Έκλειψη στον Κριό (8/4): Ξεσκαρτάρισμα, αλλαγές και νέα ξεκινήματα – Ποια ζώδια ευνοούνται;
ΖΩΔΙΑ

Έκλειψη στον Κριό (8/4): Ξεσκαρτάρισμα, αλλαγές και νέα ξεκινήματα – Ποια ζώδια ευνοούνται;

Έκλειψη στον Κριό (8/4): Ξεσκαρτάρισμα, αλλαγές και νέα ξεκινήματα – Ποια ζώδια ευνοούνται;

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού είναι κομβικό σημείο για όλα τα ζώδια - Προβλέψεις

Η έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου αποτελεί κομβικό σημείο για όλα τα ζώδια. Η έντονη πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού μάς ωθεί να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.

Από την άλλη, ευτυχώς ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος και μειώνει τον υπέρμετρο αυθορμητισμό που προκαλεί το προαναφερθέν φαινόμενο.

Τι θα φέρει η έκλειψη αυτή σε κάθε ζώδιο σύμφωνα με την αστρολόγο του oroskopos.gr Χριστίνα Στεργίου;

Κριός

Ακριβώς επάνω σου πέφτει η έκλειψη του Απρίλη, αναγκάζοντάς σε να αναθεωρήσεις πολλά στοιχεία του εαυτού σου, συμπεριλαμβανομένης και της συμπεριφοράς σου προς τους άλλους. Υπάρχει περίπτωση να πιστέψεις πως μία σχέση ή συνεργασία του παρελθόντος είναι ιδανική για εσένα, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιστρέψεις σε αυτήν ή με βάση κάποιων παλαιότερων λαθών σου, πλέον αποφασίζεις πιο σοφά για τη ζωή σου.

Ταύρος

Η έκλειψη στον Κριό τον Απρίλιο είναι σε θέση να φέρει στην επιφάνεια κάποια μυστικά σου ή κάποια στοιχεία και επιθυμίες από το υποσυνείδητό σου. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την αλήθεια σου; Μόλις το καταφέρεις αυτό, θα προχωρήσεις προς ωφέλιμες και δραστικές αλλαγές σε κάθε επίπεδο, με αποτέλεσμα να αναζωογονηθείς και να πιστέψεις ξανά στις δυνάμεις σου.

Δίδυμος

Το φαινόμενο της έκλειψης στον Κριό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις το δίκτυο γνωριμιών σου. Επιστρέφουν παλιές παρέες, επανασυνδέεσαι και βλέπεις πιο σοβαρά κάποιες κοινωνικές ομάδες στις οποίες συμμετείχες παλαιότερα. Παράλληλα, δεν αρκείσαι σε αυτές και συνεχίζεις να γνωρίζεις νέο κόσμο. Μέσα σε τόση κοινωνικοποίηση κι επαφές, γεμίζεις αισιοδοξία και κάνεις κινήσεις ώστε να επιτύχεις προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους.

Καρκίνος

Καρκίνε, ένα σούπερ φιλόδοξο διάστημα ξεκίνησε για το ζώδιό σου με την έκλειψη του Απρίλη, αλλά προκύπτει μαζί και λίγη σύγχυση στη δουλειά. Επαναπροσδιορίζεις επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους και προσπαθείς να επιτύχεις κοιτώντας… πίσω! Είτε επαναφέρεται μία επαγγελματική συμφωνία, είτε λαμβάνεις υπόψιν σου λάθη του παρελθόντος για να κάνεις τώρα σωστές επιλογές για μία μακροπρόθεσμη επαγγελματική ευημερία.

Λέων

Η έκλειψη Απριλίου στο φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσει να αντικαταστήσεις κάποιες δυσλειτουργικές πεποιθήσεις και μοτίβα σου με νέα, πιο εποικοδομητικά. Εκτός από την εσωτερική αναζήτηση, θα καταφέρεις να κάνεις μία επέκταση που σχεδίαζες καιρό τώρα στη δουλειά σου. Αν ασχολείσαι με την εκπαίδευση, μία ακαδημαϊκή ή επαγγελματική επιτυχία σε περιμένει, ενώ μαζί, ανοίγεις τους ορίζοντές σου σε νέα γνώση κι εμπειρίες.

Παρθένος

Το φαινόμενο αυτό θα αλλάξει κάποια πράγματα αναφορικά με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Ζητήματα κληρονομικών ή χρημάτων που μοιράζεσαι με τρίτους ή από τρίτες πηγές, έρχονται στο προσκήνιο. Διεκδικείς χρήματα που σου χρωστούν κι αυτή η εμπειρία συμβάλλει θετικά στην ενδυνάμωση του ψυχισμού σου, δείχνοντάς σου πως καμιά φορά η μάχη για όσα σου ανήκουν είναι αναπόφευκτη.

Ζυγός

Απέναντί σου ολοκληρώνεται το φαινόμενο της έκλειψης στον Κριό τον Απρίλη κι εσύ αναδιαρθρώνεις σχέσεις και συνεργασίες. Οι εξωτερικοί παράγοντες προκαλούν εμπόδια κι ευκαιρίες που σε “ταξιδεύουν” στο παρελθόν, ώστε είτε να επιλύσεις άλυτα ψυχικά τραύματα, είτε να αποκαταστήσεις κάποιους τομείς της ζωής σου που το τελευταίο διάστημα περνούσαν σοβαρή κρίση. Εκτός από επανασυνδέσεις, έχεις και ξεκαθαρίσματα.

Σκορπιός

Η καθημερινότητά σου σημειώνει μόνιμες αλλαγές από εδώ και στο εξής με την έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, τον Απρίλη. Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψεις σε παλιές καλές συνήθειες, να φροντίσεις περισσότερο το κατοικίδιό σου, καθώς και να εξετάσεις το ενδεχόμενο επιστροφής σε παλαιότερο εργασιακό περιβάλλον. Κάνεις οτιδήποτε είναι εφικτό για να σιγουρευτείς ότι η ποιότητα ζωής σου θα βελτιωθεί.

Τοξότης

Σε πολύ φιλικό ζώδιο κορυφώνεται η έκλειψη του Απρίλη, επομένως να περιμένεις την χαμένη σου έμπνευση και δημιουργικότητα να επαναφέρεται. Συνάμα, είναι πολύ πιθανό να έχεις μία ερωτική επανασύνδεση με καλές προοπτικές μακροημέρευσης ή να μάθεις από τα λάθη σου και να βρεις έναν έρωτα που θα διαρκέσει. Εσύ που δεν είχες καλές σχέσεις με τα παιδιά σου, το σύμπαν σε υποστηρίζει να τις αποκαταστήσεις, τολμώντας να κάνεις το πρώτο βήμα.

Αιγόκερως

Σημαντικό διάστημα είναι για εσένα ο Απρίλιος με το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης, αφού ενεργοποιεί ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, παρελθόντος και τελειωμάτων. Υπάρχει κάτι ανολοκλήρωτο που έχεις αφήσει; Τώρα ήρθε η ώρα να το αποπερατώσεις. Σκόπευες καιρό τώρα να λήξεις κάτι σημαντικό; Οι τοξικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή απομακρύνονται. Πιθανό είναι, επίσης, να επιστρέψεις στο πατρικό, είτε μόνιμα, είτε ως επίσκεψη.

Υδροχόος

Η έκλειψη στον Κριό τον μήνα Απρίλιο, θα ενεργοποιήσει ζητήματα επικοινωνίας με ανθρώπους με τους οποίους είχατε χαθεί. Ένα ταξιδάκι που ήθελες καιρό τώρα να πας, τώρα μπορείς πια να το απολαύσεις! Παράλληλα, σημαντικό είναι και το στοιχείο της επανεξέτασης κάποιων συμφωνιών. Το τι λες κι ακούς αυτή την περίοδο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ποτέ. Είναι προτιμότερο να επεξεργαστείς σωστά όσα μάθεις αυτό το διάστημα από τους άλλους!

Ιχθύς

Η έκλειψη του Απρίλη θα ενεργοποιήσει θέματα ασφαλειών και αποκτημάτων. Αλλάζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για το χρήμα και δεν αποκλείεται είτε να βρεις νέες πηγές εσόδων, είτε να αποφασίσεις να αλλάξεις εργασία. Μπορείς, μαζί, να διεκδικήσεις και χρήματα που σου χρωστούν. Επιπροσθέτως, αν έχασες κάποιο σημαντικό αντικείμενο, το φαινόμενο αυτό θα σου επιτρέψει να το βρεις με μεγαλύτερη άνεση.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr