Άση Μπήλιου: Τι προβλέπουν τα άστρα για την πανδημία του κορονοϊού;
ΖΩΔΙΑ

Άση Μπήλιου: Τι προβλέπουν τα άστρα για την πανδημία του κορονοϊού;

Άση Μπήλιου: Τι προβλέπουν τα άστρα για την πανδημία του κορονοϊού;

Η αστρολόγος αποκαλύπτει πότε θα αποκτήσουμε περισσότερες ελευθερίες!

Καλεσμένη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν σήμερα η Άση Μπήλιου, η οποία έδωσε απαντήσεις στο τι πρόκειται να συμβεί στη χώρα μας με την πανδημία του κορονοϊού.

“Ακριβώς να προβλέψουμε εμείς οι αστρολόγοι τι θα συμβεί δεν γίνεται”, είπε χαρακτηριστικά στη Ζήνα.

Παράλληλα, η Άση επισήμανε ότι οι αστρολόγοι “έβλεπαν” από προηγούμενα χρόνια μία όψη που θα έφερνε κοσμοϊστορικές αλλαγές τον Ιανουάριο το 2020.

Συγκεκριμένα ήταν μία σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα.

“Όποτε αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται πάντα συμβαίνει κάτι, το οποίο αλλάζει τον ρου της ιστορίας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η αστρολόγος ανέφερε άλλα δύο παραδείγματα για τις συναντήσεις αυτών των πλανητών, που έφεραν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους αντίστοιχα.

“To lockdown έγινε στη χώρα μας όταν μπήκε ο Κρόνος στον Υδροχόο”, είπε ακόμα, αναφέροντας ότι αυτό το ζώδιο σχετίζεται με την ελευθερία, ενώ ο πλανήτης με τον περιορισμό.

“Αυτό που θα δούμε μέχρι το 2023 να γίνεται σε τεχνολογικό επίπεδο θα είναι κάτι πρωτόγνωρο”, δήλωσε ακόμα η Άση, ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να δώσουμε βάση στην πνευματική μας υπόσταση.

“Η εκτίμησή μου είναι ότι μέχρι τις 13 Μαΐου είναι το πιο περίεργο κομμάτι”, αποκάλυψε στη συνέχεια σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας.

“Από τις 13 Μαΐου σιγά-σιγά κάποιες ελευθερίες θα αρχίσουν να δίνονται και από την 1η Ιουλίου που θα φύγει ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα έχουμε πολύ περισσότερες ελευθερίες”, πρόσθεσε ακόμα.

Η συνέντευξή της:

https://streamable.com/no4s9l