Ζωή Παπαδοπούλου για τη Χαρούλα Αλεξίου που έχει βαφτίσει την κόρη της: «Αγαπάει πάρα πολύ τη Βαλέρια»
TV Gossip

Ζωή Παπαδοπούλου για τη Χαρούλα Αλεξίου που έχει βαφτίσει την κόρη της: «Αγαπάει πάρα πολύ τη Βαλέρια»

Ζωή Παπαδοπούλου για τη Χαρούλα Αλεξίου που έχει βαφτίσει την κόρη της: «Αγαπάει πάρα πολύ τη Βαλέρια»

Το J2US και οι συνεργασίες - σταθμοί στην καριέρα της

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US στο πλευρό του Μανώλη Κλωνάρη η Ζωή Παπαδοπούλου μίλησε για την πορεία της και τους ανθρώπους σταθμούς στη ζωή της στο okmag.gr.

Είναι σταθμοί στη ζωή μου και αν δεν υπήρχαν δεν ξέρω πώς θα διαχειριζόμουν το ξεκίνημα μου. Όταν στο ξεκίνημά σου έρχεται ο Μανώλης Ρασούλης ο οποίος ήταν ένας σύγχρονος φιλόσοφος, μια έμπνευση, ένας άνθρωπος που ήταν σαν να είναι 20 χρονών είναι σημαντικό. Ήθελες να μιλάς και να περνάς ώρες μαζί του. Το ότι στο ξεκίνημά μου βρέθηκα δίπλα του στην πόλη μου τη Θεσσαλονίκη ήταν ένα όνειρο και το ζούσα έτσι όπως ήταν. Μου μετέδωσε ένα από τα ταλέντα που είχε -γιατί ήταν απίστευτα ταλαντούχος- τη χαρά. Είχε χαρά γι’ αυτό που ήταν και ζούσε. Και τη συνέπεια. Και οι τρεις τους, και ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Χαρούλα.

Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για τη Χαρούλα γιατί είναι μια μόνιμη πηγή έμπνευσης. Εξαιτίας της ξεκίνησα να τραγουδάω. Είναι η φωνή που με ενέπνευσε, με συγκίνησε βαθιά, με ενεργοποιεί κάθε φορά, ό,τι κάνει, ό,τι λέει, όπως είναι. Η Χαρούλα είναι το πρότυπο της ζωής μου.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος είναι ένας από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχω ζήσει. Τόσο κοντά στους συνεργάτες και στους ανθρώπους του, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Δεν έχω γνωρίσει πιο υποστηρικτικό συνεργάτη και δεν είχε να κάνει με τη θέση στην οποία βρισκόσουν, από τον τραγουδιστή μέχρι τον τεχνικό ήταν δίπλα του.

Και οι τρεις τους είναι φωτεινοί φάροι για όλους μας που τους ακούγαμε και μας εμπνέουν, αλλά και για εμένα φαντάσου τώρα στο ξεκίνημά μου. Το ζούσα και παράλληλα τσιμπιόμουν γιατί το αποτύπωμά τους είναι βαθύ.

Ως νονά η Χάρις Αλεξίου πώς είναι; Οι ζωές σας έχουν συνδεθεί και με έναν άλλο τρόπο.

Φαντάσου εγώ πριν τη γνωρίσω ένιωθα συνδεδεμένη με τη φωνή της. Οι μεγάλοι καλλιτέχνες συνδέονται μαζί σου μέσω του έργου τους και της φωνής τους. Είναι τόσο γλυκιά και αγαπάει πάρα πολύ τη Βαλέρια και είναι εκεί τόσο πολύ. Είναι υπέροχη η εικόνα με τη Χαρούλα μαζί με τη Βαλέρια.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.

Δείτε επίσης

Η Φαίη Ρουμπίνη στο Znews: «Ο πιο αυστηρός είναι ο Σταμάτης Φασουλής αλλά και ο πιο ακριβοδίκαιος»