Πάνος Μαλικούρτης: «Δεν χρειάστηκε να πω ότι είμαι γκέι. Όταν μια κοινωνία σε φτύνει….»
TV Gossip

Πάνος Μαλικούρτης: «Δεν χρειάστηκε να πω ότι είμαι γκέι. Όταν μια κοινωνία σε φτύνει….»

Πάνος Μαλικούρτης: «Δεν χρειάστηκε να πω ότι είμαι γκέι. Όταν μια κοινωνία σε φτύνει….»

Όσα είπε για την προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή

Για την προσωπική του ζωή, την απόφασή του να μην ασχοληθεί περαιτέρω με την τηλεόραση αλλά και την ομοφυλοφιλία μίλησε ο Πάνος Μαλικούρτης στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαυρίδη.

Ο ηθοποιός που τον απολαύσαμε μέσα από τη σειρά, Πολυκατοικία, του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον εθισμό που είχε για ένα διάστημα στις ναρκωτικές ουσίες.

«Δεν θυμάμαι να χρειάστηκε να πω ότι είμαι gay είστε στην οικογένειά μου είτε στους φίλους μου. Η σχέση με τους γονείς μου πλέον είναι καλές. Ευτυχώς είμαι τυχερός που ήρθα στον κόσμο από ανθρώπους που είναι καλά παιδιά. Τους πήρε χρόνο, στον πατέρα μου πιο πολύ. Θυμάμαι να είμαι φαντάρος και να μη μιλάω με τον πατέρα μου, ήταν πολύ δύσκολο αυτό. Αλλά όταν υπάρχει μέσα σε έναν άνθρωπο αγάπη, θα πάρει τον χρόνο του, θα γίνει ο κύκλος και θα έρθει πάλι δίπλα σου.

Μέσα στα χρόνια προσπάθησα να πειραματιστώ με κορίτσια γιατί ήμουν μπερδεμένος. Στα 17-18 χρονών είπα στον εαυτό μου ότι είμαι γκέι. Το είπα στην κολλητή μου και δεν αντέδρασε ωραία γιατί ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Αλλά από τότε είναι η αδελφή ψυχή μου. Έχω περάσει από το κύμα το περίεργο που έρχεται και σε χτυπάει. Το αίσθημα της ντροπής που πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με αυτό! Άφησε κάποια κατάλοιπα γιατί είχα μια περιπέτεια με ναρκωτικά και ουσίες. Έχοντας ολοκληρώσει κάποια πράγματα, έχω αρχίσει να είμαι περήφανος με τον εαυτό μου αλλά κάτι έλειπε. Ήταν η αποδοχή από τους γονείς μου, από τον εαυτό μου. Γιατί όταν μια κοινωνία σε φτύνει δεν μπορείς να αποδεχτείς τον εαυτό σου, θέλει χρόνο».

Διαβάστε επίσης

Άννα Κουρή: «Ζω μια ήσυχη ζωή με τον άντρα μου είκοσι χρόνια χωρίς γαργαλιστικά περιστατικά»