3+1 ζώδια που θα σου τάξουν τον ουρανό με τ΄άστρα χωρίς αντίκρισμα γι΄αυτό κράτα μικρό καλάθι
ΖΩΔΙΑ

3+1 ζώδια που θα σου τάξουν τον ουρανό με τ΄άστρα χωρίς αντίκρισμα γι΄αυτό κράτα μικρό καλάθι

3+1 ζώδια που θα σου τάξουν τον ουρανό με τ΄άστρα χωρίς αντίκρισμα γι΄αυτό κράτα μικρό καλάθι

Ποιοι είναι;

Είναι κάποια ζώδια που λένε ακριβώς τι νιώθουν χωρίς να προσθέτουν, ή να αφαιρούν κάτι, ρισκάροντας να μείνουν μόνοι, ενώ κάποιοι άλλοι, που έχουν ταλέντο στις αερολογίες, τάζουν λαγούς με πετραχήλια, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.

Διαλέξαμε τα τέσσερα από αυτά και σας τα παραθέτουμε…. Πάντως και οι τέσσερεις είναι υπέροχοι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι έξυπνος, ζωηρός με σπιρτόζικο βλέμμα. Εντυπωσιακά επικοινωνιακός, με ευφράδεια λόγου. Μιλάει ακατάπαυστα, κάνοντας πολλές κινήσεις με τα χέρια. Μπορεί εύκολα να πείσει ότι αυτά που λέει, είναι πέρα για πέρα αληθινά, ότι τα εννοεί και τα αισθάνεται. Όταν ερωτεύεται τάζει *λαγούς με πετραχήλια*. Εκείνη την ώρα τα πιστεύει, άσχετα αν στη πορεία δεν τηρήσει τίποτα από τα λεγόμενα του. Έχει την φήμη του επιπόλαιου!

ΖΥΓΟΣ

Είναι καλοντυμένος, καλοστημένος με όμορφα χαρακτηριστικά. Είναι ελκυστικός και αρμονικός στους τρόπους και στην συμπεριφορά του. Είναι ο αναποφάσιστος, που θα τα ζυγίσει από δω κι από κει, μέχρι να καταλήξει αν είναι ερωτευμένος. Αν του πουν ότι όντως είναι, (αφού δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα μόνος), τότε θα τάξει *λαγούς με πετραχήλια*. Παρουσιάζει την ωραία πλευρά της ζωής, όπου όλα είναι τέλεια. Έχει την φήμη του μπον βιβέρ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αισιόδοξος, επεκτατικός, με αστείρευτο χιούμορ. Η χαρά της ζωής είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Το γοητευτικό του σεξ-απήλ είναι παροιμιώδες. Ενθουσιάζεται ακόμα και με τα πιο ασήμαντα πράγματα. Είναι υπερβολικός σε όλες του τις αντιδράσεις και στα παχιά λόγια. Τάζει *λαγούς με πετραχήλια* όταν ερωτεύεται. Παραφουσκώνει τα λεγόμενα του και στο τέλος ξεφουσκώνουν σαν μπαλόνια. Έχει την φήμη του γκαφατζή!

ΙΧΘΥΣ

Είναι γοητευτικός, ονειροπόλος και ρομαντικός τύπος. Θαρρείς πως έχει βγει μέσα από ένα παραμύθι με παλάτια, μάγισσες, πρίγκηπες και δράκους. Ο δράκος βρίσκεται στις υποσχέσεις που δίνει όταν ερωτεύεται. Τότε είναι που τάζει *λαγούς με πετραχήλια*. Υπόσχεται αιώνια πίστη, αγάπη κι αφοσίωση. Η απογείωση στον έβδομο ουρανό είναι γι’ αυτόν παιχνιδάκι. Τέλος εξαφανίζεται χωρίς εξηγήσεις. Έχει την φήμη του αναξιόπιστου!

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr