Σταμάτης Κραουνάκης για το ξέσπασμα του Νταλάρα: «Τα παραπανίσια έχουν θέμα»
TV Gossip

Σταμάτης Κραουνάκης για το ξέσπασμα του Νταλάρα: «Τα παραπανίσια έχουν θέμα»

Σταμάτης Κραουνάκης για το ξέσπασμα του Νταλάρα: «Τα παραπανίσια έχουν θέμα»

Η ανάρτησή του στο Facebook

Την «επίθεση» που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για δηλώσεις σχολίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από ανάρτησή του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τόσο για τις δηλώσεις του όσο και για το ξέσπασμά του.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης θέλοντας να τοποθετηθεί επί του θέματος ανέφερε: «Βγαίνεις από τον Νίκος Μπογιόπουλος #realfm εννιάμιση ώρα το βράδυ Στο παγωμένο βράδυ. έχεις μιλήσει για συναδέλφους που διαφημίζουν πακοτίνια μια δικιά σου και δικιά μου και τράπεζες προ καιρού. Έχεις μιλήσει για τον Τσιτσάνη!

Καραδοκούν τα Κάμερονια και τα εργαζόμενα παιδιά 200 € το μήνα μεικτά στην καλύτερη. Έχεις φροντίσει να φοράς μάξι καμπαρντίνα με κοκκινη φόδρα τουλαχιστον!
προχωράς κατευθείαν στο αμάξι σου λες χαμογελώντας με το υπέροχο χαμόγελο σου Καλησπέρα παιδιά σας καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας σας φιλώ πολύ. Τα παραπανίσια έχουν θέμα.

Γνώμη μου».

Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα

«Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;

Καλά κάνουν όσοι αντιδρούν και καλά κάνω κι εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;

Για καθένα σας προσωπικά αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε;

Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό.

Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις.

Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές.

Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε.

Εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Νταλάρας: «Επίθεση» στους δημοσιογράφους – «Αυτό που κάνετε είναι γελοιότητα»