Τα ζώδια της Τρίτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης

Τα ζώδια της Τρίτης

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργεί μικροεντάσεις και παρεξηγήσεις σε όλα τα ζώδια. Κάνουμε υπομονή, δίνουμε τόπο στην οργή, βάζουμε νερό στο κρασί μας κι όποια άλλη παροιμία ταιριάζει την εφαρμόζουμε μέχρι να περάσουν οι μέρες.

κριός

Ο Ουρανός λειτουργεί σαν μπαλαντέρ στον τομέα των σχέσεών σου. Αν έχεις βρει το «άλλο σου μισό», σου τονώνει το ρομαντισμό. Αν είσαι single, σε εμπνέει για να αναζητήσεις καινούριο ταίρι. Κι επειδή προβλέπεται ερωτική η βδομάδα σου, ξέχνα το γυμναστήριο και ξεκίνα τα after work drinks. Θα σου βγει σε καλό.

ταύρος

Με τον Ήλιο στο Σκορπιό και την Αφροδίτη στον τομέα των εργασιακών projects και καθημερινών δραστηριοτήτων, οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου θα είναι πιο τεταμένες απ’ ότι συνήθως. Με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή, σφίξε τα δόντια, νιώσε ευγνωμοσύνη για όσα έχεις και κάνε υπομονή να περάσει αυτή η φάση.

δίδυμος

Τι σου λέμε από τη μέρα που γύρισε ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία; Ότι γυρίζουν οι πρώην. Ευκαιρία για σένα σήμερα να το εμπεδώσεις και μάλιστα με πολύ πολύ πάθος. Το πρόβλημα είναι ότι από την επόμενη μέρα και μετά θα καταλάβεις πως ήταν ένα τεράστιο λάθος και δε θα ξέρεις πώς να σταματήσεις όλο αυτό που μόνος σου ξεκίνησες!

καρκίνος

Έξαρση κοινωνικότητας θα έχεις αυτές τις μέρες, μιας κι η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες σε συνδυασμό με τον Ήλιο στο Σκορπιό σου τονώνουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση για ζωή. Θυμάσαι εκείνο το φίλο που είχατε πει «να κανονίσουμε να πιούμε κανέναν καφέ»; Ε, μέχρι και με αυτό το φίλο θα πιεις καφέ!

λέων

Ξέρουμε πολύ καλά πως είσαι γεννημένος αρχηγός και πως έχεις πάντα τις καλύτερες ιδέες, αλλά αυτή ο Ερμής δε σε βοηθάει αυτές τις μέρες. Ενώ νομίζεις ότι κάνεις βήματα μπροστά, ξαφνικά σε τραβάνε πάλι στο σημείο που ξεκίνησες! Υπομονή κι από Δεκέμβρη όλα θα φτιάξουν.

παρθένος

Επειδή μπορεί να μη διαβάζεις την εισαγωγή, ας το πούμε κι εδώ. Ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει εκεί μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει για σένα ότι θα υπάρχουν πολλές μικροπαρεξηγήσεις με όλους και πως αν τους δώσεις περισσότερη σημασία από όση πρέπει, μπορεί να γίνουν επικοί καυγάδες. Το νου σου!

ζυγός

Νιώθεις ήδη κάπως «λερωμένος» από την παρουσία του ανάδρομου Ερμή; Σε καταλαβαίνουμε. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα για σένα μιας και θα αρχίσεις να παίρνεις βοήθεια από τον κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, που περνάει στο ζώδιό σου. Ευκαιρία να βγεις κανένα ραντεβού και να σταματήσεις να μιλάς μέσω messenger.

σκορπιός

Πάρε τον πάκο με τους λογαριασμούς που έχεις στην κουζίνα και κάτσε να τους πληρώσεις έναν, έναν με προσοχή. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, γι’ αυτό πρόσεχε με τις απροσεξίες. Από τις πιο μικρές όπως το να σου πέσει κάποιος λογαριασμός και να μην πληρωθεί στην ώρα του, μέχρι το να βάλεις ένα παραπάνω μηδενικό σε κάποια πληρωμή.

τοξότης

Back up στον υπολογιστή σου έκανες; Αν όχι, πρέπει να το κάνεις άμεσα γιατί ο Ερμής θα σου δημιουργήσει πρόβλημα! Επίσης, ωραία μέρα η σημερινή για να περάσεις το βράδυ σου με τον/την σύντροφό σου. Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο και θα σε αποζημιώσει. Αν είσαι single, άλλαξε τη φωτογραφία που έχεις στα social media.

αιγόκερως

Όπως έχουμε πει και τις προηγούμενες μέρες, περνάς μια πολύ έντονα κοινωνική περίοδο, πράγμα σπάνιο για σένα. Κοίτα να το απολαύσεις, αλλά μην ξεχνάς να βρίσκεις λίγο χρόνο για σένα. Αν δεν το κάνεις, θα αρχίσει να συσσωρεύεται μέσα σου θυμός και θα ξεσπάσεις σε ανθρώπους που δε σου φταίνε σε τίποτα.

υδροχόος

Το ότι η περίοδος αυτή θα είναι κοινωνικά έντονη και για σένα δε μας δημιουργεί καμία απολύτως έκπληξη μιας και το να μείνεις ένα βράδυ σπίτι είναι για σένα συνώνυμο της μιζέριας. Να ξέρεις όμως, ότι δεν είναι στην ίδια φάση κι οι γύρω σου και πως αυτή σου η τρέλα και η διάθεση για ζωή τους τρελαίνει το νευρικό σύστημα.

ιχθύες

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, δίνει ένα ωραίο boost στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει τριβές στη δουλειά. Μην το πάρεις στα σοβαρά και κράτα χαμηλά τον τόνο της φωνής σου. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, όλα τα ζώδια περνούν δύσκολα κι αυτές οι εντάσεις θα γίνονται. Εσύ, που είσαι από τους πιο τυχερούς, δώσε τόπο στην οργή.