3+1 ζώδια που χωρίζουν το δίσεκτο 2024
ΖΩΔΙΑ

3+1 ζώδια που χωρίζουν το δίσεκτο 2024

3+1 ζώδια που χωρίζουν το δίσεκτο 2024

Δες αν ανήκεις στους....άτυχους του έτους!

Το δίσεκτο 2024, αναμένεται να φέρει αναμετρήσεις, κόντρες αλλά και χωρισμούς σε κάποια ζώδια.

Αρκετοί θα περάσουν δοκιμασίες στη σχέση τους και έχουν την επικινδυνότητα για έναν χωρισμό μέσα στο 2024.

Δες παρακάτω την πρόβλεψη όπως αναφέρεται στο oroskopos.gr

Κριός

Το 2024 αναμένεται να είναι το έτος των μοιραίων αλλαγών στα αισθηματικά σου δεδομένου ότι στην πορεία του πραγματοποιούνται οι εκλείψεις στον δικό σου άξονα. Το γεγονός αυτό δηλώνει ότι θα αναγκαστείς να κάνεις τελικά ξεκαθαρίσματα και να απεμπλακείς από οτιδήποτε περιττό που δεν σ αφήνει να εξελιχθείς και να απολαύσεις το βασικό ζητούμενο που είναι η πλήρη συντροφικότητα και αφοσίωση. Κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένας χωρισμός στη ζωή σου πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια της Άνοιξης αλλά και του Φθινοπώρου. Αν είσαι Κριός του πρώτου δεκαημέρου η ημερομηνία σως για τα αισθηματικά σου είναι η μέρες κοντά στην 25η μαρτίου όπου σχηματίζεται η έκλειψη σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού. Αν είσαι Κριός που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο η επικίνδυνη εποχή για ένα χωρισμό είναι κοντά στις 8 Απριλίου αλλά και κοντά στις 2 Οκτωβρίου όπου σχηματίζονται οι δύο Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού

Ζυγός

Είναι γεγονός ότι είσαι ένα από τα ζώδια που θέλεις να έχεις το πλευρό σου έναν σύντροφο και να μοιράζεστε μαζί ήρεμες και αρμονικές στιγμές. Το 2024 αναμένεται να διαταράξει την ισορροπία μίας σχέσης σου και θα κριθούν πολλά για την εξέλιξή της. Όλα όσα προσπαθούσες να κρύψεις κάτω από το χαλάκι, θα αναγκαστείς τώρα να τα αντιμετωπίσεις και να τα λύσεις. Σημαντικό ρόλο στις πιέσεις και στις δοκιμασίες που θα περάσεις στον τομέα των σχέσεων θα παίξουν οι εκλείψεις που σχηματίζονται στο δικό σου άξονα. Αν είσαι Ζυγός του α’ δεκαημέρου έρχεσαι αντιμέτωπος με συναισθηματικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια του Μαρτίου όπου σχηματίζεται η Έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο στις 25 του μήνα. Αν είσαι Ζυγός του β’ δεκαημέρου ή επικινδυνότητα ενός χωρισμού είναι πολύ μεγαλύτερη δεδομένου ότι επηρεάζεσαι από τις δύο Ηλιακές Εκλείψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια του Απριλίου και του Οκτωβρίου. Σε αυτούς τους μήνες πολλά θα κριθούν για την πορεία και την εξέλιξη μίας σχέσης. Αν είσαι Ζυγός του γ’δεκαημέρου καλωσορίζεις το 2024 με μία πικρία και με αρκετές πληγές από μία σχέση τοξική του παρελθόντος. Αν δεν έχεις πει το οριστικό αντίο θα αναγκαστείς από τις συνθήκες να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις κοντά στις 8 Απριλίου αν για μία ακόμα φορά τρενάρεις το χρόνο τότε το διάστημα από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο δεν θα υπάρχει πίσω – γύρισμα.

Παρθένος

Καλωσορίζεις το 2024 με τον Κρόνο να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την δέσμευση, τη σχέση, τη συντροφικότητα ή και το γάμο. Στην ίδια θέση κινείται και ο Ποσειδώνας ενώ το Σεπτέμβριο αναμένουμε και μία σημαντική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του ιχθύ. Πώς ερμηνεύονται όλα αυτά; Η πορεία και η εξέλιξη μιας σχέσης δοκιμάζεται, θα υπάρξουν απομακρύνσεις, τεσταρίσματα και θα κληθείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία της. Αν είσαι Παρθένος του α’ δεκαημέρου ξεφεύγεις από τα δύσκολα από τα τέλη Φεβρουαρίου και έπειτα. Αν είσαι Παρθένος του β’ δεκαημέρου αναμένεται να ζοριστείς πολύ περισσότερο τη νέα χρόνια στον αισθηματικό τομέα και οι στιγμές SOS της χρονιάς που πρέπει να προσέξεις για ένα χωρισμό είναι ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος, και ο Δεκέμβριος. Αν είσαι Παρθένος του γ’ δεκαημέρου – μπορεί να μην βιώσεις όλη αυτή την πίεση, την απογοήτευση και την στεναχώρια όμως οι ερωτικές επιλογές της χρονιάς ίσως κριθούν άστατες επιπόλες ή και ψεύτικες με αποτέλεσμα να πληρώσεις το τμήμα το 2025. Στιγμή SOS για χωρισμό μέσα στο 2024 είναι ο Σεπτέμβριος (απλά μπορεί να μην είναι καθοριστικός)

Ιχθύς

Το 2024 είναι η χρονιά που θα δοκιμάσει την ποιότητα και την σταθερότητα των σχέσεων σου. Οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και να διώξεις από πάνω σου το ροζ συννεφάκι της φαντασίωσης που σε παρέσυρε εδώ και καιρό σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Αν είσαι Ιχθύς του α΄δεκαημέρου σίγουρα καλωσορίζεις το 2024 έχοντας φάει πάγο στον αισθηματικό τομέα και τα παθήματα σου έχουν γίνει μαθήματα. Τις οριστικές αποφάσεις σου το πιο πιθανό είναι να τις λάβεις κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου στη συνέχεια χαλαρώνεις και ξεπερνάς καταστάσεις. Αν είσαι Ιχθύς του β’ δεκαημέρου η χρονιά είναι αρκετά ζόρικη για τα αισθηματικά σου δεδομένου το ότι ο Κρόνος θα κινείται από το Μάρτιο έως και το τέλος του 2024 στο δικό σου ζώδιο. Οι πιο επικίνδυνες στιγμές για να χωρισμό είναι η περίοδος του Απριλίου αλλά και του Αυγούστου και του Δεκεμβρίου. Αν έχεις γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο αρκετές στιγμές θα μπλεχτείς σε διλήμματα πάσης φύσεως και ο μήνας Σεπτέμβριος αναμένεται καθοριστικός για την πορεία μίας σχέσης.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr