ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού: Πώς επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι;

Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού: Πώς επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι;

Μια δύσκολη όψη με νέα που σοκάρουν

Ένα δύσκολο τετράγωνο Ερμή -Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου έρχεται την Πέμπτη 28 Ιουλίου προκαλώντας δυσάρεστους αιφνιδιασμούς και ξαφνικά νέα που σοκάρουν!

Τα ζώδια που επηρεάζονται από το Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Τι φέρνει το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού;

Ξαφνικά δυσάρεστα νέα

Αλλαγές /Ανατροπές σχεδίων

Απότομες και Ακραίες διαφωνίες / καβγάδες

Ατυχήματα (δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις)

Αλήθειες βγαίνουν στο «φως» και σοκάρουν!

♈︎ΚΡΙΟΣ

Αναπάντεχες επαφές, γεγονότα και ειδήσεις στην αισθηματική σου ζωή, σε ξαφνιάζουν και σου προκαλούν προβλήματα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και ψύχραιμος.

♉︎ΤΑΥΡΟΣ

Ενδοοικογενειακές εντάσεις και ανατροπές, θα πλήξουν το μέχρι τώρα καλό κλίμα μέσα στο σπίτι. Μην επιχειρείς τώρα επαφές και επικοινωνία με το παρελθόν.

♊︎ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποιες ειδήσεις και νέα θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα. Περιόρισε την νευρικότητα και την οξυθυμία σου σε κοινωνικό περιβάλλον, αδέρφια και μετακινήσεις.

♋︎ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά ξαφνικά προβλήματα οικονομικά θα προκύψουν, είτε από βιαστικές συμφωνίες, είτε από μία απρόσμενη απώλεια. Προστάτεψε την ερωτική σου ζωή από εντάσεις, λόγω κτητικότητας.

♌︎ ΛΕΩΝ

Θα αμφισβητηθούν οι ιδέες σου, θα έχεις αναπάντεχες δυσάρεστες ειδήσεις, ανατροπές, ρήξεις και αρκετή οξυθυμία. Αναθεώρησε πρόσωπα και καταστάσεις και μείνε όσο πιο ψύχραιμος μπορείς.

♍︎ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές οι ψυχικές διακυμάνσεις, όπως και κάποιες απρόσμενες φοβίες ή άγχος. Απόφυγε τις παρασκηνιακές επαφές, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις.

♎︎ ΖΥΓΟΣ

Προβλήματα επικοινωνίας με φίλους έρχονται στα ξαφνικά. Αν μείνεις ψύχραιμος και προσγειωμένος, μπορείς να κάνεις τα σωστά και απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

♏︎ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη επικοινωνία και ίσως οξύθυμη στην επαγγελματική ζωή. Αναπάντεχα μηνύματα και δυσάρεστες εκπλήξεις πλήττουν την επαγγελματική σου ζωή αλλά και το κοινωνικό σου κύρος.

♐︎ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρνητικές ξαφνικές επαφές, συναντήσεις, μηνύματα, επαφές και ειδήσεις, σου κόβουν τα φτερά για να επεκταθείς και να πετύχεις στόχους. Αναπάντεχα συμβάντα, πάνω σε μετακίνηση ή ταξίδι.

♑︎ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντάσεις στον ερωτικό τομέα, προκαλούν ρήξεις και απώλειες. Έρχονται οικονομικές ξαφνικές αναποδιές.

♒︎ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτη τσακωμούς και διαμάχες η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, αλλά και με στενούς συνεργάτες. Απόφυγε έντονες συζητήσεις τώρα.

♓︎ΙΧΘΥΣ

Μην επιχειρείς να εφαρμόσεις ιδέες στην εργασία σου, γιατί και θα αμφισβητηθείς και πιθανόν να αποτύχεις. Φρόντισε την ξεκούραση και το σώμα σου!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr

Exit mobile version