Θάνος Τζήμερος: «Έφαγε» μπλοκ από το Twitter λόγω παραβίασης κανόνων της πολιτικής
TV Gossip

Θάνος Τζήμερος: «Έφαγε» μπλοκ από το Twitter λόγω παραβίασης κανόνων της πολιτικής

Θάνος Τζήμερος: «Έφαγε» μπλοκ από το Twitter λόγω παραβίασης κανόνων της πολιτικής

Απανωτές οι «επιθέσεις» του σε στελέχη και δημοσιογράφους

Οργή επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον πολιτικό χώρο και όχι μόνο με τις δηλώσεις του Θάνου Τζήμερου και την επίθεσή του τόσο σε στελέχη κομμάτων όσο και σε δημοσιογράφους.

Την πρώτη του επίθεση την έκανε στη Σοφία Ζαχαράκη, για την οποία και τόνισε πώς δεν μπορεί να διαδεχθεί το υπουργείο Οικογένειας ούσα άτεκνη και άγαμη.

Όπως ήταν φυσικό, οι δηλώσεις αυτές σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων αφού ήταν μια άκρως σεξιστική επίθεση.

Σοφία Ζαχαράκη: Η χυδαία επίθεση που δέχτηκε στα social media

Μετά τη Σοφία Ζαχαράκη, σειρά είχε η Τζώρτζια Κεφαλά και το ….μπούστο της, κάτι που ενόχλησε τον Θάνο Τζήμερο και μπήκε σε μια έντονη διαμάχη με την τραγουδίστρια.

«Είχαμε έντονη μηνυματογραφία μετά από αυτό με τον Θάνο Τζήμερο. Ειπώθηκαν πράγματα που θα ήθελα να τα θέσω στη Βουλή. Εγώ ήμουν ευγενέστατη, αλλά τα μηνύματά του ήταν πολύ επιθετικά. Πρώτος μου έστειλε εκείνος. Συνέχισε την ανάρτησή του σε ιδιωτικά μηνύματα.

Μου επιτέθηκε λεκτικά. Καταλήξαμε, γιατί ήμουν πολύ ευγενική δεν έκανα κάποια επίθεση σε εκείνον λεκτικά, απλώς σε κάποια στιγμή τελείωσε η συζήτηση και κλείσαμε. Το σεξιστικό είναι η αρχή. Πίσω από τις εν λόγω νοοτροπίες βρίσκονται άλλες πολύ σοβαρότερες. Ένα σάπιο σύστημα και μία σάπια νοοτροπία», αποκάλυψε η Τζώρτζια Κεφαλά στο «Mega Καλημέρα».

Τζώρτζια Κεφαλά: Η δημόσια καταγγελία για τον Τζήμερο – «Μου επιτέθηκε λεκτικά»

Το «κερασάκι» στην τούρτα είχε η κόντρα του με την Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της.

«Είμαι πολύ καλά και θα ήμουν ακόμα καλύτερα αν κάνατε δημοσιογράφια και όχι λασπολογία. Αναφέρομαι και στη δική σας εκπομπή. Διαβάζω μια λεζάντα που λέει “διαψεύδει ότι αντάλλαξε μηνύματα με την Τζώρτζια Κεφαλά και απειλεί με μηνύσεις”. Έχετε χάσει επεισόδια. Η ίδια η κυρία Κεφαλά χθες το απόγευμα είπε ότι δεν επικοινώνησα μαζί της και αυτός που επικοινωνούσε με το όνομά μου ήταν fake», της είπε με έντονο ύφος ο Θάνος Τζήμερος.

Η Ελεονώρα Μελέτη του απάντησε: «Εμείς την πραμάτεια μας την πουλάμε με αξιοπρέπεια και όχι με βαρύγδουπες δηλώσεις για να γίνουμε θέμα».

«Mega Καλημέρα»: Χαμός ανάμεσα σε Ελεονώρα Μελέτη και Θάνο Τζήμερο

Σωρεία γεγονότων φαίνεται πώς οδήγησαν το Twitter να μπλοκάρει τον λογαριασμό του αφού παραβιάζει τους κανόνες της πολιτικής της εν λόγω εφαρμογής.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στην κίνηση του Twitter.

«Όταν την τεχνητή νοημοσύνη την προγραμματίζουν φυσικοί ηλίθιοι. Μπλοκαρισμένος από το twitter. Φυσικά, έστειλα αναφορά διαμαρτυρίας. Θα σας ενημερώσω».