Φεβρουάριος προβλέψεις: Αυτά τα 4 ζώδια θα ανακουφιστούν οικονομικά!
ΖΩΔΙΑ

Φεβρουάριος προβλέψεις: Αυτά τα 4 ζώδια θα ανακουφιστούν οικονομικά!

Φεβρουάριος προβλέψεις: Αυτά τα 4 ζώδια θα ανακουφιστούν οικονομικά!

Ποια ζώδια ευνοούνται οικονομικά τον Φεβρουάριο;

Ποια ζώδια θα σταθούν τυχερά τον Φεβρουάριο στα οικονομικά τους και θα ανακουφιστούν οικονομικά είτε με έκτακτα bonus, κάποιο επίδομα ή με κάποια ευκαιρία που τους ανοίγεται;

Η αστρολόγος Αθηνά Βαγενά δίνει τα 4 αυτά ζώδια και τις προβλέψεις τους.

Δίδυμοι

Ευεργετικός για τα οικονομικά σου θα αποδειχθεί ο δεύτερος μήνας της χρονιάς και η εύνοιά σου οριοθετείτε κυρίως έως και τις 18/2 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Οι θετικές της γωνίες με τον Ουρανό αλλά και με τον Ποσειδώνα, φανερώνουν ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν αλλαγές και ανανεώσεις που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες και τους τρέχοντες λογαριασμούς, αλλά θα υπάρξει και η προοπτική για ένα έξτρα εισόδημα π.χ. bonus. Μία διευκόλυνση, ένα επίδομα, μία τόνωση στο εισόδημα του/της συζύγου είναι μέσα στις τάσεις της εποχής! Παράλληλα μέχρι τα μέσα του μήνα ευνοούνται οι αγοραπωλησίες. Σε γενικότερο πλαίσιο ο Φεβρουάριος είναι μίας που θα κατοχυρώσεις συμφωνίες, θα πάρεις αποφάσεις που θα ενισχύσουν πολύ περισσότερο την δυναμική σου και στα οικονομικά.

Τοξότης

Ο Φεβρουάριος αναμένεται να σταθεί ένας ευνοϊκός μήνας για τον οικονομικό σου τομέα, ιδιαίτερα έως και τις 18/2 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Οι προσπάθειές σου για να τονώσεις το εισόδημά σου είναι γεγονός πως θα πιάσουν τόπο και στην δική σου περίπτωση είναι φανερό ότι θα καταφέρεις μέσω της εργασίας σου να βελτιώσεις τις οικονομικές σου συνθήκες. Γίνονται αναπροσαρμογές στα επαγγελματικά σου που εντέλει θα κριθούν ευεργετικές για την οικονομική σου πορεία, το γεγονός αυτό θα σου προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά.

Αιγόκερως

Μήνας σταθμός για την πορεία των οικονομικών σου ο Φεβρουάριος και οι προοπτικές για περισσότερο «χρήμα» σίγουρα σου προσφέρονται σταδιακά από τις 11 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μα πολύ περισσότερο από τις 18/2 όπου θα περάσει και η Αφροδίτη στην ίδια θέση! Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στην πορεία του μήνα, θα σημάνει την έναρξη ενός νέου μαχητικού κύκλου για την άνοδο των οικονομικών σου. Ο Φεβρουάριος ανοίγει τις προοπτικές, που θα φέρουν οικονομικούς καρπούς λίγο αργότερα. Στην δική σου περίπτωση είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρεις κάποιο ρίσκο, ή και να διεκδικήσεις λίγο πιο σθεναρά τα δικαιώματά σου. Αυτό που χρειάζεται οπωσδήποτε να αποφύγεις; Τις κινήσεις απόγνωσης, ή τις κρυφές οικονομικές δραστηριότητες.

Καρκίνος

Μήνας ανακούφισης αναμένεται ο Φεβρουάριος για τα οικονομικά σου. Στην πορεία του μήνα διαβάζοντας αυτές τις γραμμές ίσως «αμφισβητήσεις» την πρόβλεψη, δεδομένου ότι οι φόβοι σου για την πορεία των οικονομικών θα βρίσκονται στο «πίκ» τους, όμως … μέσα από εντάσεις και αναπροσαρμογές, είναι βέβαιο ότι στην δική σου περίπτωση θα καταφέρεις να βρεθείς ωφελημένος. Βασική προϋπόθεση να είσαι εγκρατής στον δανεισμό ή στον συνεταιρισμό. Έξτρα χρήματα μπορεί να προέλθουν μέσω πώλησης, μίσθωσης, επιδόματος ή κάποιου έξτρα κέρδους.

Ποια άλλα ζώδια ευνοούνται υπό προϋποθέσεις;

Οι οικονομική εύνοια για τους Κριούς και Ζυγούς συνεχίζεται και αυτό το μήνα ανοίγονται καλές ευκαιρίες και για το 2ο δεκαήμερο. Σημαντικό όμως είναι στην πορεία του μήνα να συγκρατήσετε τις υπερβολές και τις σπατάλες.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr