«Ο Βασίλης Καρράς είναι δυνατός, ήρεμος και δημιουργικός»
TV Gossip

«Ο Βασίλης Καρράς είναι δυνατός, ήρεμος και δημιουργικός»

«Ο Βασίλης Καρράς είναι δυνατός, ήρεμος και δημιουργικός»

Τι είπε ο Βασίλης Δήμας για τη μεταξύ τους επικοινωνία

Για τη συνεργασία τους, αλλά και την πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τον Βασίλη Καρρά, μίλησε ο Βασίλης Δήμας στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο που έγραφαν μαζί μουσική, αλλά και το πώς είναι τώρα, μετά την περιπέτεια της υγείας του μεγάλου τραγουδιστή.

«Έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον κ. Καρρά. Γράφαμε μουσική στο καμαρίνι του στην Ιερά Οδό, όπου πήγαινα κάθε μέρα… Εκεί με την κιθάρα γράφαμε μαζί τα πρώτα μας τραγούδια. Γράφαμε ακόμα και από το τηλέφωνο. Αισθάνομαι τιμή και ευγνωμοσύνη για το τραγούδι που υπογράφουμε μαζί» δήλωσε για το τραγούδι «Φοιτητές» που έγραψε ο ίδιος με τον Βασίλη Καρρά.

«Κάθε φορά που συνεργάζεσαι με τον κ. Καρρά είναι ένα παράσημο για την πορεία ενός τραγουδοποιού, καθώς έχει αμέτρητα διαχρονικά τραγούδια και μεγάλη πορεία στον χώρο της ελληνικής μουσικής με ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά» πρόσθεσε ο Βασίλης Δήμας. .

«Ναι, έχουμε επικοινωνήσει πρόσφατα και είναι δυνατός, ήρεμος και δημιουργικός. Όπως λέει και ο δίσκος του, είναι εδώ!», αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμα

Βασίλης Καρράς: Βγήκε τηλεφωνικά στο live του Fame Story – «Είμαι εδώ!»