Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να κάνουμε έρωτα περισσότερο!»
TV Gossip

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να κάνουμε έρωτα περισσότερο!»

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να κάνουμε έρωτα περισσότερο!»

Όσα εξομολογήθηκε για τον έρωτα, τη συνεργασία του με την Ταμίλα Κουλίεβα αλλά και την επανένωσή του με τη Φαίη Ξυλά μετά από 14 χρόνια

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης παραχώρησε συνέντευξη στο okmag.gr και αναφέρθηκε τόσο στην παράσταση που ήδη έχει κάνει αίσθηση, για την συνεργασία του με την Ταμίλα Κουλίεβα αλλά μοιράζεται μαζί σκέψεις και στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Τι πιστεύει για τον έρωτα; Η όμορφη εξωτερική του εμφάνιση τον βοήθησε ή τον έβλαψε στην καριέρα του;

Έχετε δηλώσει ότι δεν σας αρέσει να μιλάτε για την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο τι σημαίνει με λίγες λέξεις για σας ο έρωτας;

Ήμουν έτοιμος να γράψω ένα δοκίμιο πάνω σε αυτό, αλλά αφού μου ζητάτε να είναι λίγες λέξεις, θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομος και περιεκτικός γίνεται, χωρίς φλυαρίες και περιττές αναλύσεις και περιγραφές, άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια που λέει και ο λαός ή το γνωστό σε όλους «λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» που λέγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι! Συνδυάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω θα έλεγα εν κατακλείδι και καταρχήν ότι πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να κάνουμε έρωτα περισσότερο!

Είστε ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άνδρας. Θεωρείτε ότι αυτό σας βοήθησε επαγγελματικά ή σας πήγε πίσω;

Καταρχάς θα ήθελα παρακαλώ πολύ αυτό να το βάλετε τίτλο στην συνέντευξη (γέλια)! Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω, με κολακεύετε! Σίγουρα στη δουλειά μας η ξεχωριστή εμφάνιση είναι σημαντική. Η ομορφιά είναι ένα όμορφο ρούχο που συμβάλλει στο συνολικό αποτέλεσμα! Άλλοι δίνουν περισσότερη σημασία στην γκαρνταρόμπα τους, άλλοι λιγότερη! Αφού όμως λέμε πως ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός, σημαίνει ότι πρέπει να ψάχνουμε και την αξία πίσω από την εμφάνιση, είτε αυτή είναι καλλιτεχνική, είτε ψυχική!

Ποιο μεγάλο σας όνειρο, επαγγελματικά και προσωπικά δεν έχετε εκπληρώσει ακόμα;

Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Απλώς επιθυμώ αυτή η δουλειά πάντα να με εκπλήσσει. Οι άνθρωποι που θα συνεργαστώ, οι ρόλοι, οι ιστορίες! Θέλω κάθε δουλειά που κάνω να είναι μια καινούργια περιπέτεια. Ας πούμε, φέτος συνέβη κάτι καρμικό, μετά από την καλλιτεχνική μου συνάντηση με την Ταμίλα, παράλληλα θα συμμετέχω και σε μια άλλη θεατρική παράσταση όπου ξανασυναντιόμαστε με την αγαπημένη μου Φαίη Ξυλά, μετά από 13 χρόνια! Αυτές οι μικρές εκπλήξεις με αναζωογονούν!

Για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξή του επισκεφθείτε το okmag.gr