Οι προβλέψεις της Τρίτης: Παγίδες, ένταση και ιώσεις στο προσκήνιο!
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τρίτης: Παγίδες, ένταση και ιώσεις στο προσκήνιο!

Οι προβλέψεις της Τρίτης: Παγίδες, ένταση και ιώσεις στο προσκήνιο!

Άρης και Ποσειδώνας αντιμέτωποι - Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο;

Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων έρχονται αντιμέτωποι σχηματίζοντας όψη Τετραγώνου σήμερα.

Η ένταση και η νευρικότητα της περιόδου μειώνει σημαντικά την αντίληψη μας απέναντι σε εξαπατήσεις, ψέματα και αυταπάτες. Προσέχουμε ώστε να μην πέσουμε στην ίδια μας την παγίδα αλλά και των άλλων, επιτρέποντας τους αυθόρμητα, να μας εκμεταλλευτούν.

Τα μικροατυχήματα, τα λάθη, οι απρόσεχτες συμπεριφορές και η άγνοια λόγω επιπόλαιης αδιαφορίας ή αφηρημάδας, οδηγούν σε δυνατές απογοητεύσεις.

Επιπλέον η ενέργεια μας, θα εξασθενίσει και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή σε κρυώματα και ιώσεις!

Η βιασύνη και ο ενθουσιασμός, οδηγεί σε παρορμητικές εξιδανικεύσεις, εμπιστοσύνη σε ψεύτικα και μεγάλα λόγια και έτσι πολλοί από εμάς, θα πληγωθούμε.

Η όψη Τετραγώνου επηρεάζει κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια και ωροσκόπους (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και περισσότερο εκείνους του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή πρέπει να δείξεις σε μετακινήσεις και ταξίδια. Η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σου σε καθιστούν επιπόλαιο, αλλά και ευκολόπιστο στις επαφές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην κάνεις οικονομικές συμφωνίες τώρα και μην εμπιστεύεσαι σε άλλους τα χρήματα σου. Απέφυγε τα δανεικά και γίνε πιο καχύποπτος στην ερωτική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή αν είσαι δεσμευμένος, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εξαπάτηση. Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και μην πιστεύεις μεγάλα λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πες όχι σε απρόσεχτα εργασιακά λάθη λόγω βιασύνης και αφηρημάδας και σε αλλαγές εμφάνισης.

ΛΕΩΝ

Μην παρασύρεσαι σε παράνομες ερωτικές ενέργειες και αλόγιστα έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην έχεις αυταπάτες και απατηλές ελπίδες για το ερωτικό σου παρελθόν. Κάποιες καταστάσεις μέσα από το σπίτι και την οικογένεια σε απογοητεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Στο κοινωνικό σου περιβάλλον, δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται, ούτε αλήθεια όσα ακούς. Απέφυγε ανεντιμότητα, κουτσομπολιά και ψέματα. Απογοήτευση έρχεται και από κάποιες μετακινήσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην παρασυρθείς σε έξοδα και ανούσιες αγορές που θα μετανιώσεις. Απέφυγε οποιαδήποτε σημαντική οικονομική κίνηση και μην εμπιστεύεσαι τυφλά το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιόρισε άμεσα την τάση σου να παραπλανείς και να εξαπατάς, διότι θα γυρίσει εναντίον σου. Σταμάτα να πιστεύεις τα πάντα και να κάνεις όνειρα απατηλά και ουτοπικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πες όχι σε απαγορευμένους ή απωθημένους έρωτες που εξιδανικεύεις και τελικά απογοητεύεσαι. Απέφυγε παρασκηνιακές κινήσεις και κουτσομπολιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην εμπιστεύεσαι τυφλά όλους σου τους φίλους, διότι θα απογοητευτείς και επιπλέον φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος!

ΙΧΘΥΣ

Μην είσαι παρορμητικός σε επαγγελματικές προτάσεις, λόγω ενθουσιασμού και ουτοπικής διάθεσης. Αν μέχρι τώρα δεν ήσουν έντιμος, αποκαλύψεις πλήττουν την κοινωνική σου εικόνα.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr