ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω έως τις 29 Ιανουαρίου 2022: Ποια ζώδια θα ζήσουν πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις;

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω έως τις 29 Ιανουαρίου 2022: Ποια ζώδια θα ζήσουν πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις;

Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη από τις 19 Δεκεμβρίου 2021 και έως τις 29 Ιανουαρίου 2022 ετοιμαζόμαστε για ερωτικά πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις! Πώς και ποια ζώδια επηρεάζονται και ποια πρέπει να κοιτάξουν στο μέλλον;

Καρκίνε, Παρθένε και Αιγόκερε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, η επανασύνδεση είναι πλέον εύκολη υπόθεση αφού ένας παρελθοντικός έρωτας, επιστρέφει και είναι έτοιμος για το «ξανά μαζί».

Ταύρε, Σκορπιέ και Ιχθύ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, πληθώρα τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων και συνομιλιών έρχονται και ίσως και καυτές συναντήσεις, με το ερωτικό σου παρελθόν.

Δίδυμε, Τοξότη και Υδροχόε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου και Κριέ του 1ου δεκαήμερου, έρχεται καυτό και παθιασμένο σεξ με πρώην! Χειρίσου σωστά την κατάσταση και ίσως πετύχεις και επανασύνδεση!

Ταύρε, Καρκίνε, Λέοντα, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε, Υδροχόε και Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου, σταμάτα να ασχολείσαι με το παρελθόν! Ο έρωτας υπόσχεται χαρές μέσα από νέα ξεκινήματα και γνωριμίες! Προχωράμε μπροστά.

Κριοί και Ζυγοί του 2ου και του 3ου δεκαημέρου και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, το παρελθόν επιστρέφει, αλλά και πάλι σας πληγώνει! Μείνετε μακριά από τοξικές σχέσεις και πρόσωπα που σας έχουν επανειλημμένα απογοητεύσει!

Δίδυμε και Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου και Λέοντα του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, αυτήν την περίοδο, ασχολείσαι κυρίως με υποχρεώσεις, τρεξίματα και εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν κυρίως με επαγγελματικά θέματα.

Exit mobile version