Τα SOS των ζωδίων για το Νοέμβριο
ΖΩΔΙΑ

Τα SOS των ζωδίων για το Νοέμβριο

Τα SOS των ζωδίων για το Νοέμβριο

Κριός

Περιόρισε την παρόρμηση. Θες να την πάρεις πίσω την «Πόλη», σε έχουν πιάσει τα επεκτατικά σου και τα παρορμητικά σου, αλλά το σοφό σύμπαν σου λέει πειθάρχησε, περιορίσου, κάνε ένα βήμα τη φορά και άσε τη φόρα και τα φόρτσα μετά τις 18-11.

Ταύρος

Μαζεύεις τα κομμάτια σου. Μάζεψε τα βάλε και βάλσαμο στη πληγή και τη ψυχή και να ‘σαι συνετός, όπως συμβουλεύει η Επικούρεια φρόνηση, συνετός και απλός στις απολαύσεις. Μέχρι τις 17-2, μείνε σε μια γλυκεία ουδετερότητα και προσπάθησε να το κάνεις συνειδητά. Αμέσως μετά, μην μπεις στο μαγαζί με τα γυαλικά και γίνεις «Ταύρος εν υαλοπωλείο».

Δίδυμος

Αν δεν σπάσεις αβγά ομελέτα δεν κάνεις, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και το σύμπαν να σου κάνει τα χατίρια. Μετά τις 15-11 είναι καιρός για δράση και για διορθωτικές κινήσεις να συμμαζέψεις όλα αυτά που γκρέμισες και σκόρπισες.

Καρκίνος

Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία έλεγε ο Κάλβος στο λέει τώρα και το σύμπαν βγες από το καβούκι σου είδα μετά τις 15-11 που γυρίζει σε ορθή πορεία η Αφροδίτη και γίνε πάλι η γοητευτική εκδοχή του εαυτού σου. Αφού πρώτα παραδεχτείς λάθη παραλείψεις και κακοτοπιές.

Λέων

Συνδέσου με τον εαυτό σου, εκείνον που ξέρει να γοητεύει και να ξεχωρίζει. Άσε τις ηττοπάθειες και τα «ναι μεν αλλά» και πήγαινε να πάρεις αυτά που σου ανήκουν. Δεν λέμε να μπλεχτείς στο χωράφι του γείτονα, αλλά αυτά που πραγματικά σου ανήκουν μετά τις 15-11, μπορεί να γίνουν πάλι δικά σου.

Παρθένος

Σταμάτα τα μη μου απτού και σταμάτα να θέλεις τα πράγματα  να γίνουν αποκλειστικά με τον δικό σου τρόπο. Το σοφό σύμπαν σου λέει να χαλαρώσεις λίγο το λουρί των απαιτήσεων και να βάλεις όσο νερό χρειαστεί στο κρασί σου, ακόμα και αν αυτό σε ζορίζει, θα δεις μετά τα πράγματα εξελίσσονται πιο θετικά.

Ζυγός

Μην πιστεύεις αυτό που βλέπεις και νομίζεις. Η πραγματικότητά σου είναι εκείνη που κοιτάς από το παραμορφωτικό κάτοπτρο. Μετά τις 17-11 καθαρίζουν καλά τα μάτια και η καρδιά σου. Μέχρι τότε, κράτα μικρό καλάθι, κάνε εισπνοές και ασκήσεις θάρρους και πριν κάνεις το οτιδήποτε σκέψου το μια τρίτη και τέταρτη φορά.

Σκορπιός

Σε λες και καραβοτσακισμένο και νιώθεις ότι ο στρατός σου ηττήθηκε . Πράγματι έχεις υποστεί μια ταλαιπωρία όμως, ο Νοέμβριος έρχεται να σου δώσει χείρα βοηθείας. Γι’ αυτό σε θέλει όρθιο, αποφασιστικό και με σφιγμένα δόντια. Αν είσαι καλός στην πειθαρχία, το σύμπαν μετά τις 17-11 θα σου δώσει και καραμελίτσες. Τουτέστιν στο τσεκούρι πάνω είναι το μέλι.

Τοξότης

Μην τα θες όλα και αυτά τα όλα, μην τα θες εδώ και τώρα. Για δράση και οριστικές αποφάσεις μετά τις 17-11. Το σοφό σύμπαν σου λέει βάλε φρένο στο προβάδισμα σταμάτα να ‘σαι τόσο συγκεντρωτικός, άφησε και σ’ άλλους να κάνουν τη δουλειά και επιτέλους κάνε κάτι που θα σου δώσει πνευματική τροφή και ανάταση. Τουτέστιν μην περιμένεις από άλλους, κάνε ότι είναι να κάνεις μόνος σου.

Αιγόκερως

Μην προκρίνεις μόνο τις ανάγκες σου. Σ’ αυτό το παιχνίδι δεν είσαι μόνος, παίζουν κι άλλοι. Κάνε μια χαμηλή πτήση, σε συμβουλεύει το σύμπαν. Δεν έχεις πολλά καύσιμα, άλλα μπορεί να απολαύσεις τη διαδρομή. Συμπερασματικά: Παρατήρησε τι γίνεται γύρω σου και βγες από τον μικρόκοσμο του εαυτού σου.

Υδροχόος

Σου έχουν πέσει πολλά βάρη, ευθύνες και δυσκολίες. Νιώθεις ότι ο στρατός σου έχει μείνει αποδεκατισμένος. Κάνε υπομονή μετά τις 17/11 παίρνεις αισθητά τα πάνω σου. Μάθε από την υπομονή, μάθε τι σημαίνει περιμένω καρτερικά και κάθομαι στο πάγκο. Καμιά φορά αυτό το φρένο έχει να σε διδάξει πολλά και εσύ επειδή έτρεχες με χίλια, επιβάλλεται να μείνεις πίσω και να τα αναλογιστείς ξανά όλα. Που σημαίνει; Μην βιάζεσαι ο μήνας δεν θέλει τζόγο, άλλα μετρημένες κινήσεις.

Ιχθύες

Προσπάθησε να μην φτιάχνεις συνέχεια παραμύθια και σενάρια εξιδανίκευσης. Ο Νοέμβριος θέλει μετρημένες κινήσεις και όχι τυχαίες ζαριές. Άφησε τις μεγάλες αποφάσεις για μετά τις 15-11. Οι σχέσεις με τους άλλους είναι και αυτό το μήνα το ζητούμενο: Τι μαθαίνουμε; Τι αφήνουμε; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή μας και τι θέλουν να μας διδάξουν;