Ζώδια: 4+1 πράγματα που θα θαυμάσεις σε έναν Ιχθύ
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: 4+1 πράγματα που θα θαυμάσεις σε έναν Ιχθύ

Ζώδια: 4+1 πράγματα που θα θαυμάσεις σε έναν Ιχθύ

Τι είναι αυτό που κάνει τον Ιχθύ ξεχωριστό, μοναδικό και άξιο θαυμασμού και λατρείας;

Ο Ιχθύς είναι ο υδάτινος εκπρόσωπος του μεταβλητού σταυρού, με κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα, και είναι ο άνθρωπος που δύσκολα μπορεί να ερμηνεύσεις, να εξηγήσεις, ή να κατανοήσεις.

Είναι μία ευφάνταστη, καλλιτεχνική προσωπικότητα, με αστείρευτες ευαισθησίες αλλά και αυξημένη ενσυναίσθηση!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λατρέψουμε έναν Ιχθύ, εμείς σου συγκεντρώσαμε τους 5 επικρατέστερους λόγους!

Είναι ο άνθρωπος που θα γίνει θυσία για να σου συμπαρασταθεί

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο της θυσίας, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, έτσι λοιπόν σε δύσκολες στιγμές είναι αυτός που θα τρέξει, θα σταθεί, θα συμπαρασταθεί, θα πονέσει με το πρόβλημά σου, αλλά θα κάνει τα πάντα προκειμένου να απαλλαγεί από τον πόνο. Με αυτό τον τρόπο νιώθει και ο ίδιος αρκετά πιο χρήσιμος. Αρκετές στιγμές μπορεί να θυσιάσει τις δικές του ανάγκες και τα δικά του θέλω, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό σου και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Εκφράζει άνευ όρων και κανόνων την αγάπη του

Ο Ιχθύς αγαπά δίχως όρια και κανόνες και το δείχνει με κάθε τρόπο χωρίς να αφήνει ούτε στιγμή να αμφιβάλει για τα αισθήματά του. Μέσα στην ψυχή του δεν κρατά, κακίες και αρνητικά συναισθήματα. Αν και αν τον πληγώσεις, ο ίδιος δεν θα πάψει να αγαπά και να είναι πάντα το καλό σου!

Η διαίσθησή του είναι πάντα αλάνθαστη και μπορεί να καθοδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα

Οι συμβουλές ενός Ιχθύ είναι πάντα οι καλύτερες γιατί δίνονται μέσα από τα βάθη της ψυχής του και με τη φωνή της διαίσθησής του που πάντα είναι αλάνθαστη. Ο Κάνοντας παρέα μαζί του θα διακρίνει ότι πολλές από τις συμβουλές του έχουν προφητικό χαρακτήρα και τελειώνει τα λόγια του δικαιώνονται. Ακούγοντας τα λόγια του, πολλές φορές μπορεί να σε καθοδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα.

Την ικανότητα του να προσαρμόζεται και να ελίσσεται σε κάθε συνθήκη

Ο Ιχθύς αν και έχει τις συναισθηματικές του ευαισθησίες, έχει και αστείρευτα αποθέματα ψυχικών αντοχών, ενώ αυτό που μπορεί να διακρίνει και να μην έχει σε αυτόν, είναι η ικανότητα του να προσαρμόζεται και να ελκύεται σε κάθε συνθήκη. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκει πάντα την άκρη του και τη λύση του σε κάθε δυσκολία της ζωής και μάλιστα θα μπορούσα να τον περιγράψουμε ως τον «καταφερτζή» του ζωδιακού, αφού όπως και να έρθουν τα πράγματα στη ζωή του, θα προσαρμοστούν εύκολα σε όλα τα δεδομένα και θα βρει την άκρη του για να πετύχει τον σκοπό του!

Η φαντασία και η καλλιτεχνική το φλέβα τον κάνουν να ξεχωρίζει

Και αν δεν ασχολείται με καλλιτεχνικό επάγγελμα, ο Ιχθύς είναι βέβαιος ότι έχει κάποιο ταλέντο, ένα μεράκι, ή αλλιώς έχει την “καλλιτεχνική φλέβα” που τον κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό, ευφάνταστο, δίνει ακόμα ομορφιά σε κάθε τι που ασχολείται! Πολλές φορές θαυμάσεις τα ταλέντα του (όποια και να είναι αυτά) !

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr