Τα 3+1 ζώδια που μισούν τη μοναξιά και την αποφεύγουν σαν την… πανούκλα
ΖΩΔΙΑ

Τα 3+1 ζώδια που μισούν τη μοναξιά και την αποφεύγουν σαν την… πανούκλα

Τα 3+1 ζώδια που μισούν τη μοναξιά και την αποφεύγουν σαν την… πανούκλα

Ποιες είναι οι... κοινωνικές «πεταλούδες» του ζωδιακού;

Στον πολύχρωμο κόσμο της αστρολογίας, ορισμένα ζώδια φαίνεται να έχουν μια φυσική ανάγκη για συνεχή συντροφικότητα και επικοινωνία με τους άλλους.

Η μοναξιά, για αυτά τα ζώδια, δεν είναι απλώς μια περιστασιακή δυσφορία αλλά μια κατάσταση που προσπαθούν να αποφύγουν με κάθε τρόπο. Ας εξετάσουμε ποια ζώδια είναι αυτά που απεχθάνονται την μοναξιά και τι τα κάνει να αναζητούν συνεχώς την παρέα των άλλων.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού. Η ανάγκη τους για επικοινωνία και η έμφυτή τους περιέργεια τους κάνει να αποφεύγουν τη μοναξιά σαν την πανούκλα. Αγαπούν τις κοινωνικές συναναστροφές και τους διαλόγους, βρίσκοντας τη μοναξιά ανυπόφορα βαρετή και αποπνικτική.

Λέων

Οι Λέοντες άσχετα αν δεν το παραδέχονται, θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής και να απολαμβάνουν τη θαυμασμό των άλλων. Η μοναξιά δεν τους προσφέρει την επιβεβαίωση και την αγάπη που επιθυμούν. Η αναζήτηση για νέες κοινωνικές εκδηλώσεις και η ανάγκη τους να περιβάλλονται από φίλους και θαυμαστές αποτελεί την αντανάκλαση της αποστροφής τους για την μοναξιά.

Ζυγός

Οι Ζυγοί αποζητούν συνεχώς την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις τους και αισθάνονται πιο ολοκληρωμένοι όταν έχουν μία σχέση ή είναι μέλος ενός ομαδικού περιβάλλοντος ή παρέας. Η μοναξιά τους φέρνει ανασφάλεια και αίσθηση ανεπάρκειας, επομένως αναζητούν συνέχεια τη συντροφικότητα, ακόμη κι αν η ποιότητα αυτής απέχει από αυτό που είχαν αρχικά στο μυαλό τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι βρίσκουν την μοναξιά ιδιαίτερα δύσκολη και αναζητούν συνεχώς ανθρώπους με τους οποίους αισθάνονται βαθύτερη σύνδεση. Ακόμη κι αν περιβάλλονται από πολύ κόσμο, αισθάνονται μοναξιά όσο η πλήρης κατανόηση και εσωτερική επικοινωνία είναι απούσα. Η ανάγκη τους για συντροφικότητα δεν είναι απλώς μια προτίμηση αλλά μια βαθύτερη επιθυμία για να αισθάνονται συνδεδεμένοι, αγαπημένοι και εκτιμημένοι.

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr