Ζώδια: Έφαγες μπλοκ και δεν ξέρεις τον λόγο; Μάθε τι πραγματικά συνέβη
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Έφαγες μπλοκ και δεν ξέρεις τον λόγο; Μάθε τι πραγματικά συνέβη

Ζώδια: Έφαγες μπλοκ και δεν ξέρεις τον λόγο; Μάθε τι πραγματικά συνέβη

Αυτοί είναι οι λόγοι που τα 12 Ζώδια μπορεί να σου κάνουν μπλοκ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ξυπνάς μία μέρα και μπαίνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαπιστώνεις ότι ο φίλος, ή ο πρώην σύντροφος σε μπλόκαραν και αναρωτιέσαι μήπως το ζώδιό του έχει ανάδρομο.

Παρόλα αυτά, προσπαθείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις το γιατί και συνειδητοποιείς ότι σε μπλόκαρε και σε κλήση και sms;

Μην μένεις με την απορία, μάθε ακριβώς τι έχει συμβεί και για ποιο λόγο κάθε ζώδιο μπορεί να σε μπλοκάρει και τι θέλει να σου πει με αυτή την κίνηση!

Κριός

Δεν χρειάζεται να πάρεις και τόσο σοβαρά το μπλοκάρισμα του Κριού, πολύ γρήγορα θα το πάρει πίσω και θα σου μιλήσει χωρίς να τρέχει τίποτα! Το μπλοκ από τα social media ή τα τηλέφωνα, το κάνει όταν είναι απίστευτα θυμωμένος, γίνεται ως παιδιάστικη αντίδρασή του, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα σε τιμωρήσει. Μην πληγώνεσαι και σκέψου ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Ταύρος

Ο λόγος που μπορεί ένα Ταυράκι να σου κάνει μπλοκ, είναι σίγουρα η ζήλεια … Χωρίσατε, θύμωσε και πιστεύει ότι δεν του φέρθηκες έτσι όπως του αξίζει; Τότε το μπλόκ είναι γεγονός… Χωρίσατε και ήταν σε αναμμένα κάρβουνα πιστεύοντας ότι θα τα ξαναβρείτε, αλλά εσύ έκανες την ζωούλα σου και προχωρούσες παρακάτω δημοσιεύοντας ότι διασκεδάζεις και περνάς καλά;;; Ο Ταύρος ζηλεύει και όταν μπλοκάρει ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του!

Δίδυμος

Υπάρχουν οι εξής δύο περιπτώσεις που ο Δίδυμος μπορεί να σε μπλοκάρει … Είτε ένα μέρος του παιχνιδιού του για να σου τραβήξει την προσοχή και για να σε τσιγκλήσει , είτε κουράστηκε από τα αλεπάλληλα κατεβατά μηνυμάτων, που του έστελνες. Αν χωρίσατε και προσπαθούσες να βρεις το δίκιο σου στέλνοντας «σεντόνια» μηνυμάτων χωρίς σταματημό τότε ναι, ο λόγος που σε μπλόκαρε είναι αυτός … Πίστεψε με δεν θα μείνεις για πολύ μπλοκ από τα social media του!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ξεκάθαρα σε μπλόκαρε γιατί ένιωσε ότι είναι πληγωμένος από εσένα. Μπορεί να χωρίσατε και να του φέρθηκες άσχημα, ή να προχώρησες την ζωή σου και να μην αντέχει να βλέπει ότι έχεις πάει παρακάτω … Μπορεί απλά να είχατε έναν άσχημο καβγά και να του είπες λόγια που τον πείραξαν … Σίγουρα περιμένει κίνησή σου μετά το μπλοκάρισμα … Και η κίνηση που περιμένει είναι να του επιβεβαιώσεις τα συναισθήματα που έχεις για αυτόν!

Λέων

Ο Λέοντας θα σε μπλοκάρει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν τον υποτιμήσεις, αν τον προσβάλεις, αν είχατε σχέση και δεν φέρθηκες εντάξει απέναντί του … Θα σε μπλοκάρει όμως ακόμα και αν δεν του βάζεις like στις φωτογραφίες του, ή κολακευτικά σχόλια σε ότι ανεβάζει, ή ακόμα και αν μπορεί να του την λες με σχόλια που δεν του αρέσουν σε κοινή θέα! Αν είχες σχέση με Λέοντα και σε μπλόκαρε, ξεκάθαρα με κάποιο τρόπο πληγώθηκε ο εγωισμός του! Θα σε ξεμπλοκάρει όταν θα θέλει να κάνει «επίδειξη» της νέας του ζωής και της νέας του σχέσης!

Παρθένος

Εδώ τα πράγματα είναι απλά, ο Παρθένος θέλει να κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας μαζί σου! Αυτό μπορεί αν συμβαίνει γιατί η σχέση σας τελείωσε οριστικά για αυτόν, είτε γιατί μπορεί η λογική του μπορεί να του λέει ότι το σωστό είναι μεταξύ σας να δημιουργηθεί απόσταση!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι από τα ζώδια που σπάνια μπλοκάρει και διαγράφει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους φίλους ή τους πρώην συντρόφους! Αν σε μπλόκαρε σημαίνει ότι κάπου τον αδίκησες ή ….χωρίσατε από σχέση και αυτός προχώρησε την ζωή του και δεν θέλει να σου δώσει δικαιώματα γιατί θέλει να έχει ανοιχτό το παραθυράκι της επιστροφής!

Σκορπιός

Ξεκάθαρα ο Σκορπιός σε μπλόκαρε να σε εκδικηθεί … Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ζήλεψε, ότι τσακωθήκατε άσχημα και χωρίσατε και θέλει να κόψει τον γόρδιο δεσμό σας. Το σίγουρο είναι πως αν ο Σκορπιός σε μπλόκαρε, στο κρατάει μανιάτικο και δεν πρόκειται να το πάρει πίσω (θα μπαίνει από άλλα προφίλ να σε παρακολουθεί)!

Τοξότης

Το μπλοκάρισμα που μπορεί να σου κάνει ένας Τοξότης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τα τηλέφωνα, δεν χρειάζεται να το πάρεις και τόσο πολύ στα σοβαρά, γιατί σου εγγυώμαι ότι πολύ σύντομα θα εμφανιστεί και πάλι στην ζωή σου! Αν μαζί του έζησες μία σύντομη ερωτική περιπέτεια, πολύ πιθανό με το μπλόκ να θέλει να σου δείξει ότι μαζί δεν έχετε πορεία. Το μπλοκάρισμα όμως μπορεί να επέλθει ακόμα και αν έχετε μία διαφωνία ή έναν καβγά και υποτίμησες τα λόγια του!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα μπλοκάρει από τα τηλέφωνα και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν θα θέλει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω σου και να μην ξανά ασχοληθεί με κάποιο πρόσωπο! Αν είχατε σχέση, τσακωθήκατε ή χωρίσατε, με αυτό τον τρόπο θα σου δείξει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια επιστροφής και επανασύνδεσης. Συνήθως το μπλοκάρισμα έρχεται για τον Αιγόκερω, όταν έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια της υπομονής του και έχει πάρει τελεσίδικες αποφάσεις!

Υδροχόος

Θα στα πω ελεύθερα και ειλικρινά έτσι όπως είναι … Ο Υδροχόος «μπούκωσε» από τους ελέγχους σου, την γκρίνια σου και τα σχόλιά σου όταν έβλεπες ότι βγήκε με τους φίλους του, ή κατά κάποιο τρόπο ένιωσε ότι καταπιέστηκε. Μία άλλη εναλλακτική είναι ότι θέλει να σου δείξει ότι το μεταξύ σας τελείωσε … Άφησε τον να του περάσει και αν θέλεις να διατηρήσεις επαφή κάνε του μία φιλική προσέγγιση!

Ιχθύς

Σε μπλόκαρε ο Ιχθύς;;; Είναι δύο τα τινά … Είτε έχει βρει κάτι άλλο στα αισθηματικά του και δεν θέλει να σου δώσει δικαιώματα ή να γνωρίζεις ότι προχώρησε την ζωή του … ή πολύ απλά πληγώθηκε από εσένα και δεν θέλει να μπαίνει και να βλέπει το προφίλ σου! Στην ερώτησή σου αν θα σε ξεμπλοκάρει, σου απαντώ ότι ο Ιχθύς πολλές φορές ξεχνάει τι έκανε, επομένως μπορεί να ξεχάσει και ότι έχει μπλοκάρει τον λογαριασμό σου!

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr