Τα ζώδια της Τρίτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης

Τα ζώδια της Τρίτης

Τη μελαγχολία της Δευτέρας έρχεται να επιτείνει η Τρίτη. Αλλά εσείς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, μιας και σας έχουμε τις αστρολογικές απαντήσεις για όλα.

κριός

Αν δούλευες πάνω σε κάτι εδώ και λίγο καιρό, σήμερα είναι η μέρα που θα το δεις να γίνεται πραγματικότητα. Μπορείς να χαμογελάσεις.

ταύρος

Ξέρω ότι οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερό σου, αλλά ήρθε η ώρα να προσαρμοστείς σε νέα περιβάλλοντα. Μην ανησυχείς, σε λίγο θα σου έχει γίνει κι αυτό συνήθεια.

δίδυμος

Ήρθε η ώρα να βγεις στο ψάξιμο για το καινούριο σου love story. Ευκαιρία τώρα που θα πιάσει κρύο, να έρθεις πιο κοντά με άλλους ανθρώπους.

καρκίνος

Θυμάσαι εκείνον το φίλο που είχατε να μιλήσετε από το σχολείο; Ε, τώρα ήρθε η ευκαιρία να τον ξαναδείς και να λύσετε τις διαφορές σας.

λέων

Καινούριες επαγγελματικές συνεργασίες ή επανασυνδέσεις με παλιούς συνεργάτες. Κοινώς, ξέχνα τις αγάπες και δούλευε!

παρθένος

Ευκαιρίες και στα δικά σου επαγγελματικά. Μπορείς να βρεις τον αποστειρωμένο χώρο που ονειρευόσουν και να φτιάξεις τη δική σου επιχείρηση.

ζυγός

Μην τρομάξεις, αλλά ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Αν είσαι single, βγες να γνωρίσεις κόσμο. Θα έχεις επιτυχία.

σκορπιός

Θα υπάρξουν αλλαγές ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Το αν θα είναι θετικές ή όχι, εξαρτάται από το πώς θα το χειριστείς.

τοξότης

Αν είσαι δάσκαλος, πωλητής ή συγγραφέας, ήρθε η ώρα να ψάξεις για νέα και καλύτερη από αυτή που ήδη έχεις, δουλειά.

αιγόκερως

Αν είχες αμφιβολίες για τη σχέση σου, αυτές τις μέρες ξεκαθαρίζει το τοπίο.

υδροχόος

Τα σκαμπανεβάσματα που υπήρχαν στην οικογένειά σου έρχονται να ισορροπήσουν αυτή την εβδομάδα.

ιχθύες

Θες να ανακαλύψεις νέα μέρη, κυριολεκτικά και μεταφορικά; Τώρα είναι η ευκαιρία σου. Μην την αφήσεις να φύγει.