Η Kate Moss εξηγεί γιατί κατέθεσε στη δίκη Johnny Depp – Amber Heard: «Έπρεπε να πω την αλήθεια»
Κόσμος

Η Kate Moss εξηγεί γιατί κατέθεσε στη δίκη Johnny Depp – Amber Heard: «Έπρεπε να πω την αλήθεια»

Η Kate Moss εξηγεί γιατί κατέθεσε στη δίκη Johnny Depp – Amber Heard: «Έπρεπε να πω την αλήθεια»

Αποκαλυπτική η Kate Moss σε συνέντευξή της στο BBC Radio 4 την Κυριακή

Η Kate Moss έδωσε μια συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δίκη του Johnny Depp.

Τι την έκανε να αποφασίσει να καταθέσει εκ μέρους του πρώην φίλου της Johnny Depp κατά τη διάρκεια της δίκης του τον Μάιο για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Amber Heard.

Ο Heard υποστήριξε αρχικά ότι ο Depp έσπρωξε την Kate Moss από τις σκάλες κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στη δίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της βρετανικής The Sun επειδή τον αποκάλεσε «wife beater», σύμφωνα με τη New York Post.

Τον Νοέμβριο του 2020, ο Depp έχασε εκείνη την υπόθεση της βρετανικής αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση και το δικαστήριο επικύρωσε τους ισχυρισμούς του πρακτορείου ως «ουσιαστικά αληθινούς». Τον Μάρτιο του 2021, η προσπάθεια του ηθοποιού να ανατρέψει την απόφαση ακυρώθηκε.

Στη δίκη το 2022 στις ΗΠΑ εναντίον της Amber Heard, το περιστατικό με τη σκάλα εμφανίστηκε ξανά. Η ηθοποιός είπε ότι «στρίμωξε» τον Depp για να υπερασπιστεί τη μικρότερη αδερφή της Whitney Henriquez.

Ωστόσο, το supermodel, εμφανίστηκε εικονικά στο δικαστήριο τον Μάιο για να διαψεύσει τις φήμες ότι ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» την έσπρωξε από μια σκάλα ενώ έβγαιναν μεταξύ 1994 και 1998.

«Κατέβηκα τις σκάλες και τραυμάτισα την πλάτη μου», είπε η Moss ενόρκως τον Μάιο.

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε ή δεν με πέταξε από καμιά σκάλα».

Τώρα η Moss εξηγεί γιατί υποστήριξε τον Depp στη φετινή δίκη του στις ΗΠΑ.

«Ξέρω την αλήθεια για τον Johnny. Ξέρω ότι δεν με κλώτσησε ποτέ από τις σκάλες. Έπρεπε να πω αυτή την αλήθεια», είπε σε συνέντευξή της στο Desert Island Discs του BBC Radio 4.