Οι προβλέψεις της Δευτέρας: Ώρα να γίνουμε πιο κοινωνικοί!
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Δευτέρας: Ώρα να γίνουμε πιο κοινωνικοί!

Οι προβλέψεις της Δευτέρας: Ώρα να γίνουμε πιο κοινωνικοί!

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο

Ο Ήλιος αρχίζει από σήμερα την πιο ανανεωτική του πορεία, επηρεάζοντας τα ζώδια.

Ήλιος στον Υδροχόο και είμαστε πια πιο φιλικοί, κοινωνικοί και με πιο «ανοιχτό» μυαλό και πιο ισχυρό όραμα!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Γενικά όμως, με την σημερινή είσοδο του Ήλιου στο Ζώδιο του Υδροχόου, πολλά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να αφορούν ανατροπές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα καταφέρνεις και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και τις συναναστροφές σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και κάποιες φορές, πιο ψυχρά! Κι όμως! Αυτή σου η συμπεριφορά θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς και τίμιους σε σένα ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα φίλε Δίδυμε, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επαφές και συναντήσεις! Με τον Ήλιο πλέον στο φιλικό Ζώδιο του Υδροχόου, έχεις διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση και σε χαρακτηρίζει σίγουρα κέφι και ξεγνοιασιά! Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή αγενή αστεία, αφού ενδεχομένως κάποιοι θα προσβληθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, καταφέρνεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου! Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, επιτέλους, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Με τον Ήλιο πλέον απέναντι σου, στο Ζώδιο του Υδροχόου, οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται ευκολότερα τώρα, με την βοήθεια των γύρων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, επικοινωνείς αποτελεσματικά, γεγονός που φέρνει σημαντικά οφέλη για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και με ανταποδώσεις, για την πολύτιμη βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις! Η πρακτικότητα και η λογική σου, είναι σίγουρα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα φίλε Ζυγέ, τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης! Με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό Ζώδιο του Υδροχόου, οι γύρω σου, θα σε βοηθήσουν σε αρκετούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου! Ξέρεις πλέον πολύ καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη και να γίνεις απόλυτα αγαπητός και περιζήτητος, αφού δρας άμεσα και αποτελεσματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων! Γενικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει σε σωστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα, χάρη στον σαφή και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Γενικά, με τον Ήλιο πλέον στο Ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, μπορείς να αναμένεις τις ανέλπιστες λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο μην ξεχνάς πως οι τρέχουσες καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή απ’ ό,τι συνήθως! Με τον Ήλιο πλέον στον Υδροχόο λοιπόν, μην βιάζεσαι και να πιέζεις καταστάσεις και γεγονότα! Σε επαφές και επικοινωνίες, φρόντισε αποφασιστικός, σοβαρός και μετρημένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος από σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Υδροχόε και τα γενέθλια σου, μόλις ξεκίνησαν! Καταφέρνεις με την άμεση δράση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείθεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και κοινωνικές επαφές! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος αν πραγματικά το θελήσεις και το αποφασίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων και καταστάσεων, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού! Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου! Παραδόξως σήμερα, δεν έχεις ίσως την διάθεση για κοινωνικοποίηση ή συζήτηση με τους γύρω σου και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου.