Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου: Έντονες συναισθηματικές στιγμές
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου: Έντονες συναισθηματικές στιγμές

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου: Έντονες συναισθηματικές στιγμές

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο;

Σαββατοκύριακο με Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα! Οι Σταθεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού, μπορούν τώρα να απολαύσουν έντονα συναισθηματικές στιγμές, αρκεί να συγκρατήσουν ξεσπάσματα, εγωισμούς και καυγάδες.

ΚΡΙΟΣ

Καινούρια δεδομένα αλλάζουν τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσουν τις επαγγελματικές σας προοπτικές, οπότε φανείτε πιο διορατικοί με τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φανείτε διαλλακτικοί με τα γεγονότα και αντιμετωπίστε την ερωτική σας ζωή με περισσότερη υπευθυνότητα και προσοχή. Κάτι αλλάζει και θα πρέπει να προσαρμοστείτε ανάλογα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες επαγγελματικές σας απαιτήσεις και φροντίστε να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο κάποιες συναλλαγές. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είστε πιο ευέλικτοι σε μια καινούργια κατάσταση που θα αφορά μια συνεργασία σας. Δείξτε ότι μπορείτε να αλλάξετε συμπεριφορά όταν οι περιστάσεις το προστάζουν.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές ανακατατάξεις θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τολμήστε να προχωρήσετε περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σας που θα έρθουν με κάπως περίεργο τρόπο. Δεχτείτε τις με περισσότερη αισιοδοξία και κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές.

ΖΥΓΟΣ

Προσεγγίστε μια σχέση σας με ιδιαίτερη σοβαρότητα και αξιοποιείστε την κοινωνική σας ζωή. Μια ιδιαίτερη συνάντηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναθεωρείστε ορισμένες από τις κοινωνικές σας σχέσεις και αν χρειαστεί προσανατολιστείτε πάνω σε κάποια καινούργια δεδομένα. Η ερωτική ζωή θα σας προβληματίσει ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεχτείτε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές και παράλληλα προωθείστε οικονομικές συμφωνίες που δείχνουν να βρίσκουν ένα πεδίο στήριξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είστε ανοικτοί σε συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες, καθώς προτάσεις και νέα σχέδια θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναλλαγές σας θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Εσείς χρειάζεται να επιμείνετε περισσότερο στα κομμάτια του χαρακτήρα σας που είναι ανταγωνιστικά.

ΙΧΘΥΣ

Οι έρωτες έρχονται μέσα από καινούριες γνωριμίες, αλλά το εγώ σας χρειάζεται πρώτα τις ανταποκρίσεις του άλλου. Μην την πατήσετε από την πολύ αυτοπεποίθηση.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr