Τα ζώδια της Παρασκευής
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής

Τα ζώδια της Παρασκευής

Ευκαιρίες στα επαγγελματικά φέρνει η Παρασκευή στα περισσότερα ζώδια. Προσοχή στα πισωγυρίσματα Δίδυμοι, Ζυγοί και Ιχθύες.

κριός

Πρώην συνεργάτης θα αναζητήσει ξανά συνεργασία μαζί σου. Μην το αρνηθείς. Θα είναι επικερδής.

ταύρος

Παλιός συνάδελφος θα σου ζητήσει δουλειά ή συστάσεις. Αν δουλεύεις μόνος/η, μια παλιότερη συνεργασία που δεν πέτυχε, ήρθε η στιγμή να ευωδοθεί.

δίδυμος

Οι παλιές αγάπες, πριν πάνε στον παράδεισο, φροντίζουν να σου χτυπήσουν ακόμη μια φορά την πόρτα. Το νου σου δίδυμε, σου ‘ρχεται!

καρκίνος

Τραπεζικές οι δικές σου εξελίξεις καρκινάκι μου. Το δάνειο που είχες ζητήσει εγκρίνεται ή με κάποιο τρόπο, το σπίτι που είχες χάσει έρχεται ξανά στην ιδιοκτησία σου.

λέων

Σήμερα είναι μια καλή μέρα να συζητήσεις με το σύντροφό σου τα οικονομικά σας. Εκδρομές, έξοδα για το σπίτι ή ό,τι άλλο σας απασχολεί, τώρα είναι η στιγμή να το λύσετε.

παρθένος

Φόρα το αγαπημένο σου λευκό κολαριστό πουκαμισάκι και πήγαινε να ζητήσεις την αύξηση που θέλεις από τη δουλειά σου. Αν όχι τώρα, τότε… ποτέ;

ζυγός

Μέρες γονιμότητας είναι αυτές που διανύουμε. Ή πρόσεχε ή go for it!

σκορπιός

Μην αφήνεις τα κρυμμένα ταλέντα σου να παραμείνουν… κρυμμένα! Βγάλ’ τα προς τα έξω και θα δικαιωθείς.

τοξότης

Κοινωνικό Σαββατοκύριακο προβλέπεται για σένα. Θα μαγέψεις με τη γοητευτική παρουσία σου φίλους και γνωστούς.

αιγόκερως

Θυμάσαι εκείνη την αύξηση που είχες ζητήσει κάποτε; Μάντεψε τι θα δεις στο τέλος του μήνα στο μισθό σου!

υδροχόος

Ευκαιρία να γυρίσεις «στα θρανία». Σεμινάριο αγγειοπλαστικής, δημιουργικής γραφής, ξένης γλώσσας και τόσα άλλα σε περιμένουν να διαλέξεις.

ιχθύες

Στα λέμε 3 μέρες σερί. Ιδανική περίοδος για καινούρια ξεκινήματα. Ξέρουμε, είσαι δεμένο με το παρελθόν, ρομαντικό ψαράκι, αλλά ήρθε η στιγμή να αποτινάξεις τα δεσμά σου!