Νίκος Μουτσινάς: «Θα συνεχιστεί και του χρόνου το “Καλό μεσημεράκι”»
Νέα

Νίκος Μουτσινάς: «Θα συνεχιστεί και του χρόνου το “Καλό μεσημεράκι”»

Νίκος Μουτσινάς: «Θα συνεχιστεί και του χρόνου το “Καλό μεσημεράκι”»

Τι αποκάλυψε για το bullying και τη vegetarian Πρωτοχρονιά του

Στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς και αναφέρθηκε στη φετινή αλλαγή χρόνου, αλλά και στο μέλλον της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

«Δεν ήμουν με κόσμο. Ήμουν με την Άννα Βίσση την Πρωτοχρονιά στο Παλλάς», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και αποκάλυψε αν δυσκολεύτηκε με το γιορτινό μενού ως vegetarian: «Ένας vegetarian έχει πολλά να φάει. Εγώ τρώω και τυρί και αυγό και δεν τρώω κρέας».

Για τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και το αν θα συνεχιστεί το «Καλό μεσημεράκι» είπε: «Δεν είναι θέμα συζήτησης, αλλά θέμα διάθεσης. Η εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” θα συνεχίσει και του χρόνου. Μας αρέσει και αφού αρέσει και στον κόσμο κάπου έχουμε βρει ένα ραντεβού χαρούμενο».

Αναφερόμενος στο bullying που έχει δεχτεί είπε: «Bullying όλοι έχουμε δεχτεί ή υποστεί, απλώς τώρα έχει φωτιστεί νομίζω. Σε μερικές φάσεις είναι λίγο υπερβολικό, γιατί μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε ο όρος στην Ελλάδα και ήταν μαγκιά να κοροϊδέψεις κάποιον. Λέγονταν πράγματα από τηλεόραση, περιοδικά, εκτός από παρέες που περνούσαν έτσι. Τώρα είμαστε στο άλλο άκρο και το παραμικρό να πεις μπορεί να ξεσηκωθεί σύστημα. Αλλά νομίζω ότι αυτός είναι ο δρόμος για να βρούμε τη μέση».

Τέλος, στην ερώτηση «αν του έχουν ποτέ ζητήσει να αλλάξει κάτι» απάντησε: «Μου ζήτησαν στο παρελθόν να αλλάξω για να είμαι στην τηλεόραση, αλλά δεν το έκανα».

https://streamable.com/8xedfg