Ζώδια: Ερωτικές συναντήσεις και φλερτ αναμένεται την εβδομάδα (12-18/6)
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερωτικές συναντήσεις και φλερτ αναμένεται την εβδομάδα (12-18/6)

Ζώδια: Ερωτικές συναντήσεις και φλερτ αναμένεται την εβδομάδα (12-18/6)

Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου;

Αρκετά υποσχόμενη θα είναι η εβδομάδα (12-18/6) για τα περισσότερα ζώδια, αφού η ερωτική διάθεση και το φλερτ θα υπερισχύει.

Δίδυμοι και Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν ευχάριστα νέα και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου, όπως αναφέρεται στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Καλά τα νέα για σένα φίλε Κριέ, τουλάχιστον στην αρχή της εβδομάδας. Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής, ήδη έχει ανεβάσει ταχύτητες στις μετακινήσεις και στις συναντήσεις, με τα αγαπημένα σου άτομα. Ενώ όλα κυλούν ομαλά, φτάνει η Πέμπτη, να φέρει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία. Πρόσεχε τις κουβέντες που λες, γιατί μπορεί άθελα σου, ή και ηθελημένα, να κακοκαρδίσεις ένα άτομο που συμπαθείς και να προκληθεί ψυχρότητα. Γρήγορα μετανιώνεις και θέλεις να τα πάρεις πίσω. Πολλές φορές δεν μπορείς να ελέγξεις την παρορμητική σου συμπεριφορά, και βιάζεσαι. Το Σάββατο επιθυμείς να βγεις, να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με ωραία παρέα σε όμορφο περιβάλλον. Το ερωτικό δίδυμο της Αφροδίτης- Άρη, φέρνουν αισθηματικές συναντήσεις, φλερτ, έρωτες. Θα νιώσεις την ανάγκη να ζητήσεις συγνώμη την Κυριακή με την Νέα Σελήνη, για τα λόγια που ειπώθηκαν πάνω στα νεύρα. Η συγχώρεση προσφέρει λύτρωση και το νέο φεγγάρι σε οδηγεί σε ρομαντικά μονοπάτια και κρυφούς έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα για σένα φίλε μου Ταύρε, δεν είναι και η πιο ερωτική της ζωής σου, παρόλα αυτά θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στα αισθηματικά, που θα σε ευνοήσουν. Δώσε περισσότερη προσοχή στην Πέμπτη, που το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο, δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια και μπλοκάρει τις επιθυμίες σου. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει για έναν Ταύρο να νιώθει ασφαλής, οπότε ο κλονισμός της σταθερότητας σε επηρεάζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Το Σάββατο ξεφεύγεις από την ανασφαλή διάθεση, αφού σε ευνοεί το εξάγωνο του Ερμή με την ερωτική και παιχνιδιάρα Αφροδίτη, που σχηματίζεται αυτή τη μέρα. Αγαπημένα πρόσωπα έρχονται κοντά σου και ανακτάς τις βάσεις και τις ασφάλειες της ζωής σου. Αναπτύσσεται οικειότητα με ένα άτομο και στενεύει η σχέση. Η Νέα Σελήνη που κλείνει την εβδομάδα, γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων και βάζεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο, για να πλησιάσεις το φιλικό άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Βαδίζεις σε γνώριμα μονοπάτια και δεν θέλεις να ρισκάρεις με κάτι καινούργιο που δεν σου βγάζει την οικειότητα που ποθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και να προάγει τις επιθυμίες και τα θέλω σου. Είσαι που είσαι επικοινωνιακός και δραστήριος, τώρα με τον κυβερνήτη σου παρέα, δεν μπορείς να μαζευτείς. Μετακινήσεις, ερωτικές συναντήσεις, ανταλλαγή μηνυμάτων και φλερτ, βρίσκονται στον υπερθετικό βαθμό. Την Πέμπτη θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός, γιατί ο φίλος σου Ερμής, κάνει τετράγωνο με τον δύστροπο Κρόνο και φρενάρει τις εξελίξεις. Η έντονη κοινωνική ζωή που κάνεις θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Μην το παρακάνεις! Το Σάββατο ξεπερνάς το σκαλοπάτι αυτό και συνεχίζεις ακάθεκτος το ξεπόρτισμα. Την ακατανίκητη διάθεση για φλερτ και γνωριμίες δεν μπορεί να την ανακόψει κανείς. Το ερωτικό και φλογερό δίδυμο Αφροδίτη-Άρη, σιγοντάρουν την επιθυμία σου. Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο την Κυριακή, σε θέλει σε επιφυλακή. Ο Ποσειδώνας σου θολώνει την κρίση και σε οδηγεί σε απατηλούς, ονειρικούς έρωτες που απογοητεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής έχει ήδη εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων κι εσύ φίλε μου Καρκίνε, νιώθεις ερωτευμένος με τις αναμνήσεις και το παρελθόν. Τα σχέδια που κάνεις για τον απεγκλωβισμό από την παλιά κατάσταση και οι προσπάθειες, πέφτουν στο κενό την Πέμπτη, με τον Κρόνο να σε καθηλώνει. Το τετράγωνο με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, φέρνει εμπόδια. Η αλήθεια είναι ότι η διαφυγή μέσω ενός ταξιδιού θα ήταν ευεργετική. Το Σάββατο επανέρχονται τα φαντάσματα του παρελθόντος και υπάρχει μεταξύ σας επικοινωνία. Δεν ενδίδεις στον πειρασμό και παραμένεις σταθερός στις αποφάσεις, με το δίδυμο της Αφροδίτης και του Άρη να εξασφαλίζουν στο μέλλον πιο ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, σε γυροφέρνει πάλι πίσω για να δεις τι έχεις αποκομίσει σε όλα τα επίπεδα. Άνθρακες ο θησαυρός και ξεκινάς για άλλα μονοπάτια. Λίγο ονειρικά, λίγο απατηλά, αλλά πολύ ρομαντικά.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα για σένα φίλε μου Λέοντα, αρχίζει με θετικές, ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, προάγει την επικοινωνία και την επαφή με τα φιλικά άτομα που κρύβουν κάποια βαθύτερα ερωτικά συναισθήματα. Την Πέμπτη ο Κρόνος τετραγωνίζει τον Ερμή και φέρνει εμπόδια στις φιλικές-ερωτικές σχέσεις. Τα ερωτικά συναισθήματα καλύπτονται και δεν μπορούν να εκφραστούν. Η εσωστρέφεια είναι κακός σύμβουλος, αφού δεν σε αφήνει να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις. Το Σάββατο ο Ερμής κάνει το θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, που βρίσκεται στο ζώδιο σου και μπορείς να προβείς σε κατάθεση ψυχής ώστε να πεις αυτά που θέλεις, εκεί που θέλεις. Ας μη ξεχνάμε ότι έχεις και τον Άρη συνοδηγό. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στο ζώδιο των Διδύμων και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, φέρνει την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά, με το φιλικό άτομο, που έχει κολλήσει το μυαλό σου. Αποζητάς την στενή ψυχική επαφή και τον έρωτα. Σε εξιτάρει και μόνο η σκέψη να βρεθείς κοντά με το αντικείμενο του πόθου σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια εβδομάδα με σημαντικές εξελίξεις για σένα φίλε μου Παρθένε, ξεκινά. Ο δικός σου κυβερνήτης Ερμής, βρίσκεται στο ζώδιο που επίσης κυβερνά, τους Διδύμους. Είσαι εξωστρεφής, κοινωνικός και δραστήριος στον έρωτα. Ο Κρόνος την Πέμπτη από απέναντι, βάζει φρένο στις σχέσεις και το τετράγωνο με τον Ερμή, σε φέρνει σε δύσκολη θέση σχετικά με τις γνωριμίες που αναπτύσσονται αυτό το διάστημα. Δεν έχεις περιθώρια για επιπολαιότητες και εφήμερες σχέσεις. Ότι κάνεις θα πρέπει να είναι σοβαρό και με προοπτικές εξέλιξης. Το Σάββατο ο Ερμής, κάνει το θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε βοηθά να ξαναβρείς τον έρωτα στο πρόσωπο μιας παλιάς γνωριμίας. Είναι κάτι που θα κρατήσεις κρυφό, μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα, τόσο τα δικά σου, όσο και του άλλου. Την Κυριακή σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και ανακαλύπτεις πως δεν πρέπει να επενδύσεις σε κάτι τόσο ψεύτικο και απατηλό. Αν δεν το καταλάβεις και αφεθείς στο όνειρο και το ρομαντισμό, προκειμένου να το ζήσεις, θα έρθει το τετράγωνο του Ποσειδώνα να σου θυμίσει, πως η απογοήτευση καραδοκεί και σε περιμένει.

ΖΥΓΟΣ

Δεν πρόκειται για μια πολύ ερωτική εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ, εντούτοις θα φέρει κάποια σημαντικά γεγονότα. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και σε ευνοεί, αφού είναι αέρινος όπως εσύ και ένα αεράκι δροσιάς σε ότι αφορά τις σχέσεις θα το νιώσεις. Την προσοχή σου θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την Πέμπτη, που ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ένα άτομο από τον εργασιακό χώρο, θέλει να σου μιλήσει κι εμποδίζεται. Αυτό που περίμενες δεν έρχεται και σε εγκαταλείπει η αισιοδοξία. Με αυτό το συναίσθημα θα πορευτείς μέχρι το Σάββατο που το σκηνικό αλλάζει. Σε πλησιάζουν άτομα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον και σε παρασύρουν σε ομαδικές δραστηριότητες, που ανεβάζουν την διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Η ένταξη σε μια ομάδα επιφυλάσσει γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Παράλληλα ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Η Νέα Σελήνη την Κυριακή στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, φέρνει διαψεύσεις για το ενδιαφέρον του ατόμου, από τον επαγγελματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ, είναι για τα δικά σου γούστα, αφού το ερωτικό στοιχείο είναι έντονο. Ήδη ο Ερμής από τους Διδύμους, ανεβάζει την σεξουαλική σου ορμή και την λίμπιντο στα ύψη. Τον άκρατο ενθουσιασμό, έρχεται την Πέμπτη να φρενάρει ο Κρόνος, κάνοντας τετράγωνο με τον Ερμή. Προς στιγμή νιώθεις άβολα γιατί δεν θέλεις κανένας να στέκεται εμπόδιο στις επιθυμίες σου. Το Σάββατο όμως ανακτάς τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν ως ζώδιο και ιδιοσυγκρασία και ανεβάζεις την διάθεση σου στα ουράνια. Διοχετεύεις την ενέργεια στην συνεύρεση με το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σου. Μαγνητίζεις το άλλο φύλλο και δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που ασκείς. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προάγει σεξουαλικότητα, ενθουσιασμό και γνωριμίες μέσα από εξόδους και διασκεδάσεις. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει ένα ρομαντικό, παθιασμένο έρωτα. Μπορείς να περάσεις καλά αλλά μην ονειρεύεσαι πως θα κρατήσει για πάντα. Ενδεχομένως να μην είναι ελεύθερο, ή διαθέσιμο το άτομο για κάτι τέτοιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα για σένα φίλε μου Τοξότη, είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στις σχέσεις σου. Ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους κι έχει πιάσει θέση απέναντι από το ζώδιο σου. Ασχολείσαι εκτενώς με την βελτίωση των σχέσεων, αλλά και τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν. Την Πέμπτη ο Ερμής από απέναντι, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και σε βάζει σε εσωστρεφή προσωρινή κατάσταση, για να σκεφτείς τι ακριβώς θέλει η ψυχή σου. Το Σάββατο ο Ερμής συνεχίζει τα παιχνίδια του, με την Αφροδίτη, τώρα πια και το θετικό εξάγωνο μαζί της. Σχεδιάζεις ταξιδάκι αναψυχής και νιώθεις πολύ καλά ψυχολογικά. Αυτή η προσμονή σε εξιτάρει. Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα από μακριά, σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Κυριακή, σε φέρνει σε επαφή με το γνώριμο παρελθόν και με το άτομο που προϋπήρχε στην ζωή σου ερωτικά. Την χαρά της συνάντησης κόβει ο Ποσειδώνας, με το τετράγωνο του ως προς το καινούργιο φεγγάρι, που φέρνει ρομαντισμό, αλλά και απογοήτευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα για σένα φίλε μου Αιγόκερε, δεν επιφυλάσσει έντονα ερωτικά συναισθήματα όσο σεξουαλικά πάθη. Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει κάποια σκιρτήματα στο χώρο της εργασίας, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείς. Την Πέμπτη ανακαλύπτεις πως δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες, αφού δεν υπάρχει κώδικας επικοινωνίας. Ο Ερμής και το τετράγωνο του με τον Κρόνο, δείχνει τα εμπόδια που παρουσιάζονται και η κατάσταση δεν προχωρά. Το Σάββατο με το εξάγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης, παραμερίζονται τα «πρέπει» και οι λογικές εξηγήσεις. Αφήνεις την τύχη και το σύμπαν να φέρουν ότι θέλουν. Η εγκεφαλική και νοητική επικοινωνία δεν σε απασχολεί, αφού σε εξιτάρουν άλλα πράγματα. Η εμφάνιση, το στυλ και η μαγνητική έλξη που ασκείται παράλληλα, σε εξιτάρουν. Η σεξουαλική επαφή που αποζητάς επιτυγχάνεται. Ο Άρης είναι μέρος αυτού του παιχνιδιού που αυξάνει κατακόρυφα την ερωτική διάθεση. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, μπορεί να προάγει κάποιες ουσιώδεις επικοινωνίες που αφορούν κυρίως ερωτικά λογάκια. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, φέρνει ψέματα και απογοήτευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα για σένα φίλε μου Υδροχόε, ξεκινά με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, που σε ευνοεί στα ερωτικά και συναισθηματικά σου. Ασχολείσαι κυρίως με τους έρωτες και τις γνωριμίες που αυτήν την περίοδο σε ενδιαφέρουν κατά πολύ. Την Πέμπτη ο Κρόνος, τετραγωνίζει τον Ερμή και φέρνει μια μικρή παρεξήγηση, που όμως είναι ικανή για να κλονίσει την σταθερότητα και την ασφάλεια που νιώθεις. Το Σάββατο ο Ερμής με την Αφροδίτη βρίσκονται σε όψη εξάγωνου και βελτιώνονται οι σχέσεις. Ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες και επαφές σε περιμένουν. Η Αφροδίτη και ο Άρης από απέναντι σου γνέφουν χαμογελώντας και σε σιγοντάρουν για νέες ερωτικές περιπέτειες. Η Νέα Σελήνη την Κυριακή, στο ζώδιο των Διδύμων προάγει την εξωστρέφεια και τις διασκεδάσεις, που φέρνουν αέρα αισιοδοξίας και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, σου δείχνει ότι δεν μπορείς να επενδύσεις στις περιστασιακές σχέσεις, αν θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά.

ΙΧΘΥΣ

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά φίλε μου Ιχθύ, που δεν υπάρχουν έντονες ερωτικές επιρροές για σένα. Ο Ερμής από τους Διδύμους σε θέτει σε εσωστρεφή διάθεση, χωρίς όρεξη για πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, που φέρνουν και τις νέες γνωριμίες. Αρκείσαι λοιπόν σε αυτά που έχεις, γιατί ο Κρόνος και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή την Πέμπτη, δεν αστειεύεται. Μη ξεχνάς ότι τον φιλοξενείς στο ζώδιο σου και δεν σηκώνει αντιρρήσεις. Το Σάββατο ο Ερμής απαλύνει το κλίμα και το εξάγωνο που κάνει με την Αφροδίτη, σε βοηθά να περάσεις καλά με ένα άτομο που συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση, είτε στη δουλειά, είτε στις συναλλαγές σου. Δεν υπάρχουν σπουδαία συναισθήματα, αλλά μπορείς να αισθανθείς την ευχαρίστηση που προσφέρει η καλή παρέα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους την Κυριακή, φέρνει εσωστρέφεια. Μπορείς να την εξευμενίσεις καλώντας στο σπίτι για ρομαντικό δείπνο, κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει. Το τετράγωνο του καινούργιου φεγγαριού με τον Ποσειδώνα, σε δραπετεύει σε ονειρικούς κόσμους και σε απατηλές, πλατωνικές σχέσεις.

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr