Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντά στα σπαρταριστά tweets
TV Gossip

Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντά στα σπαρταριστά tweets

Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντά στα σπαρταριστά tweets

Η νέα της ανάρτηση στο Instagram

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την άσχημη εμπειρία που είχε με γνωστή αεροπορική.

Η παρουσιάστρια εμφανώς εκνευρισμένη ανέφερε πώς επισκέφθηκε την τουαλέτα πριν από το check in και όταν επέστρεψε για να επιβιβαστεί το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει χωρίς καν να υπάρξει από τα μεγάφωνα σχετική ειδοποίηση.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση της Sky Express μετά το ξέσπασμά της

Η αεροπορική έδωσε τη δική της απάντηση, λέγοντας: «Τα αυστηρά πρωτόκολλα των αεροπορικών εταιριών δεν κάνουν την χάρη ούτε στους σελέμπριτι. Αυτό αναδεικνύει με την οργισμένη ανάρτηση της η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έχασε τη σημερινή της πτήση με την Sky Express για Σάμο. Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, περιγράφει την δυσάρεστη εμπειρία της. Όπως λέει, βρισκόταν στην ώρα της στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, λίγο πριν την επιβίβαση και πριν περιμένει για το check in, επισκέφθηκε τη τουαλέτα. Γυρνώντας αφού αντίκρισε ότι δεν υπάρχει ουρά, θέλησε να ρωτήσει εργαζόμενες για το τι συνέβη. Όπως η ίδια υποστηρίζει, της εξήγησαν ότι οι επιβάτες έχουν μπει στο αεροπλάνο και ότι καθυστέρησε 3 λεπτά.

Kαθημερινά οι άνθρωποι μας εφαρμόζουν με συνέπεια και υπευθυνότητα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και φροντίδας των επιβατών μας, τόσο στο έδαφος όσο και στην πτήση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνεχίζει να τρολάρει την άσχημη εμπειρία της και τη διάσταση που έχει πάρει το ζήτημα.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter: