Οι προβλέψεις του Μ. Σαββάτου: Αποδείξεις αγάπης και έρωτα!
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Μ. Σαββάτου: Αποδείξεις αγάπης και έρωτα!

Οι προβλέψεις του Μ. Σαββάτου: Αποδείξεις αγάπης και έρωτα!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί αρκετά ζώδια

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, σχηματίζει μία πολύ θετική όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Το εξάγωνο αυτό ευνοεί την κατανόηση συναισθημάτων και την σωστή έκφραση αυτών.

Ξεκάθαρες εξομολογήσεις, καλύτερη αντίληψη συναισθηματικών αντιδράσεων, σαφήνεια, αμεσότητα και αποδείξεις αγάπης και έρωτα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της όψης αυτής.

Την θετική επιρροή αυτής της όψης θα την δεχτούν περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεις μεγάλη ευχαρίστηση στην επικοινωνία και μπορείς να πετύχεις πολλά μέσω αυτής. Υπάρχει πιθανότητα για μπόλικο φλερτ και σημαντικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις ανάγκη από ψυχική ηρεμία, συναισθηματική και υλική ασφάλεια και το εκφράζεις. Είσαι αρκετά σαφής, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πολλά και να έχεις εύκολη πρόσβαση στην επίτευξη των στόχων σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μία όψη που σε κοινωνικοποιεί, σε κάνει εξωστρεφή και σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις, να δημιουργήσεις ή να ενδυναμώσεις ερωτικές και φιλικές σχέσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού. Οι καλοί σου και γοητευτικοί σου τρόποι σε κάνουν πολύ ελκυστικό και μπορείς να κερδίσεις πολλά τώρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη ευνοεί την έκφραση των βαθέων συναισθημάτων σου και επιθυμιών, τις κρυφές ερωτικές σχέσεις αν υπάρχουν και την ικανότητα σου να στηρίξεις τον σύντροφο σου αν χρειάζεται την βοήθεια σου.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες στιγμές με φίλους και επικοινωνιακές επιτυχίες προσφέρει η όψη αυτή σε σένα. Υπάρχει η πιθανότητα ερωτικής γνωριμίας μέσω internet ή φιλίας που μετατρέπεται σε έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ ικανό επικοινωνιακά σε βρίσκει η όψη στον επαγγελματικό τομέα. Στον ερωτικό τομέα μπορείς να γοητεύσεις ένα άτομο που θαυμάζεις και να το κερδίσεις και αν έχεις σχέση εδραιώνεις με την επικοινωνία μεταξύ σας πολλά σημαντικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Διανοητικό και κοινωνικό σε κάνει η όψη αυτή. Ευνοεί επικοινωνίες και επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά ή έχεις καιρό να μιλήσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι εκφραστικός όσον αφορά τις σεξουαλικές σου επιθυμίες και τα βαθιά σου συναισθήματα απέναντι στο σύντροφο. Εκφράζεις αποτελεσματικά την ανάγκη σου για ουσία και όχι επιφάνεια στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλή περίοδος για αξιόλογο φλερτ ή να αναζωπυρώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Ο σύντροφος σου κατανοεί τα συναισθήματα σου και πραγματοποιεί τις επιθυμίες σου, αρκεί να του τα εκφράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος που θα επικοινωνείς στον ερωτικό και στον επαγγελματικό τομέα θα είναι σοβαρός, λογικός και ουσιαστικός. Καλή εποχή για να αποφασίσεις μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσελκύεις με πρωτοφανή ευκολία υποψήφιους ή ήδη υπάρχοντες θαυμαστές μέσα από το λόγο σου, εκφράζεις την δημιουργικότητα σου με άνεση και είσαι ευχάριστος και επικοινωνιακός. Ο ερωτικός τομέας επιφυλάσσει μεγάλες επιτυχίες.

ΙΧΘΥΣ

Επικοινωνία με μέλη της οικογένειας, έκφραση ανάγκης για συναισθηματική ασφάλεια και νοσταλγία ή προσέγγιση ατόμου από το παρελθόν, φέρνει για σένα αυτή η όψη.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr