Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές ξεγνοιασιάς στον κυκλαδίτικο «παράδεισό» της
TV Gossip

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές ξεγνοιασιάς στον κυκλαδίτικο «παράδεισό» της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές ξεγνοιασιάς στον κυκλαδίτικο «παράδεισό» της

Η παρουσιάστρια γεμίζει μπαταρίες

Στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί επέστρεψε οικογενειακώς και αυτό το καλοκαίρι η 41χρονη παρουσιάστρια του Alpha, λίγο μετά το φινάλε της πρωινής εκπομπής Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός διατηρούν εξοχική κατοικία στην περιοχή της Νάουσας και προγραμματίζουν κάθε χρόνο να περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στην Πάρο μαζί με τα παιδιά τους, τη 10χρονη Νάγια, την 9χρονη Μαίρη και τον 5 ετών Γιάννη.

«Φέτος είναι το δέκατο συνεχόμενο καλοκαίρι τους στο νησί. Ο Θέμης πηγαινοέρχεται στην Αθήνα στο δικηγορικό του γραφείο, ενώ η Σταματίνα με τα παιδιά συνεχίζουν τις διακοπές τους» εξηγεί στο ΟΚ! κάτοικος της Πάρου.

Πριν από λίγες μέρες ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε παραλία του νησιού μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη της Νάγια.

«Η Σταματίνα δίνει πάντοτε προτεραιότητα στην οικογένειά της» αναφέρει στο ΟΚ! φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον της.

«Πάντα τρέχω για να προλάβω να είμαι η σωστή μαμά, η σωστή σύζυγος, η σωστή επαγγελματίας. Ωστόσο κανείς δεν είναι τέλειος. Κάνω το κα- λύτερο που μπορώ για την οικογένεια και τα παιδιά μου» είχε δηλώσει καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες.

Διαβάστε επίσης

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Βραδινή έξοδος στη Σύρο