Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Αποφύγετε το δράμα και τον εγωκεντρισμό
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Αποφύγετε το δράμα και τον εγωκεντρισμό

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Αποφύγετε το δράμα και τον εγωκεντρισμό

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ο Ερμής στον Λέοντα;

Από σήμερα ο Ερμής στον Λέοντα, γεμίζει τις επικοινωνίες μας με κέφι, θάρρος γνώμης, γοητεία, αλλά και μπόλικο εγωκεντρισμό και δράμα.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ο Ερμής μπαίνει από σήμερα στον Λέοντα. Επιτέλους, η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται και αν εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα την ενισχυμένη σου δημιουργικότητα σε κάθε σου τις δραστηριότητες. Θα νιώσεις σίγουρα, ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από το κοινωνικό σου περιβάλλον και προφανώς ήρθε η ώρα να πεις ένα μεγάλο ναι, στην ανεμελιά και την διασκέδαση, ώστε να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή στον Λέοντα από σήμερα, επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια και θα μπορέσεις να βελτιώσεις τα πάντα. Είσαι εμφανώς σοβαρότερος και ωριμότερες και οφείλεις πλέον, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, κατανόηση, αλληλεγγύη, αφοσίωση στους στόχους σου και σύνεση, ιδίως στις συγγενικές σχέσεις που εξομαλύνονται! Επιπλέον, κάποια θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι, λύνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, ο Ερμής στον Λέοντα από σήμερα, θα φέρει πολλές ωφέλιμες συζητήσεις και επαφές, που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις επιτέλους τις λύσεις που ζητάς. Είσαι κοινωνικός, ιδιαίτερα συμπαθής, περιζήτητος και πολύ δημοφιλής. Τα εκφραστικά σου μέσα και η πειθώ σου, σε βοηθούν να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς. Επιπλέον ετοιμάσου, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα που ο Ερμής περνά στο Ζώδιο του Λέοντα, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να ξεκόψεις από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς ουσιαστικά, λογικά και ορθά και να επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς απόλυτα να στηριχτείς επάνω τους. Επιπλέον, μία βαθιά επιθυμία σου, εκπληρώνεται, αφού οργανώνεσαι σωστά και δες τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή και την καθημερινότητα σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, από σήμερα ο Ερμής στο Ζώδιο σου και βελτιώνει τα πάντα, αν τον εκμεταλλευτείς σωστά. Είσαι σαφώς πιο επικοινωνιακός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, θετικές ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες, βρίσκεις λύσεις και κάνεις χαρούμενες μετακινήσεις και συναντήσεις. Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σκοπούς και στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, οφείλεις πλέον να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου. Επιτέλους, μπορείς με επιτυχία να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να ενδυναμώσεις τα οράματα σου και τα όνειρα σου, όπως και την διαίσθηση σου! Εκμεταλλεύσου σε κάθε ευκαιρία το ενισχυμένο ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική διερεύνηση, συναισθηματική σιγουριά, ανασυγκρότηση ψυχολογικών δυνάμεων.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, είσαι χαρούμενος, αισιόδοξος, εξωστρεφής, κοινωνικός και έτοιμος για αλλαγές και γοργές εξελίξεις! Βρίσκεις τρόπους να εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, εξόδους, συναντήσεις και νέες γνωριμίες. Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός, περιζήτητος και δημοφιλής. Αλλάζεις ό,τι σε ενοχλεί και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο και όνειρο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα που ο Ερμής περνάει πλέον στον Λέοντα, θα έχεις την ευκαιρία, να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, κυρίως κοινωνικά και επικοινωνιακά. Μπορείς, αρκεί να το θελήσεις, να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής πλέον στον Λέοντα από σήμερα, μία διέλευση που πραγματικά θα σε ευνοήσει πολύ. Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή, διασκεδάσεις και καλοπέραση. Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου και μπορείς πλέον, να αναμένεις χαρμόσυνα νέα, ευχάριστες ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις, συναντήσεις, ακόμα και ταξίδια! Όλη η ημέρα, σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με τον Ερμή να μπαίνει από σήμερα στο Ζώδιο του Λέοντα, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και βαθιές επιθυμίες. Με τον πιο ισχυρό σου σύμμαχο, την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, η ζωή σου και καταλαβαίνεις επιτέλους, ποιοι είναι πραγματικά ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου και ποιοι σε αγαπούν πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον Λέοντα και ευνοούνται συνεργασίες, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, οι οποίες βελτιώνονται σημαντικά, λόγω των δικών σου αξιοθαύμαστων εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου. Γενικά, θα καταφέρεις, η σημερινή ημέρα να χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία. Φυσικά να εκφράζεις και τις δικές σου ανάγκες κι όχι μόνο οι άλλοι σε σένα.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, ο Ερμής από σήμερα κινείται στον Λέοντα και εσύ πλέον, οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή εύνοια , όπως και την ικανότητα που έχεις τώρα, για οργάνωση και προγραμματισμό. Ωστόσο, ετοιμάσου για κοινωνικότητα, αφού έρχονται τρεξίματα για υποχρεώσεις, πολλές εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας. Επίσης, ευνοούνται θέματα ομορφιάς, ευεξίας, άσκησης και διατροφής.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr