Ομόνοια: Φωταγωγήθηκε ξανά το θρυλικό Μινιόν
TV Gossip

Ομόνοια: Φωταγωγήθηκε ξανά το θρυλικό Μινιόν

Ομόνοια: Φωταγωγήθηκε ξανά το θρυλικό Μινιόν

Πότε αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του;

Το θρυλικό Μινιόν μετά από 25 ολόκληρα χρόνια που είχε βάλει λουκέτο επανέρχεται και ήδη φωταγωγήθηκε στην Ομόνοια.

Το πολυκατάστημα ήταν ένα από τα διασημότερα της εποχής της δεκαετίας του ’80 και ’90, με τα παιδιά να βιώνουν απίστευτες στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Ιδίως την περίοδο των Χριστουγέννων που το διακοσμούσαν καταλλήλως ήταν ο παράδεισος των μικρών και των μεγάλων.

Δυστυχώς το 1998 έκλεισε μια για πάντα αφού για αρκετό διάστημα είχε δεχθεί συνεχείς εμπρησμούς καταστρέφοντας τα πάντα.

Πλέον, και μετά από χρόνια ανακατασκευής ανοίγει και πάλι τις πόρτες του το 2024 για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

«Το ΜΙΝΙΟΝ που ολοι μας περιμέναμε από μικρά παιδιά να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, επιτέλους, ξεκινάει την δική του “ΑΝΑΣΤΑΣΗ”.

Οι λίγες αυτές εικόνες, σίγουρα μπορεί να μην μπορούν (οι εικόνες) να μεταφέρουν σε όλους αυτούς που έχουν φύγει από την ζωή μέχρι σήμερα, το γεγονός ότι το ΜΙΝΙΟΝ ξανανοίγει πάλι σύντομα…
…αλλά μπορούν (οι εικόνες) να μεταφέρουν σε όλους εμάς ένα μεγάλο χαμόγελο, και κυρίως ένα ακόμα πιο τεράστιο χαμόγελο, σε όλα αυτά τα νέα-μικρά παιδιά σε ηλικία σήμερα, που με μεγάλη υπομονή μόλις ανοίξει το μεγάλο πολυκατάστημα, οι χώροι, οι αίθουσες, και τα δωμάτια με τα παιχνίδια, θα γίνουν τα πιο αγαπημένα τους στέκια…», γράφει η σελίδα του πολυκαταστήματος στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Mariah Carey: Έγινε χριστουγεννιάτικη Barbie και «έσπασε» τα ταμεία