Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: Το τρολ βίντεο για την υποτιθέμενη ρήξη μεταξύ τους
TV Gossip

Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: Το τρολ βίντεο για την υποτιθέμενη ρήξη μεταξύ τους

Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: Το τρολ βίντεο για την υποτιθέμενη ρήξη μεταξύ τους

Το γνωστό μοντέλο και η "mama booker" της δίνουν την απάντησή τους σε όσους τις θέλουν να έχουν χαλάσει τη μεταξύ τους σχέση

Η «μετακόμιση» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον ΣΚΑΪ στο STAR και το Shopping Star φαίνεται πώς δημιούργησε αρκετές απορίες.

Ο Γρηγόρης Μελάς μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι, έδωσε όλο το παρασκήνιο για την απόφασή της να επιστρέψει στο κανάλι από όπου ξεκίνησε.

«Η Ηλιάνα, έκανε ραντεβού με το Star και στο δεύτερο έπεσαν οι υπογραφές, κάτι που έμαθε πολύ καθυστερημένα ο ΣΚΑΪ. Υπήρχε δυσαρέσκεια από το κανάλι.

Οι φήμες, το ρεπορτάζ, το περιβάλλον, λέει ότι στις επαφές με το Star, η Ηλιάνα δεν είχε μαζί της την Έλενα Χριστοπούλου.

Δεν παρευρέθηκε ποτέ στις επαφές, καθώς ξέρουμε ότι με τη διοίκηση του Star δεν είχε καλές επαγγελματικές σχέσεις», ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς.

Η «κρίση» στη σχέση Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου που κάνει παρέα και με τις δύο μιας και είναι στο πρακτορείο In the fab που διατηρεί η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθάρισε πώς δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους.

Αντιθέτως οι σχέσεις τους είναι άψογες και πιο συγκεκριμένα οικογενειακές.

«Είναι οικογενειακές. Δεν έχουν τσακωθεί», τόνισε χαρακτηριστικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου

Ακούγοντας όλα όσα ειπώθηκαν το πρωί, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να «τρολάρει» τα δημοσιεύματα με μια φωτογραφία και ένα τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα.

«Έχει σύννεφα απόψε» επέλεξε η γνωστή booker να «ντύνει» τη φωτογραφία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το επιτυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια όπως ήταν φυσικό το έκανε repost βάζοντας μάλιστα και ένα gif με ομπρέλα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το χιούμορ της.

Τα «σύννεφα» που της περιτριγυρίζουν είναι μόνο αυτά των emoji του Instagram από ότι φαίνεται και όχι κάποια ρήξη στην μεταξύ τους σχέση.

Διαβάστε επίσης

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σύννεφα» στη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου;