ΖΩΔΙΑ

Εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου: Τα ερωτικά «μη» και «πρέπει» για τα ζώδια

Εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου: Τα ερωτικά «μη» και «πρέπει» για τα ζώδια

Ποια θα είναι τα τυχερά ζώδια στον έρωτα;

Η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου που ξεκινά θα επηρεάσει και τα ερωτικά των ζωδίων. Ποια θα έχουν ερωτική τύχη;

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική εύνοια, λάμψη, κατακτήσεις, επιτυχίες και καλοπέραση, απολαμβάνεις 2ο δεκαήμερο. Εσύ του 3ου, επενδύεις στο φλερτ.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, δυστυχώς παρά την εύνοια, δίνεις προτεραιότητα σε δουλειά και υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις κατακτήσεις, πάθος, φλερτ και ερωτική επιτυχία, σε ό,τι κι αν θελήσεις. Εσύ του 2ου, βρίσκεις λύση, για ένα πρόβλημα του παρελθόντος.

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μακριά από γκρίνιες και κυρίως, μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, πες ναι στο φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τις ερωτικές συνομιλίες και συναντήσεις.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, μην παρασύρεσαι σε έρωτες του παρελθόντος. Κι αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην τάση σου για ξεσπάσματα!Επίσης εσύ του 3ου δεκαημέρου, απόφυγε εξιδανικεύσεις, για να μην απογοητευτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτάκια, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, θα σου δώσουν χαρά αν έχει γεννηθεί το 1ο και 3ο δεκαήμερο.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, σε απασχολούν κυρίως οικονομικά θέματα. Εσύ του 3ου, μην είσαι τόσο άπληστος και απαιτητικός στον έρωτα!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τα βλέμματα όλα πάνω σου 1ο και 2ο δεκαήμερο! Απολαμβάνεις τον θαυμασμό και τα κομπλιμέντα του ατόμου που σε ενδιαφέρουν. 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για πολλές καυτές αισθησιακές στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στον εγωισμό. 2ο δεκαήμερο, όχι στα νεύρα. 3ο δεκαήμερο, όχι στην κτητικότητα και ζήλια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος και γοητεία σε χαρακτηρίζουν 1ο δεκαήμερο. Φλερτάρεις και πετυχαίνεις ερωτικούς στόχους! 2ο δεκαήμερο, παίρνεις μία χαρά, από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. 3ο δεκαήμερο, θα απολαύσεις βαθιές συναισθηματικές, αλλά και σεξουαλικές στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, βάλε στην άκρη εγωισμούς και νεύρα! Εσύ του 3ου, πάλι χτίζεις παλάτια στην άμμο, ελπίζεις σε λάθος έρωτες και τελικά απογοητεύεσαι απότομα!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις στον έρωτα θα έχεις, 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, μπορείς να αναμένεις καυτές στιγμές, με έναν έρωτα απωθημένο.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, μείνε μακριά από κρυφούς και απαγορευμένους έρωτες, διότι θα υπάρξουν απογοητεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ώρα να τα αλλάξεις και να τα βελτιώσεις όλα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Έρχονται εκπλήξεις στον έρωτα, που σε χαροποιούν.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με οικογένεια και καριέρα, αυτήν την εβδομάδα! Εσύ του 3ου, περιόρισε την ανεύθυνη και επιπόλαιη συμπεριφορά σου στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η καλύτερη περίοδος 2ο και 3ο δεκαήμερο, για να εκμεταλλευτείς την τύχη σου στον έρωτα, να φλερτάρεις και να ταξιδέψεις.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, σε ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα. Εσύ του 3ου, πρέπει επίσης, να αποφύγεις ψευδαισθήσεις, ουτοπική διάθεση και εξιδανικεύσεις στον έρωτα.

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις συναρπαστικές γνωριμίες και εμπειρίες, χαρές και θετικές ερωτικές εξελίξεις! 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις πολλές παθιασμένες στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, πες όχι στις επιπόλαιες εκρήξεις ζήλιας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Συντροφικότητα και συναίσθημα, θα έχεις 2ο δεκαήμερο! 1ο και 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα αυτή, είναι απόλυτα καυτή και παθιασμένη.

Τα «ΜΗ»: Όχι στις υπερβολές, είτε για θέματα ζήλιας, είτε για θέματα απαιτητικότητας 1ο και 3ο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παθιασμένες στιγμές, μπορείς να αναμένεις 1ο και 3ο δεκαήμερο, με το άτομο της καρδιάς σου.

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, απέφυγε καυγάδες και κόντρες στην συντροφική ζωή! 2ο δεκαήμερο, ασχολήσου κυρίως με τα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα. 3ο δεκαήμερα, μυστικά και ψέματα, που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια, σε πληγώνουν και σε απογοητεύουν.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr

Exit mobile version