Δευτέρα γεμάτη καλοπέραση προβλέπουν τα άστρα
ΖΩΔΙΑ

Δευτέρα γεμάτη καλοπέραση προβλέπουν τα άστρα

Δευτέρα γεμάτη καλοπέραση προβλέπουν τα άστρα

Η Σελήνη σήμερα είναι στον Λέοντα

Καλή Εβδομάδα!

Η Σελήνη στον Λέοντα μας υπόσχεται μία ημέρα γεμάτη καλοπέραση, δημιουργικότητα, έρωτα, ρομαντισμό και φλογερό πάθος.

Όλα αυτά αφορούν ιδίως τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, δρας άμεσα και αποτελεσματικά στα γεγονότα και τις συγκυρίες σήμερα, τα οποία θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και καλοπροαίρετη ατμόσφαιρα! Επιπλέον, οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι, θα σε βοηθήσουν και θα σε θαυμάζουν. Μην χάσεις ευκαιρία σήμερα και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου, ώστε να ανταποκριθείς άψογα σε κάθε περίσταση. Έτσι κι αλλιώς, ξέρεις τον τρόπο να γοητεύεις τα πλήθη και να γίνονται όλα όπως θες!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και πολύτιμων λύσεων. Επιπλέον, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, σε βοηθά, να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και συναναστρέφεσαι! Άκου την καρδιά σου και πάρε τις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για όλες τις διαπροσωπικές και συγγενικές σου σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ξεχωρίζεις σήμερα για τον σαφή και ευθύ τρόπος που επικοινωνείς, αλλά και για το οξυδερκές και εύστροφο μυαλό σου. Γενικά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητα τώρα για να πραγματοποιηθούν, αφού η δράση σου, είναι εξαιρετικά γρήγορη, ευφυής και αποτελεσματική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχεις εσωτερική δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά και ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου επαφές! Μην βιάζεσαι λοιπόν και μην πιέζεις καταστάσεις ή ανθρώπους, αλλά παρέμεινε αποφασιστικός και μετρημένος σε επαφές και επικοινωνίες. Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, είναι δίπλα σου, ωστόσο μην ξεχνάς πως όλες οι καταστάσεις, για να φέρουν αποτέλεσμα, χρειάζονται υπομονή.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου ζώδιο και είσαι πιο λαμπερός από ποτέ! Αν πραγματικά το θελήσεις, θα καταφέρεις να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, σε κάθε τομέα της ζωής σου και σε ό,τι έχεις σκοπό να κάνεις. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, σε βοηθά σε κάθε σου κίνηση και εσύ καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και τους γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και επαφές! Με τον τρόπο αυτό, πολλοί από τους στόχους σου εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, ίσως σήμερα δεν έχεις διάθεση για να βρεθείς με κόσμο, να κοινωνικοποιηθείς και να μοιράσεις τις σκέψεις σου με άλλους! Αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου, αφού δεν επιθυμείς οι γύρω σου, να ξέρουν ή ακόμα και να παρεξηγήσουν τα κίνητρά σου. Έτσι επιλέγεις την σημερινή ημέρα, ως ευκαιρία για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων, καταστάσεων, ακόμα και ανθρώπων.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα και ισχυρή γοητεία στον λόγο σου! Οι φίλοι σου, σε βοηθούν έμπρακτα και λεκτικά, αφού γίνονται οι σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου! Πολλά τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί μπορεί να είναι και θετικά, αλλά ενδεχομένως και αρνητικά! Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις σήμερα, θα βελτιώσουν σταδιακά την ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα καταφέρνεις και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Ξέρεις πια τι θες και τώρα μπορείς να το καταφέρεις. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και στους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και ορισμένες φορές, φαινομενικά ψυχρά και ίσως απόμακρα! Με αυτόν τον τρόπο φροντίζεις να βρίσκονται κοντά σου, μόνο αληθινοί και έντιμοι άνθρωποι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα έχεις εντονότερα από ποτέ την ανάγκη και την διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση! Επικοινώνησε με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς, αλλά περιορίζοντας σημαντικά την τάση σου για προκλητικά ή καυστικά αστεία και κυνισμό, που ενδεχομένως μπορεί να προσβάλλει κάποιους και να παρεξηγηθούν! Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες και τύχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, παίρνεις επιτέλους εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που εδώ και καιρό σε απασχολούν και ένιωθες πως είχες χάσει τον μπούσουλα! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου, αφού είσαι αποφασιστικός και εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες! Γενικά, σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, θα καταφέρεις εσύ να κινείς τα νήματα, λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της αυξημένης διορατικότητας σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, επιτέλους σήμερα, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες και ωφέλιμες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα σταθούν δίπλα σου και θα επιδιώξουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Τέλος πια στις δύσκολες καταστάσεις! Οι λύσεις έρχονται πιο εύκολα τώρα, με την βοήθεια των άλλων.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αποφασίζεις να επιστρατεύσεις πρακτικότητα και λογική σου, ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους και τους σκοπούς σου. Επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους γύρω σου, γεγονός που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα και επιπλέον οι άλλοι θα σε ευγνωμονούν με ποικίλους τρόπους, για την βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις!

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr