Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (16-22/5) με Έκλειψη Σελήνης από τον Κώστα Λεφάκη
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (16-22/5) με Έκλειψη Σελήνης από τον Κώστα Λεφάκη

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (16-22/5) με Έκλειψη Σελήνης από τον Κώστα Λεφάκη

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια το Ματωμένο Φεγγάρι του Μάη;

Κρίσιμη εβδομάδα με το Ματωμένο Φεγγάρι του Μάη και την Σεληνιακή Έκλειψη στις 16/5! Δες τις προβλέψεις σου από τον Κώστα Λεφάκη.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη του Φεγγαριού στις 16 του μήνα πυροδοτεί μια σειρά από απρόοπτα γεγονότα. Επιβαρύνεται η ψυχολογία σας και θα δυσκολευτείτε οικονομικά από περιστατικά που δεν έχετε υπολογίσει. Ο ανάδρομος Ερμής εμποδίζει τη συνεννόηση, όπως και την πίστωση χρόνου σε τρέχουσες ανάγκες που θα οξυνθούν. Προσπαθήστε να αποφύγετε τον εκνευρισμό και την υπερένταση που θα δυσκόλευαν τις σχέσεις σας στο περιβάλλον της εργασίας, ενώ κάποιοι ίσως έχετε και μια επίπτωση στην υγεία. Ελέγχετε τους συναισθηματικούς σας παρορμητισμούς, καλλιεργείστε τις κοινωνικές σχέσεις όσο ευέλικτα μπορείτε και φανείτε προσεκτικές σε τυχόν γραπτές ή προφορικές συμφωνίες, ταξίδια, ή νομικές διεκδικήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονά σας με τον Σκορπιό θα επηρεάσει δυσάρεστα την αισθηματική σας ζωή και θα δυσκολέψει τα οικονομικά. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα έχουν όξυνση διαφωνιών, ενώ με τους ανθρώπους που σας αφορά να έρθετε σε επαφή, θα είναι πολύ δύσκολο να συγχρονιστείτε. Ένα γεγονός θα σας προβληματίσει και μια συναισθηματική συμπεριφορά δικού σας ανθρώπου θα σας απογοητεύσει. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κάθε μορφής κίνδυνο, μεταθέστε δύσκολες υποθέσεις για τον επόμενο μήνα και μην κάνετε δηλώσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τους εχθρούς, ή τους ανταγωνιστές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό και η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, καλλιεργούν ένα εμπόλεμο και επικίνδυνο κλίμα τις επόμενες μέρες. Θα αποκαλυφθούν πολλά παρασκηνιακά γεγονότα που δεν ξέρετε την ύπαρξή τους. Θα συνειδητοποιήσετε μια εχθρότητα, ή μια παράλογη στάση από ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Τέλος, θα τύχετε μιας πρόσκαιρης δοκιμασίας στην εργασία, εξ αιτίας γενικότερων περιστατικών που την επηρεάζουν. Πρέπει να κρατηθείτε ψύχραιμοι, συνετοί και υπομονετικοί σε όλο το μήκος της εβδομάδας, όπως επίσης να αποφύγετε παρεξηγήσεις, τόσο στο οικογενειακό, όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ανεχτείτε την αδικία και αφήστε για αργότερα τη διόρθωση των καταστάσεων που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν δεν προβλέπονται ούτε εύκολες, ούτε ήρεμες. Το φαινόμενο της σεληνιακής έκλειψης στον Σκορπιό θα θίξει κάποια κακώς κείμενα και θα τονίσει ανάγκες που είχαν ξεχαστεί, ή θα προκαλέσει ψυχολογικά τραύματα. Θα δοκιμαστεί πολύ η σχέση σας με έναν αγαπημένο άνθρωπο και θα προκύψει πρόβλημα υγείας, ή κάτι άλλο σε ένα μέλος της οικογένειάς σας και το οποίο δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και ψύχραιμοι και μη δίνετε λαβή για σχόλια σε ανθρώπους που παραμονεύουν να σας εκθέσουν, ή να σας πολεμήσουν.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη της Σελήνης στις 16 του μήνα θα φέρει μια σειρά από δύσκολα περιστατικά στον οικογενειακό τομέα. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα προσπαθήσει να κρατήσει το ηθικό σας ακμαίο, αλλά δεν θα τα καταφέρει στο τέλος. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους τονίζει τη νευρικότητα και τις κάθε λογής καθυστερήσεις. Με δυο λόγια την εβδομάδα αυτή μένετε μετέωροι και εκτεθειμένοι. Άνθρωποι και γεγονότα λειτουργούν σαν αθέατοι σκοπευτές και εσείς, καλείστε να παίξετε το ρόλο του ήρωα και πιστεύω ότι στο τέλος θα το καταφέρετε! Το κυρίαρχο αυτής της εβδομάδας θα είναι οι παρεξηγήσεις και τα αναπάντεχα περιστατικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκριτικά με άλλους θα διανύσετε απρόσκοπτα την πορεία των επόμενων ημερών. Η έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό, μπορεί να φέρει μερικές έντονες στιγμές, ή παρεξηγήσεις με γείτονες, συγγενείς, ή συνεργάτες. Ο κυβερνήτης σας, ανάδρομος στους Διδύμους, θα δοκιμάσει την αντοχή και την ανοχή σας σε μικρά επεισόδια στον επαγγελματικό χώρο. Η αναμονή για κάτι θα τονιστεί, ενώ μερικές ανάγκες σας θα μείνουν ακάλυπτες προς το παρόν. Αισθηματικά μην έχετε πολλές απαιτήσεις, αλλά και καλό θα ήταν να μην κάνετε λάθη συμπεριφοράς.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη της Σελήνης στο γειτονικό ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει ένα μπαράζ γεγονότων που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία και τα οικονομικά σας. Ο Άρης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς συνωμοτούν στον τομέα της δουλειάς και στο περιβάλλον της. Προνοήστε εκείνους που σκέφτονται αρνητικά για εσάς και απομακρυνθείτε από κοντά τους. Αναβάλλετε κάθε σημαντική απόφαση και μην υπογράφετε οικονομικές συμφωνίες, ούτε να κάνετε αγορές τώρα. Η Αφροδίτη στον Κριό και η παρουσία του Δία εκεί είναι μια βασική εγγύηση της ισορροπίας στον αισθηματικό τομέα, που μπορεί να διατηρηθεί κυρίως με την παρέμβαση του πεπρωμένου και μόνο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο του Μαΐου με την έκλειψη της Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Είναι μια περίοδος κάθαρσης και δοκιμασίας για πολλούς από εσάς, αντιθέσεων και αντιπαλότητας, αναμετρήσεων χωρίς αποτέλεσμα και προσπαθειών που θα πέσουν στο κενό. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και την άμυνά σας γενικότερα και αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας εμπλέξει σε περιπέτειες, ή σε εμπόλεμο κλίμα στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε και κινείστε. Επίσης μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κέντρο του Μαΐου εξ αιτίας της έκλειψης της Σελήνης, προβλέπεται επεισοδιακό, δύσκολο και, για πολλούς από εσάς, εκρηκτικό, Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από μια σειρά περιστατικών που θα εκδηλωθούν αιφνίδια. Η υγεία και η εργασία βρίσκονται σε πρόσκαιρη δοκιμασία, ή ταλαιπωρία. Αντιξοότητες στη δουλειά θα είναι αναπόφευκτες. Τα υπάρχοντα προβλήματα σχέσεων ή συνεργασιών, καλύτερα να αποφύγετε να τα θίξετε. Υποχρεώσεις με το σπίτι και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα της καθημερινότητας θα αυξηθούν. Στα αισθηματικά κινηθείτε διαλλακτικά και υπομονετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος έκλειψη του φεγγαριού στον Σκορπιό, ορίζει τη μεσολάβηση μιας επεισοδιακής εβδομάδας και κάνει πιο δύσκολους τους ερωτικούς ανταγωνισμούς και τις οικονομικές καταστάσεις. Οι καθυστερήσεις συνεχίζονται για ακόμα μια εβδομάδα, ενώ ραντεβού θα αναβληθούν και σχέδια που είχατε δεδομένα θα μετατεθούν χρονικά. Στη δύσκολη στιγμή, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε για να εξυπηρετηθείτε. Γενικότερα, το διάστημα θέλει στωική αντιμετώπιση και γενικότερη ψυχραιμία σε οτιδήποτε αιφνίδιο μπορεί να προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό θίγει τις σχέσεις σας με το εξωτερικό περιβάλλον.  Για μερικές μέρες θα εγκλωβιστείτε σε υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε και σε ευθύνες που θα σας ανατεθούν άδικα. Προέχει να διατηρήσετε τις εύθραυστες ισορροπίες και να αποφύγετε να προκαλέσετε τους αντιπάλους, ή γενικότερα, τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Μη δίνετε λαβές για σχόλια στους ανταγωνιστές σας και καλύψτε τα νώτα της δουλειάς σας. Μη βάζετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα και αποφύγετε εκνευρισμούς που θα δυσκόλευαν περισσότερο τη καθημερινή σας πορεία.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης με τον Ποσειδώνα σε στενή προσέγγιση στο ζώδιό σας πυροδοτούν γεγονότα που δοκιμάζουν το συναισθηματικό σας κόσμο, αλλά και γενικότερα τη θέση που διαθέτετε και την καθημερινότητα της δουλειάς σας. Η έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό αποκαλύπτει ένα δράμα, ενδεχομένως, την προδοσία ενός ανθρώπου, ή το δύσκολο χαρακτήρα μιας υπόθεσης που έχετε αναλάβει χωρίς να έχετε υπολογίσει αυτήν την εκδοχή. Θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, να μην παρασυρθείτε από παραλογισμούς και παραπλανητικές σκέψεις και να δώσετε πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος του μήνα, αποφεύγοντας οτιδήποτε θα μπορούσε να αποδειχτεί δύσκολο, ή παρακινδυνευμένο.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr