3+1 ζώδια που θα είναι άκρως τυχερά το Πάσχα
ΖΩΔΙΑ

3+1 ζώδια που θα είναι άκρως τυχερά το Πάσχα

3+1 ζώδια που θα είναι άκρως τυχερά το Πάσχα

Εσένα πώς θα σε βρουν οι γιορτινές μέρες;

Μεταξύ μίας δύσκολης Πανσελήνου και μίας πολλά υποσχόμενης Νέας Σελήνης βρίσκεται το Πάσχα, πιέζοντας μερικούς κι ευνοώντας κάποιους άλλους.

Πάμε να δούμε τα τυχερά ζώδια για το Πάσχα του 2024.

Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλαπλές ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι πλέον έχεις ανασυγκροτηθεί και σιγά – σιγά φτιάχνεις τα προσωπικά και τα εργασιακά σου. Δείχνεις πιο δυνατός κι αποφασιστικός, ενώ η πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου πολλαπλασιάζει την τύχη σου στον έρωτα ή σε βοηθά να βελτιστοποιήσεις τις σχέσεις σου με τα παιδιά σου. Παράλληλα, μπορείς να ξεκινήσεις κάποια δυναμικά βήματα και σχέδια στα επαγγελματικά που μακροπρόθεσμα θα καλυτερεύσουν την ποιότητα της εργασίας σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, το διάστημα που πέρασε τον Απρίλη και η μετάβαση ως το Πάσχα είναι αρκετά καλή για την ψυχολογία σου, αφού φέρει όμορφες εξελίξεις, όπως επίτευξη στόχων και περαιτέρω κοινωνικοποίηση. Νιώθεις -και είσαι- προστατευμένος από το άμεσο περιβάλλον σου, αφού οι φίλοι και οι γνωστοί σου έχουν κάθε καλή πρόθεση να σε υποστηρίξουν να φτάσεις πολυάριθμους προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους, οπότε νιώθεις ολοκληρωμένος.

Κριός

Κριέ μου, να ξέρεις ότι τα δύσκολα πέρασαν. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι ‘μαζεύεις’ ο,τι χάλασε από τον Απρίλη με την έκλειψη που σε επηρέασε, αλλά η ορθοδρομή του Ερμή στο ζώδιό σου ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα! Από εδώ και στο εξής αυξάνεται η αισιοδοξία, ο αυθορμητισμός και η ενέργειά σου. Επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους γύρω σου και τολμάς, επιτέλους, να προχωρήσεις στις επαγγελματικές ενέργειες που σκόπευες. Αν επεδίωκες μία επανασύνδεση που ανατράπηκε, δεν θα σε στεναχωρεί πια, αφού σου ανοίγεται ο δρόμος προς νέες συναρπαστικές γνωριμίες.

Ζυγός

Ζυγέ, είσαι ‘μια απ’ τα ‘ίδια’ με τον Κριό, αφού απέναντί σου πραγματοποιήθηκε μία τόσο δυνατή έκλειψη. Είναι λογικό να έχεις ξαφνιαστεί από τις τόσες αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα σταθεροποιούνται από εδώ και πέρα. Ο Πλούτωνας, μάλιστα, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι που δεν παρουσιάζει κανένα τοξικό στοιχείο συγκριτικά με τους πρώην σου. Αντίστοιχα, αν έχεις δεσμό, εστιάζεις στην ψυχολογία σου, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σου στη σχέση και καλλιεργώντας καλύτερα θεμέλια.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr