Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βόλτα χέρι – χέρι στο Κολωνάκι
TV Gossip

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βόλτα χέρι – χέρι στο Κολωνάκι

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βόλτα χέρι – χέρι στο Κολωνάκι

Οι φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ!

Στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ στο Κολωνάκι απαθανάτισε την προηγούμενη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τη Βίκυ Καγιά χέρι χέρι με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, ο οποίος τον Μάιο θα κλείσει τα 48.

Το ζευγάρι διανύει μια γεμάτη περίοδο καθώς «έχουν ήδη ξεκινήσει τις προεργασίες για το νέο τους σπίτι στη Βούλα, κοντά στην περιοχή όπου μένουν και τώρα» αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ!.

Τον Φεβρουάριο, η Βίκυ Καγιά είχε απαντήσει και στις φήμες ότι χωρίζει, μιλώντας στο Happy Day:

«Με πήραν και μου είπαν ότι ήμουν σε ένα κουίζ. Δεν το είχα είχα δει εγώ και μου λέει η δημοσιογράφος, “η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα μίντια. Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο”. Λέω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έμεινα παγωτό», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2014 στο Παρίσι και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη σχεδόν 9 ετών Μπιάνκα και τον 6χρονο Κάρολο.

«Ο Ηλίας είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ανυπομονώ για τις στιγμές, που είναι λίγες πια, που θα πάμε να φάμε και θα μιλήσουμε. Βέβαια εγώ μιλάω συνεχώς και εκείνος γνέφει μόνο. Ταξιδεύει πολύ, έχει και εκείνος τα προγράμματα και τις δουλειές του, οπότε μη νομίζεις ότι έχουμε πολύ χρόνο για να βρεθούμε» αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή η Βίκυ.

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: «Με πήρε δημοσιογράφος και μου λέει “παίρνετε διαζύγιο”»