Σπύρος Μπιμπίλας: «Όσοι διαδίδουν ότι έφυγε η Μαίρη Λίντα, ας σταματήσουν»
TV Gossip

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όσοι διαδίδουν ότι έφυγε η Μαίρη Λίντα, ας σταματήσουν»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όσοι διαδίδουν ότι έφυγε η Μαίρη Λίντα, ας σταματήσουν»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Τέλος στις φήμες ότι έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Λίντα θέλησε να βάλει ο Σπύρος Μπιμπίλας, αφού τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα την ήθελαν νεκρή.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξέσπασε ενάντια σε όλα τα δημοσιεύματα τονίζοντας πώς χαίρει άκρας υγείας.

«Όσοι διαδίδουν ότι η αγαπημένη μας σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα έφυγε ξαφνικά από την ζωή ας σταματήσουν ..

Η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας στο Γηροκομείο Αθηνών», γράφει στην ανάρτησή του.

Ποια είναι η Μαίρη Λίντα;

Η Μαίρη Λίντα (πραγματικό όνομα: Μαρία Δημητροπούλου, 9 Νοεμβρίου 1935) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια λαϊκής μουσικής.

Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία από τα ταλέντα του Ορέστη Λάσκου, συνέχισε στα βαριετέ και καμπαρέ της εποχής ώσπου συνάντησε το Μανώλη Χιώτη και δημιούργησαν ένα από τα δημοφιλέστερα ντουέτα της δεκαετίας του ’60. Υπήρξε μάλιστα και σύζυγός του για μια δεκαετία, με τον οποίο εμφανίσθηκαν μαζί σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Έκανε έναν δεύτερο γάμο, με τον Αλέξανδρο Θεοχάρη, από τον οποίο απέκτησε μία κόρη. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, ήταν σκληρός μαζί της και την κακοποιούσε. «Όμως, δεν άντεχα άλλο την πολύ κακή συμπεριφορά και το ξύλο. Έφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα χρυσό βραχιόλι στο χέρι μου, τη φωνή μου» έχει πει σε μια από τις συνεντεύξεις της το 2012.

Το 1961 στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης πήρε το Α’ βραβείο με το τραγούδι «Απαγωγή». Πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία με το τραγούδι του Κώστα Καπλάνη «Πικρό ποτήρι».

Το 1964, κατά τη διάρκεια περιοδείας της με τον Χιώτη στις Ηνωμένες Πολιτείες, τραγούδησε στο Λευκό Οίκο προς τιμήν του προέδρου Λίντον Τζόνσον. Στον κατάλογο των δημοφιλών θαυμαστών του ζεύγους ανήκε επίσης ο θρυλικός Άντονυ Πέρκινς καθώς και η παγκοσμίου φήμης σοπράνο Μαρία Κάλλας. Η Μαίρη Λίντα έχει επηρεάσει με την ερμηνεία της πολλές νεότερες σημαντικές τραγουδίστριες, όπως η Γλυκερία, η Χαρούλα Αλεξίου, η Άννα Βίσση, η Κωνσταντίνα και η Δήμητρα Γαλάνη , με τις οποίες είχε κιόλας συνεργαστεί στο παρελθόν.

Οι τελευταίες της εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά ήταν: Την σεζόν 1996-1997 με την Χαρούλα Αλεξίου στο νυχτερινό κέντρο Νεφέλη, την σεζόν 2002-2003 με την Γλυκερία στο νυχτερινό κέντρο Χάραμα και την σεζόν 2011-2012 με την Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο Rex.

**Με πληροφορίες από το Wikipedia

Διαβάστε επίσης

Άκης Πετρετζίκης: Φτιάχνει τα απόλυτα back to school ζαμπονοτυροπιτάκια