Βασίλης Μπισμπίκης: Ο «Ανδρέας Βρουλάκης» υψώνει το όπλο του και φέρνει τα πάνω κάτω
TV Gossip

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο «Ανδρέας Βρουλάκης» υψώνει το όπλο του και φέρνει τα πάνω κάτω

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο «Ανδρέας Βρουλάκης» υψώνει το όπλο του και φέρνει τα πάνω κάτω

Η νέα ανάρτηση του ηθοποιού από τα γυρίσματα της σειράς

Μετά τον σκληρό Στρατή στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ο Βασίλης Μπισμπίκης έρχεται να κάνει έναν εξίσου σκοτεινό ρόλο στον «Σασμό».

Ως Ανδρέας Βρουλάκης έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην Άνω Ποριά, με τη βεντέτα να κυλάει ακόμη στο αίμα του.

Ο ηθοποιός έχει αρχίσει ήδη να δίνει μια μικρή γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν μέσα από φωτογραφίες στο Instagram.

Σε νέα ανάρτησή του δείχνει τον «Βρουλάκη» να υψώνει το όπλο του – άγνωστο προς τα πού ή ποιον – και ντυμένο στα μαύρα σαν σωστός Κρητικός.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Βρουλάκης;

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου.

Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του.

Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων. Σαν καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές κρατούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες.

Πριν από έξι χρόνια, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή, για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του πετρελαιοφόρου του ήταν λάθος ζυγισμένο και ο ίδιος μετέφερε παράνομα μία μεγάλη επιπλέον ποσότητα, σχεδόν το μισό φορτίο. Καταδικάστηκε και μπήκε για τρία χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Αψύς όπως είναι, πάνω σε έναν καυγά με έναν συγκρατούμενό του από την Ανατολία, τον χτύπησε τόσο πολύ, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί της φυλακής, επιτέθηκε και σε αυτούς, δικάστηκε πάλι και έφαγε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης.

Άρτι αποφυλακισθείς, επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την περίοδο που ο Παύλος έχει καλέσει τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν για τον σασμό. Κάνει έκπληξη στον αδερφό του, αλλά και στον Παύλο, με τον οποίο τους συνδέει αγάπη και φιλία χρόνων. Πόσο η παρουσία του θα επηρεάσει τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

Διαβάστε επίσης

«Σασμός»: Ξεκίνησε τα γυρίσματα ο Βασίλης Μπισμπίκης – Η πρώτη φωτογραφία