5+1 ζώδια που κάνουν τη ζωή τους δύσκολη όταν ερωτεύονται
ΖΩΔΙΑ

5+1 ζώδια που κάνουν τη ζωή τους δύσκολη όταν ερωτεύονται

5+1 ζώδια που κάνουν τη ζωή τους δύσκολη όταν ερωτεύονται

Εσύ ανήκεις στην κατηγορία «τραβάτε με κι ας κλαίω»;

Μερικοί είμαστε λίγο πιο δραματικοί στον έρωτα, συγκριτικά με άλλους. Το ζώδιό μας αποκαλύπτει αν ανήκουμε σε αυτήν την δύσκολη κατηγορία του “τραβάτε με κι ας κλαίω”.

Ο καθένας, βέβαια, είναι ‘δύσκολος’ για τους δικούς του λόγους και με τον δικό του τρόπο.

Πάμε να δούμε, παρακάτω, ποια είναι αυτά τα ζόρικα ζώδια στα αισθηματικά.

Κριός

Ο Κριός κάνει την πτώση του στον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και υπομονής και παρουσιάζει αδυναμία στην Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα. Εξηγώντας το με απλά λογάκια, βαριέται εύκολα και γρήγορα, ενώ δεν έχει υπομονή και δεν ξέρει πώς να εκφράζει γλυκά τα συναισθήματά του. Έτσι, θα παρατηρήσεις, αν είχες ποτέ σχέση με Κριό ή δυνατά τα στοιχεία του ζωδίου αυτού στον αστρολογικό του χάρτη, πως δημιουργεί συχνά, άθελά του, εντάσεις στη σχέση του. Τον εξιτάρει η ένταση, οπότε αν είσαι υπερβολικά φιλήσυχος άνθρωπος, θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη… Να ξέρεις, πάντως, ότι όσο δημιουργεί ένταση, τόσο δείχνει ότι σε διεκδικεί και σε αγαπάει. Τοξικό, αλλά τον αγαπάμε για την ενέργεια, αυθεντικότητα κι αγνότητα της ψυχής του!

Λέων

Το δράμα δίνει και παίρνει στη ζωή του Λέοντα. Είναι λαμπερός, έχει αυτοπεποίθηση, μα η επιβεβαίωση μέσα από τις σχέσεις του είναι απαραίτητο συστατικό για να μείνει σε αυτές! Μάλιστα, αν έχει στο χάρτη του και στοιχεία του Κριού, όπως αναλύθηκε παραπάνω, θα έχεις μία σχέση γεμάτη δράμα και ένταση κάθε λίγο! Τουλάχιστον γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να βαρεθείς. Θέλει προσοχή, οπότε ασυνείδητα υπερβάλλει στις αντιδράσεις του για να την έχει. Αν σκοπεύεις να τον καλμάρεις, δώσε του προκαταβολικά αυτή την προσοχή κι επιβεβαίωση που χρειάζεται, ώστε να μειωθεί το δράμα. Ναι, σωστά διάβασες, να μειωθεί, όχι να εξαλειφθεί!

Καρκίνος

Καρκίνος και δράμα είναι σχεδόν ταυτόσημες έννοιες. Πολύ πιθανόν οι Καρκίνοι που διαβάζουν το συγκεκριμένο άρθρο να ενοχληθούν κιόλας! Η αγάπη και η σταθερότητα είναι απαραίτητο συστατικό για τη ζωή του και μάλιστα αν στο μυαλό του (ανεξάρτητα από το αν ισχύει στην πραγματικότητα) επικρατήσει η φοβία ότι δεν τον αγαπάς, θα πέσει σε κατάθλιψη! Στον έρωτα είναι ή του ύψους ή του βάθους, οπότε δεν αποκλείεται να περάσουν από την ανιδιοτέλεια στις εκδικητικές τάσεις αν αισθανθούν ότι η σχέση που έχουν δεν είναι σταθερή, βασισμένη σε αμοιβαία συναισθήματα ή αυθεντική. Η λεπτή η γραμμή της αποδοχής άνευ όρων με την πλήρη απόρριψη στον έρωτα.

Παρθένος

Μπορεί να είναι εγκεφαλικό ζώδιο, αλλά στην αγάπη, πράγματι είναι ‘τραβάτε με κι ας κλαίω’. Επιθυμεί έναν σύντροφο ικανό να συμπορευθεί μαζί του, να νοικοκυρευτεί, να κάνει παιδιά, να είναι εμφανίσιμος, να… και η λίστα δε συμμαζεύεται! Γνωρίζει πολύ καλά ότι το τέλειο δεν υπάρχει. Όταν βρει τον άνθρωπο που θεωρεί ότι ΄τικάρει’ την πλειοψηφία της λίστας, τότε τον κριτικάρει ακατάπαυστα με στόχο να τον κινητοποιήσει να ολοκληρώσει και τα υπόλοιπα. Αυτό γίνεται σε σημείο που ο δεσμός του αισθάνεται ότι δεν υπάρχει πια αγάπη από την πλευρά του, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται, αφήνοντάς τον να αναρωτιέται ‘γιατί’.

Σκορπιός

Μην μου πεις ότι δεν περίμενες αυτό το ζώδιο στη λίστα!!! Κυβερνάται από το θεό του κάτω κόσμου, Πλούτωνα και συγχρόνως τον Άρη, το θεό του πολέμου. Άρα, το κοινό του με τον Κριό είναι ότι προκαλεί εντάσεις για να δείξει ότι σε αγαπάει, αλλά το κάνει με πιο υπόγειο τρόπο! Η Αφροδίτη και η Σελήνη που είναι πλανήτες της αγάπης, της τρυφερότητας και του έρωτα, παρουσιάζουν πτώση κι αδυναμία στον Σκορπιό. Άρα, δεν μπορείς να περιμένεις να εκπροσωπεί ένα ήρεμο ζώδιο που εκφράζει με ήπιο τρόπο την αγάπη του. Να περιμένεις καλό σεξ, μετρημένες κουβέντες, δράμα και πλούσιο συναίσθημα. Όπως οι έρωτες στις σαπουνόπερες!

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ζώδιο που παρουσιάζει έξαρση στον Αφροδίτη, οπότε μας κάνει μία μικρή εντύπωση που κατατάσσονται στη συγκεκριμένη λίστα. Η κυριαρχία τους, όμως στον Δία και τον Ποσειδώνα τους επιτρέπει να ‘χάνουν το όριο’, να αγαπούν χωρίς ανταπόκριση και να χάνουν τον εαυτό τους μέσα σε μία σχέση. Αυτοθυσιάζονται συνεχώς για τους άλλους, γιατί αντλούν χαρά από την ευτυχία τους. Αν είχες ποτέ σχέση με Ιχθύ, να ξέρεις ότι πολλές φορές παραμέλησε τα δικά του ‘θέλω’ για να σε δει να χαμογελάς, ακόμη κι αν δεν σου το είπε ποτέ! Αυτό είναι η ανιδιοτελής αγάπη!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr