Βασιλική Τρουφάκου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη γέννα –  «Τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου, του μωρού μου»
TV Gossip

Βασιλική Τρουφάκου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη γέννα – «Τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου, του μωρού μου»

Βασιλική Τρουφάκου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη γέννα –  «Τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου, του μωρού μου»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της περνάει η Βασιλική Τρουφάκου αφού πριν από λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Η ηθοποιός απόλαυσε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δουλεύοντας αλλά κάνοντας και ταξίδια στο εξωτερικό.

Σε συνέντευξή της στη Σίσσυ Χρηστίδου και το Χαμογέλα και πάλι, είχε πει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της: «Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από το μαιευτήριο εκφράζοντας τις ευχαριστίες στους γιατρούς που στάθηκαν δίπλα τους όλους αυτούς τους μήνες.

«Χθες είχα τα γενέθλια μου. Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου, του μωρού μου.

Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι.

Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’όλους τον μαιευτήρα μου Αναστασιο Κωνσταντόπουλο – που σε ολη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστασεις, τα ταξίδια και τις πλείστες ανάγκες αυτών των εννέα μηνών υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα•με όπλισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση- και μαζί με την πολύπειρη μαία μου Μάρω Αρταβάνη με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο τοκετός που κράτησε κάτι παραπάνω από 30 ώρες. Που παρά την σχετική αντιξοότητα, τους πόνους και τις ώρες που φαίνονταν να μην έχουν τελειωμό, με οδήγησαν με ασφάλεια, ηρεμία, γνώση και αυτοπεποίθηση και με στήριξαν να υλοποιήσω την προσωπική επιθυμία μου για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται.

Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές! Θα απαντήσουμε σε όλους. Έχω πλημμυρίσει αγάπη».

Διαβάστε επίσης

Βασιλική Τρουφάκου: «Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά…»