Σταμάτης Γαρδέλης: Νοσηλεύεται στο Δαφνί – «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»
TV Gossip

Σταμάτης Γαρδέλης: Νοσηλεύεται στο Δαφνί – «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»

Σταμάτης Γαρδέλης: Νοσηλεύεται στο Δαφνί – «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»

Το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time

Δύσκολες στιγμές περνά ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα, ο ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό και ζήτησε βοήθεια.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, τον τελευταίο καιρό βρέθηκε σε αδιέξοδο, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, γεγονός που τον οδήγησε σε απόγνωση.

Στην εφημερίδα On time έφτασε μία φωτογραφία του Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τη σημείωση «στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”» και η Σάσα Σταμάτη κάλεσε αρχικά τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Αλκίνοο Μπουνιά και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα λέγοντας:

«Δεν έχω να πω τίποτα, ό,τι θέλετε, να μιλήσετε με τον κύριο Γαρδέλη».

Η δημοσιογράφος επικοινώνησε στη συνέχεια με τον ίδιο τον Σταμάτη Γαρδέλη. Σε αυτήν, τον ενημέρωσε ότι έφτασαν στην εφημερίδα φωτογραφίες του στον αύλειο χώρο της Ψυχιατρικής Κλινικής στο «Δαφνί», μαζί με το δημοσιογράφο-συγγραφέα και φίλο του Αλκίνοο Μπουνιά, με τον ηθοποιό να εκνευρίζεται λέγοντας:

«Είχα μια προσωπική στιγμή με ένα φίλο να με ενισχύσει ψυχολογικά εδώ που βρίσκομαι και μου λες, Σάσα, για μια φωτογραφία που δεν έχω ιδέα;».

Ακολούθησε η εξής συνομιλία:

Κύριε Γαρδέλη, ισχύει ότι νοσηλεύεστε εδώ και μία εβδομάδα στο Α΄ Τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί;

Ναι, ισχύει.

Συνέβη κάτι στη ζωή σας; Θέλετε να μας πείτε τι συνέβη;

Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα.

Δηλαδή;

Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ. Σάσα μου, επειδή μιλάμε από το τηλέφωνο των ασθενών, πρέπει να σε αφήσω.

Η «μάχη» για το σπίτι

Η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά ο ίδιος τώρα κινδυνεύει να χάσει και την κύρια κατοικία του στον Νέο Κόσμο. Πρόκειται για μια ιδιοκτησία την οποία, όπως έχει πει ο ηθοποιός κατά το παρελθόν, είχε αγοράσει κανονικά. Στη συνέχεια, όμως, η Πολεοδομία το χαρακτήρισε δασικό, με αποτέλεσμα να του επιβάλει πρόστιμο. Στο συγκεκριμένο σπίτι ο ηθοποιός έχει καταβάλει πολλή προσωπική εργασία και, όπως έχει πει, όλες οι κατασκευές έχουν γίνει από ανακυκλώσιμα υλικά.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, όλα αυτά είναι προς κατεδάφιση και την ίδια στιγμή ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση. Αυτό σημαίνει ότι, αφού γκρεμιστούν όλα, θα πρέπει και να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. Γι’ αυτό και έχουν βγάλει το σπίτι του στον Νέο Κόσμο σε πλειστηριασμό.

Διαβάστε ακόμα

Σταμάτης Γαρδέλης: «Μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ!»