«Σασμός»: Οι #ΑΑ είδαν τον «Μαθιό» στο Ηρώδειο
TV Gossip

«Σασμός»: Οι #ΑΑ είδαν τον «Μαθιό» στο Ηρώδειο

«Σασμός»: Οι #ΑΑ είδαν τον «Μαθιό» στο Ηρώδειο

Ποιοι άλλοι βρέθηκαν στην παράσταση «Βάκχες»

Τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου του «Σασμού» έχουν ξεκινήσει και η αγωνία κορυφώνεται για το τι θα συμβεί στον «Επίλογο» με τους πρωταγωνιστές και τις ιστορίες του!

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ, τους οποίους είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της περασμένης σεζόν να βρίσκεται στην εκκλησία για να παντρευτεί, κρυφά σχεδόν από όλο το χωριό.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του, πυροβολεί τον Μαθιό, ενώ η Βασιλική στην προσπάθειά της να προλάβει το κακό, τρακάρει με τον αυτοκίνητό της.

Όλα αυτά, στη σφαίρα της μυθοπλασίας! Στην πραγματική ζωή, ο Δημήτρης Λάλος (Μαθιός), πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη, την οποία σκηνοθετεί η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου.

Η παράσταση παίχτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ηρώδειο και εκεί βρέθηκε τόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης (Αστέρης), όσο και η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη (Αργυρώ), οι αγαπημένοι #AA του Twitter δηλαδή σε κάθε επεισόδιο του «Σασμού».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν στο θέατρο μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά, ενώ μεταξύ άλλων, τον Δημήτρη Λάλο, χειροκρότησαν αλλά και φωτογραφήθηκαν μαζί του κι άλλοι συνάδελφοί του από τη σειρά, όπως η Μαρία Πρωτόπαππα (Μαρίνα), η Αλίνα Κοτσοβούλου (Άννα) και ο Μιχάλης Αεράκης (παππά Μιχάλης).

Δημήτρης Λάλος-Χριστίνα Χειλά Φαμέλη-Μιχάλης Αεράκης

Ορφέας Αυγουστίδης-Μαρία Πρωτόπαππα-Δημήτρης Λάλος-Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη

Έλενα Μαυρίδου-Αλίνα Κοτσοβούλου-Δημήτρης Λάλος-Μυρτώ Αλικάκη

Έλενα Μαυρίδου-Μαρία Πρωτόπαππα-Δημήτρης Λάλος-Ορφέας Αυγουστίδης

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Καινούργιου: Ποιο αγαπημένο ζευγάρι θα της κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα;