Ζώδια: Η επική αντίδρασή τους όταν….πονάει το δοντάκι τους
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Η επική αντίδρασή τους όταν….πονάει το δοντάκι τους

Ζώδια: Η επική αντίδρασή τους όταν….πονάει το δοντάκι τους

Μία επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να φέρει τις πιο ξεκαρδιστικές σκηνές

Είναι αυτές οι μικρές στιγμές, οι περιπέτειες της καθημερινότητας, που μπορεί να μας ζορίζουν, να μας πονούν αλλά αργότερα όταν τις σκεφτόμαστε γελάμε και τις βρίσκουμε αρκετά χιουμοριστικές.

Έτσι και τα ζώδια όταν είναι η στιγμή να επισκεφθούν τον οδοντίατρο, η αντίδρασή τους είναι απλά επική!

ΚΡΙΟΣ

«Κανόνισε οδοντίατρε, θα σε δαγκώσω…. Μη με αφήσεις πολύ ώρα με το στόμα ανοιχτό την έκατσες την βάρκα»! Ο Κριός στον οδοντίατρο βιάζεται αλλά και εκνευρίζεται… Ο ήχος του τροχού πάνω στο δόντι του ταράζει το νευρικό του σύστημα και δεν κάθεται φρόνιμος, αλλά είναι σε επιφυλακή για να ρίξει την δάγκα του στον οδοντίατρο!

ΤΑΥΡΟΣ

«Γιατρέ μου, τώρα με αυτό που θα μου κάνεις, θα μπορώ να φάω το βράδυ; Είμαι νηστικός όλη μέρα και καταλαβαίνεις»! Ο Ταύρος στον οδοντίατρο κάθεται ήρεμος και υπομονετικός, όμως προβληματίζεται αν θα μπορεί να δαγκώσει, να φάει και δεν θέλει να σκέφτεται ότι ο πόνος και το μούδιασμα μπορούν να του στερήσουν το λιλιπούτειο δείπνο του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Γιατρέ κάνε την δουλειά σου αλλά μίλα μου κιόλας, δεν μπορώ να καθόμαστε έτσι στο μουγκό»! Έχει δει άνθρωπο στον οδοντίατρο με το στόμα ανοιχτό να προσπαθεί να μιλήσει;;; Ε αυτός είναι ο Δίδυμος, που δεν μπορεί να βάλει γλώσσα μέσα του ακόμα και όταν του τροχίζουν τα δόντια! Ο οδοντίατρος θυμώνει και στο τέλος του βάζει τις φωνές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

« Γιατρέ μου θα πονέσω;;; Έχω ταλαιπωρηθεί από παιδί πολύ με τα δόντια μου, βλέπεις το έχω πάρει κληρονομικό από τους γονείς μου, δεν είχαν καλή πάστα»! Ο Καρκίνος στον οδοντίατρο είναι δειλός και φοβιτσιάρης, θυμάται την εξαγωγή του φρονιμίτη που χρειάστηκε να κάνει μικρός, την τούμπα που είχε φάει και είχε σπάσει το μπροστινό δόντι και άλλα πόσα… Όλα αυτά θα θελήσει να τα εξιστορήσει στον οδοντίατρο, σαν να θέλει να εξομολογηθεί το παρελθόν του και να πάρει εμψύχωση.

ΛΕΩΝ

« Γιατρέ μου, δεν με νοιάζει πόση ώρα θα κάτσω στην καρέκλα, αρκεί το αποτέλεσμα να είναι καλό και να μην φαίνεται ότι μου έκανες σφράγισμα στο μπροστινό δόντι…. Δεν πιστεύω να μου χαλάσει το χαμόγελο και η εμφάνιση»; Ο Λέοντας ζορίζεται μην τυχόν και χαλάσει κάτι στο χαμόγελό του και στην εικόνα του και μόνο αυτή είναι η καΐλα του στον οδοντίατρο όταν πηγαίνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Γιατρέ δεν πιστεύω να χάσω το δόντι;;; Θέλω σε παρακαλώ να κάνεις και έναν βαθύ καθαρισμό να φύγει κάθε μικρόβιο αλλά και η πλάκα, δεν παίζουμε με αυτά… λένε ότι τα χαλασμένα δόντια μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην υγεία»! Ο Παρθένος είναι ο αγχωτικός ασθενής, που φροντίζει επιμελώς τα δόντια του και το παίρνει πολύ προσωπικά όταν του εμφανίζεται πρόβλημα, με αποτέλεσμα να φοβάται και να τον πιάνουν τα ψυχαναγκαστικά του!

ΖΥΓΟΣ

«Γιατρέ μου σε ευχαριστώ που έκανες την τιμή να με δεις έτσι γρήγορα. Θέλω σε παρακαλώ εκτός από το δοντάκι που θα μου φτιάξεις, να με ενημερώσεις και για την λεύκανση δοντιών, αλλά αν υπάρχει κάποιος εύκολος και γρήγορος τρόπος να ισιώσουμε αυτό το δοντάκι που πετάει»! Ο Ζυγός είναι ο ευγενικός ασθενής, που με την γλυκύτητα και την υπομονή του θα κάτσει στην καρέκλα του οδοντιάτρου, αλλά θα τον νοιάξει πολύ περισσότερο και η αισθητική των δοντιών του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Γιατρέ προχώρα κάνε την δουλειά σου, μόνο μία προειδοποίηση θα σου κάνω … Δεν θέλω ένεση, δεν θέλω μούδιασμα … εγώ δεν πονάω άλλωστε, οπότε προχώρα να τελειώνουμε»! Ο Σκορπιός είναι πράγματι ανθεκτικός στον πόνο και θέλει φεύγοντας από τον οδοντίατρο να μην νιώθει άρρωστος και μουδιασμένος … Έχει την υπομονή και την αντοχή να αντέξει ότι οδοντιατρική πρακτική του γίνει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Γιατρέ επειδή θα φύγω ταξίδι, δεν πιστεύω το δόντι αυτό να ξαναενοχλήσει… Μήπως να μου δώσεις και καμία αντιβίωση»; Ο Τοξότης είναι ο ανυπόμονος ασθενής, φυσικά και βιάζεται να τελειώσει και να συνεχίζει τις δουλειές του, αλλά τον «καίει» και η ανησυχία μήπως το δόντι του, σταθεί εμπόδιο στην καλοπέραση του ταξιδιού του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Γιατρέ μου, πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε εργασία, θέλω να με ενημερώσεις για το κόστος των υπηρεσιών. Έχω δώσει μία περιουσία για τα δόντια ως τώρα»! Το ξέρω γελάς αλλά κρύβει μεγάλη αλήθεια αυτή η ατάκα και αν είσαι Αιγόκερως ακόμα και αν δεν την έχεις πει , σίγουρα θα την έχεις σκεφτεί! Ο Αιγόκερως αναζητά την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και την προσιτή τιμή, και ναι τον πιάνουν οι τσιγκουνιές του, όταν διαπιστώνει ότι οι οδοντιατρικές εργασίες κοστίζουν κάτι το παραπάνω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δεν μπορώ να καταλάβω, ενώ έχει προοδεύσει τόσο πολύ η επιστήμη, γιατί πρέπει να μείνω 2 ώρες με το στόμα ανοιχτό για να γίνει ένα σφράγισμα, ενώ κανονικά σε 5 λεπτά θα έπρεπε να τελειώσουμε»! Ο Υδροχόος στον οδοντίατρο είναι εξαιρετικά ανυπόμονος αλλά πολλές φορές και αντιρρησίας … Αρχίζει τις δικές του θεωρίες απο όλα όσα έχει διαβάσει στο διαδίκτυο ή έχει μελετήσει ο ίδιος γενικότερα και με το ύφος του “ξερόλα” μπορεί να επιβάλει και τις δικές του κατευθύνσεις, στον οδοντίατρο! Όταν του περάσουν οι “ξινίλες” γίνεται ο κολλητός του γιατρού και το ρίχνουν στις πολιτικές και ιατρικές συζητήσεις

ΙΧΘΥΣ

«Ναι γιατρέ μου δεν είναι πάντα εφικτό να πλένω κάθε βράδυ τα δόντια του, με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ χαζεύοντας τηλεόραση και το ξεχνώ»! Ο Ιχθύς είναι ο απολογητικός ασθενής που έχει έτοιμη την δικαιολογία στο στόμα, για να καλύψει τις ατασθαλίες του, γιατί πολλές φορές ξεχνά ή και βαριέται να επιμεληθεί τα δόντια του έτσι όπως πρέπει.

Για να διαβάσετε περισσότερα επισκεφθείτε το oroskopos.gr