Κόσμος

Το τελικό βήμα για το βασιλικό “διαζύγιο” των Cambridges και των Sussexes

Το τελικό βήμα για το βασιλικό “διαζύγιο” των Cambridges και των Sussexes

To φιλανθρωπικό ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge αφαίρεσε τον Δούκα και την Δούκισσα του Sussex από το καταστατικό του.

Αυτό ήταν το τελικό βήμα του οριστικού “χωρισμού” των δύο βασιλικών ζευγαριών.

Έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, δείχνουν ότι το ίδρυμα του William και της Kate, λέγεται πλέον “Το Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge”.

H κίνηση αυτή ακολουθεί την απόφαση του Harry και της Meghan να μετακομίσουν από το παλάτι του Κensington και να ξεκινήσουν το δικό τους “Βασιλικό Ίδρυμα του Sussex”.

H μετακόμιση του ζευγαριού είχε μάλιστα πυροδοτήσει φήμες για ρήξη μεταξύ των δύο αδερφών και των συζύγων τους.

Πηγές έχουν κατά καιρούς αρνηθεί τη διαμάχη, όμως οι απαιτήσεις του Πρίγκηπα Harry και της συζύγου του Meghan, αλλά και το κοσμοπολίτικο lifestyle τους, τροφοδοτούν τις φήμες.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ φιλοξενεί την ειδικό για βασιλικά θέματα, Ingrid Seward, η οποία ισχυρίζεται ότι Πρίγκιπας William φοβάται ότι η συμπεριφορά του αδερφού του, αψηφά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Δήλωσε συγκεκριμένα: “Νομίζω ότι μπορεί  να ενοχλεί λίγο τον William, γιατί μπορεί να θεωρεί τον τρόπο που ο Harry και ο Meghan διαχειρίζονται τα πράγματα, επιβλαβή για τη μοναρχία”.

Exit mobile version