Βίκυ Σταυροπούλου: «Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω θέµατα υγείας, δεν µε απασχολεί…»
TV Gossip

Βίκυ Σταυροπούλου: «Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω θέµατα υγείας, δεν µε απασχολεί…»

Βίκυ Σταυροπούλου: «Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω θέµατα υγείας, δεν µε απασχολεί…»

Η ηθοποιός μίλησε για τα κιλά της, αλλά και για το bullying που έχει δεχθεί κατά καιρούς η Δανάη Μπάρκα

Με αφορμή την επιτυχία της θεατρικής παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι», η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε στο Secret των «Παραπολιτικών» και τη Σάσα Σταμάτη, τόσο για το ευτράπελο που της έχει συμβεί επί σκηνής, όσο και για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, αλλά και τα κιλά της.

Έχετε πάθετε ποτέ «σεντόνι» στη σκηνή;

Ναι, βέβαια. Έχω πάθει, και µάλιστα το έπαθα τη δεύτερη χρονιά, που είναι ανησυχητικό. Ηθελα να πω µια φράση και δεν µου ερχόταν µε τίποτα. Και εκεί µπορεί να πάθεις πανικό. Εγώ το µοιράζοµαι µε τον κόσµο. ∆ηλαδή, γύρισα αυτόµατα και είπα: «Παναγία µου, τι λέω;», χειροκρότησαν οι άνθρωποι, συνήλθα και προχώρησα παρακάτω.

Έχετε περάσει δύσκολα;

Υπάρχει άνθρωπος που να µην έχει περάσει δύσκολα; ∆εν µεγάλωσα «πριγκιποπούλα», µε όλα τα θέµατά µου λυµένα. Μεγάλωσα σε µια µεγάλη οικογένεια, φτωχή, σε λαϊκή γειτονιά. Αλλά είµαι πολύ χαρούµενη που κατάφερα να αλλάξω τη ζωή µου προς το καλύτερο.

Και µόλις πήρα τη ζωή στα χέρια µου, την καλυτέρεψα, και αυτό πρέπει να κάνει όποιος θεωρεί ότι έχει περάσει δύσκολα. ∆εν πρέπει να το βάζουµε κάτω.

Σας ενοχλεί το bullying που κάνουν στη ∆ανάη Μπάρκα επειδή είναι κόρη σας;

∆εν µε ενοχλεί τίποτα. Έχω μεγαλώσει πολύ για να µε ενοχλούν τα σχόλια των άλλων. Για το παιδί κάθε µάνα στεναχωριέται άµα ακούει κάτι που δεν της αρέσει, αλλά πρέπει να ξέρεις πως και εγώ, που δεν είχα µαµά την τάδε ή µπαµπά τον τάδε, επίσης τα άκουγα, γιατί ο κόσµος πάντα, όταν ένας άνθρωπος προοδεύει και εξελίσσεται, θα είναι καχύποπτος. Κυρίως ο κόσµος που δεν τα έχει καταφέρει θα θεωρεί ότι κάτι γινόταν και ο άλλος πέτυχε.

Είστε και ένα άτοµο που αυτοσαρκάζεται. Όπως µε τα κιλά σας. Σας απασχόλησε ποτέ αυτό;

Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω χοληστερίνη, δεν έχω θέµατα υγείας, δεν µε απασχολεί, γιατί δεν µου έχει κάνει πουθενά κακό. ∆εν στάθηκαν εµπόδιο ποτέ τα κιλά µου, ούτε στην εργασία µου ούτε στην προσωπική µου ζωή.

Διαβάστε ακόμα

Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτή είναι η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε για σειρά