Τα ζώδια της Παρασκευής
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής

Τα ζώδια της Παρασκευής

Νοέμβρης ήτανε και πάει… Ευτυχώς τελειώνει και μαζί του παίρνει όλη αυτή τη μουντάδα και τη μελαγχολία. Τελευταία μέρα κι ώρα για απολογισμό. Άλλωστε αύριο είναι και η τελευταία μέρα της ανάδρομης πορείας του Ερμή και θα μπορέσουμε όλοι να χαμογελάσουμε με ανακούφιση.

κριός

Θυμάσαι τι σου λέγαμε προχθές για το love story που δε θα εξελιχθεί όπως θέλεις; Ε, αρκετά έκλαψες. Έχεις και μια αξιοπρέπεια. Τώρα που σιγά σιγά πήρε και ορθοδρομεί ο Ερμής, ευκαιρία να ξυπνήσεις κι εσύ, να αλλάξεις όσα σε χαλάνε και να απολαύσεις την αρμονία της προσωπικής σου ζωής.

ταύρος

Ένα από τα πράγματα που δεν είσαι καλός είναι ο προγραμματισμός ή καλύτερα, η τήρηση του όποιου προγράμματος. Ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις. Και μόνο που θα μπεις στη διαδικασία, θα δεις ότι κερδίζεις περισσότερη ελευθερία και προσωπικό χώρο. Go for it! Με τον καιρό αυτό μπορεί να κρυώσεις, πρόσεχε!

δίδυμος

Αν είσαι single σου έχω νέα. Ένας φίλος ή φίλη, δε θα αποδειχτεί τόσο φίλος τελικά, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Πριν αρνηθείς, κατάλαβε ότι η φιλία σας ήδη χάλασε κι απόλαυσέ το. Κι εσύ κι ο άλλος/η. Άλλωστε, η ζωή ποτέ δε σε ρωτάει. Κι ειδικά εσύ, ως Δίδυμος, ξέρεις να προσαρμόζεσαι.

καρκίνος

Υπάρχει μια αστάθεια στο εργασιακό σου περιβάλλον, γεγονός που σου προκαλεί εκνευρισμό. Προσπάθησε να το ηρεμήσεις λίγο, γιατί δε βγαίνουν αυτά τα νεύρα σε καλό, όσο δίκιο κι αν έχεις. Άλλωστε, αργά ή γρήγορα αυτός που δεν φέρεται καθώς πρέπει θα εκτεθεί χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

λέων

Δεν περνάς και την καλύτερη περίοδο της ζωής σου. Γεγονός. Αν πηγαίνεις σχολείο (ή παρακολουθείς κάποια μαθήματα για ενήλικες), θέλεις να τα παρατήσεις. Αν όχι, θες να ξεκινήσεις. Κοινώς μια σύγχυση πάνω από το κεφάλι σου. Από βδομάδα θα αρχίσεις να ηρεμείς. Μέχρι τότε μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση.

παρθένος

Κάτι θα γίνει και το εισόδημά σου θα αυξηθεί. Ωστόσο εσύ στο τέλος θα λάβεις λιγότερα χρήματα στα χέρια σου. Μπορεί να είναι κάποιοι φόροι ή η ασφάλεια υγείας που έχεις να πληρώσεις. Δεν πειράζει, θα ρίξεις ένα σφουγγάρισμα να σου περάσει! Από Δευτέρα, θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τις ισορροπίες σου.

ζυγός

Γοητεία, Ζυγέ μου, γοητεία. Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σου μεταφέρει λίγο από το μαγνητισμό της και είσαι στην πιο γοητευτική φάση σου. Όποιον θέλεις να μαγέψεις, όχι μόνο ερωτικά, αλλά και φιλικά ή επαγγελματικά, μπορείς να το κάνεις χωρίς καν να προσπαθήσεις. Το μόνο δύσκολο με σένα είναι να θέσεις ξεκάθαρους στόχους.

σκορπιός

Αν είσαι στη φάση που θέλεις να βελτιώσεις την υγεία σου, είναι η ώρα να κάνεις δραστικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα να κόψεις το τσιγάρο ή να κάνεις μια ολιστική θεραπεία. Να είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε «σύνδρομο» στέρησης. Γίνεται για να δυναμώσεις από μέσα προς τα έξω (και να το παίζεις μετά ανώτερος των γύρω σου).

τοξότης

Φίλε Τοξότη, δεν μας τα είχες πει αυτά… Έχεις βάλει στο μάτι το επόμενο love story σου και το τόξο σου δείχνει ήδη προς το μέρος του; Ε ναι λοιπόν, με την εύνοια (και την ευχή) του Δία που είναι πάνω από το κεφάλι σου, σου λέμε από τώρα ότι θα σε βλέπει και θα λιώνει. Κοίτα να μην τον/την κερατώσεις όπως όλους τους προηγούμενους.

αιγόκερως

Ξέραμε ότι είσαι από τους πιο βαρετούς τύπους του ζωδιακού. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι ακόμα κι εσύ βαριέσαι. Και μάλιστα πολύ. Το επίπεδο βαρεμάρας στην «οικογενειακή εστία» σου είναι ανυπόφορο κι έχεις αρχίσει να το δείχνεις τόσο πολύ που οι τσακωμοί δε θα αρχίσουν να έρθουν. Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο, όλα ηρεμούν.

υδροχόος

Αν ο κόσμος δεν είχε Υδροχόους θα ήταν απίστευτα πληκτικός. Γεγονός. Αυτό το πολύ εφευρετικό και υπέροχο μυαλό σου, έχει αρχίσει να δουλεύει «επικίνδυνα» τον τελευταίο καιρό. Τόσο «επικίνδυνα» που θα δούμε μεγάλα πράγματα από σένα. Όμως δε μπορείς να τα κάνεις μόνος σου. Ξέχνα τους εγωισμούς και ζήτα βοήθεια από τους γύρω σου, που πατάνε λίγο στη γη.

ιχθύες

Μπορεί ο Άρης να είναι στο πλευρό σου, αλλά αυτό δε σου δίνει το «δικαίωμα» να σκορπάς αλόγιστα τα χρήματά σου, νομίζοντας ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ. Ευτυχώς, τελειώνει ο μήνας και θα πληρωθείς. Προσοχή όμως. Το Δεκέμβριο, ακόμα κι αν μπει δώρο Χριστουγέννων, με μέτρο οι σπατάλες.