3+1 ζώδια που δεν αντέχουν την μοναξιά και βρίσκουν σε χρόνο dt νέα σχέση
ΖΩΔΙΑ

3+1 ζώδια που δεν αντέχουν την μοναξιά και βρίσκουν σε χρόνο dt νέα σχέση

3+1 ζώδια που δεν αντέχουν την μοναξιά και βρίσκουν σε χρόνο dt νέα σχέση

Μετά από χωρισμό μπαίνουν αμέσως σε μία νέα σχέση!

Ποια είναι τα ζώδια που προχωρούν αμέσως σε μία νέα σχέση μετά από το χωρισμό; Στον αστρικό κόσμο τα αστέρια καταρρέουν, αλλά ξαφνικά εκεί που λιγοστεύει το φως, εμφανίζεται μια νέα αστρική οντότητα.

Κάπως έτσι αντιλαμβάνονται και την έννοια των σχέσεων τα ακόλουθα ζώδια!

Κριός: Ο Πολεμιστής της Αγάπης

Ο Κριός δεν χάνει λεπτό, όσο κι αν έχει πληγωθεί. Μετά από έναν χωρισμό, βρίσκει τον εαυτό του μέσα από τις νέες ερωτικές περιπέτειες. Ως ο πολεμιστής του ζωδιακού, έτοιμος να κατακτήσει καρδιές και να δημιουργήσει νέες ερωτικές ιστορίες. Σε περίπτωση που ακούσετε κάποιον να λέει “Είμαι ήδη σε νέα σχέση”, κατά πάσα πιθανότητα είναι Κριός.

Δίδυμος: Η Κοινωνική Πεταλούδα

Ο Δίδυμος αντιλαμβάνεται τον χωρισμό ως ένα κομμάτι του θεατρικού του σόου. Μόλις οι κουρτίνες κλείσουν, ο Δίδυμος είναι ήδη έτοιμος να παίξει το επόμενο έργο ή να ασχοληθεί πραγματικά με την προσωπική του ζωή…. Όπως ο κάθε πρωταγωνιστής των social media και των πάρτι, αναζητά άμεσα το επόμενο πρόσωπο που θα του κινήσει το ενδιαφέρον για να μοιραστεί ατελείωτες συζητήσεις.

Λέων: Ο Βασιλιάς του Ερωτικού Σκηνικού

Ο Λέων ερωτεύεται και ζει στο έπακρο τη σχέση του, όμως η ανάγκη του για προσοχή δεν του επιτρέπει να περιμένει μοναχός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από τον χωρισμό, ο βασιλιάς του ερωτικού σκηνικού, είναι έτοιμος να επιδείξει τη λάμψη του. Ακόμη κι αν δεν αναζητά την αληθινή αγάπη ή παραμένει προσκολλημένος στον ή στην πρώην του, επιλέγει να φλερτάρει και να λάβει επιβεβαίωση από τους θαυμαστές του.

Ζυγός: Ο Διαμεσολαβητής του Έρωτα

Ο Ζυγός δεν αντέχει δίχως την συντροφικότητα. έπειτα από έναν χωρισμό, προσπαθεί να βρει την ισορροπία του σε μια νέα σχέση. Δεν έχει σημασία αν τρέφει ερωτικά αισθήματα για το καινούριο ταίρι του, αρκεί να αισθανθεί πως δεν είναι μόνος. Φοβάται την μοναξιά και κάνει το οτιδήποτε για να την αποφύγει. Βέβαια, η πληθώρα των θαυμαστών του είναι αξιοσημείωτη, άρα δεν αποκλείεται σύντομα ένας από αυτούς να κερδίσει πραγματικά την καρδιά του.

Για περισσότερες προβλέψεις να επισκεφθείτε το oroskopos.gr