Ζώδια: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Απρίλιο
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Απρίλιο

Ζώδια: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Απρίλιο

Ποιοι ευνοούνται περισσότερο;

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα δώδεκα ζώδια για τον μήνα Απρίλιο;

ΚΡΙΟΣ

Ένας αγωνιστικός μήνας ανοίγεται μπροστά σου, στην πορεία του δίνεις την δική σου μάχη για να προχωρήσεις μπροστά στα επαγγελματικά σου, στο πλευρό σου όμως θα έχεις και τους συμπαραστάτες που θα σε υποστηρίξουν στα σχέδιά σου. Η Πανσέληνος στις 8/4 στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει εντάσεις σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η Νέα Σελήνη στις 23/4 στο στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ένα κύμα πιέσεων για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου!

Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου σου δίνει την ώθηση να υπερασπιστείς τα ιδανικά σου, εντάσεις με άτομα κοινωνικού περιβάλλοντος δεν θα λείψουν. Από τις 11/4 ο Ερμής από το ζώδιο σου, σε κάνει πιο αποφασιστικό, επικοινωνιακό ενώ οι μέρες σου θα αρχίσουν να έχουν αρκετές ειδήσεις και επαφές. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 3 του μήνα, ενισχύει τις επικοινωνίες στα αισθηματικά σου ενώ το φλερτ θα γίνει πηγή διέξοδος και χαράς. Η δημιουργικότητα και η εξωστρέφειά σου αποτελούν τα κλειδιά για έναν ευχάριστο μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κορύφωση της Πολυαστρίας Άρη – Δία – Κρόνου- Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω ανοίγει νέες προοπτικές για τη ζωή και το μέλλον σου ενώ κατά την διάρκεια αυτού του μήνα φιλοσοφείς τη ζωή από μία διαφορετική σκοπιά. Δεν παύουν όμως οι δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σου που σου βαραίνουν το κλίμα.

Το διάστημα 4-10/4 θα είναι κάπως στάσιμο για τα επαγγελματικά σου, όμως από τις 10-16 του μήνα θα μπορέσεις να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο επαγγελματικές εκκρεμότητες. Την περίοδο από τις 5 του μήνα και έπειτα η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σε βοηθά να ανανεώσεις τη ζωή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αλλαγές στην εμφάνισή σου, νέα φλερτ, ερωτικές ικανοποιήσεις αναμένεται αυτό το μήνα να αποτελέσουν για σένα πηγή χαράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Απρίλιος ξεκινά και εσύ πλέον ωριμάζεις, βλέπεις τη ζωή πιο φιλοσοφημένα και κατανοείς καλύτερα από κάθε άλλη φορά ποια θέλεις να είναι τα προσωπικά σχέδια για το μέλλον. Παρόλο που στο ξεκίνημα του μήνα μπορεί να νιώθεις εμποδισμένη την εξέλιξη των προσωπικών σου σχεδίων, είναι βέβαιο ότι μετά την 1η εβδομάδα του μήνα παίρνεις τον αέρα σου και προχωράς μπροστά κάνοντας σημαντικά βήματα εξέλιξης.

Η Αφροδίτη από τις 3 του μήνα από το ζώδιο σου και ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου σου προσφέρουν τη δυναμική να διεκδικήσεις όνειρα, σχέδια και επιθυμίες. Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνονται, οι ελπίδες και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε φάση υλοποίησης ενώ επικοινωνίες, συμφωνίες, επαφές κρίνονται υπέρ σου. Το ευάλωτο σημείο σου παραμένει να είναι το οικονομικό σου, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες επαγγελματικές πιέσεις που θα σε ζορίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκιμά με συγκρούσεις, με άγχος για τις οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και με γκρίνια μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 8 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, εντείνει την ευερεθιστικότητά σου και φέρνει ξεσπάσματα ψυχολογικά λόγω των πιέσεων που δέχεσαι. Δείξε προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις και απόφυγε τις συγκρούσεις με το περιβάλλον σου! Σε όλη την διάρκεια του μήνα ο Άρης από τον Υδροχόο εντείνει τα έξοδα σου, ενώ είσαι σε μία διαδικασία εύρεσης λύσεων λόγω των ανακατατάξεων που συμβαίνουν τώρα σε αυτό τον τομέα της ζωής σου!

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να έχεις πιο θετικές εξελίξεις από τις 11 του μήνα που θα περάσει ο Ερμής στον Κριό, οι πρωτοβουλίες σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις παρακάτω. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία καλύτερη πορεία από τις 23 του μήνα ενώ η κοινωνική και αισθηματική σου ζωή φαίνεται ότι θα έχει πιο θετικές εξελίξεις την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

ΛΕΩΝ

Νέος μήνας ξεκινά και το βαρύ φορτίο αφορά τις σχέσεις σου οι οποίες τώρα βρίσκονται στο τεστ του Κρόνου από τον Υδροχόο. Μαζί και ο Άρης από την ίδια θέση σου επιβάλουν να οριοθετήσεις καταστάσεις κάτι που φανερά σε πιέζει αυτό τον καιρό. Ο μήνας φέρνει εξελίξεις, αντιδράσεις και κόντρες με το περιβάλλον που συνδέεσαι στενά. Κοντά στην Πανσέληνο που γίνεται στις 8 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού, θα υπάρξουν επικοινωνίες που θα σου προκαλέσουν ένταση και αναστάτωση, θυμήσου ότι δεν είναι σωστό τώρα να πεις λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις για αυτά.

Στην συνέχεια του μήνα ο Ερμής από τον Κριό και η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα φέρουν μία αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Ειδήσεις, επαφές,συναντήσεις, μηνύματα κρίνονται τώρα υπέρ σου ενώ οι φίλοι, οι γνωριμίες και τα άτομα του περιβάλλοντός σου θα σε ξαφνιάσουν με ευχάριστο τρόπο! Έγγραφα και συμφωνίες θα προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υπέρ σου από τις 11 του μήνα και έπειτα. Στα επαγγελματικά σου αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις από τις 23 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με πολλές ευθύνες, συνεχές τρέξιμο και αρκετές πιέσεις στο πρόγραμμά σου, το γεγονός αυτό σε φορτίζει με στρες και σε αναγκάζει να κινηθείς κάτω από ένα πιο αυστηρό πλαίσιο στην εργασία σου! Η Πανσέληνος του μήνα διαταράσσει τα οικονομικά σου τα οποία είναι ασταθή στο πρώτο 10μερο του Απριλίου.

Η Αφορδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει ωστόσο από τις 3 του μήνα σταδιακά να βελτιώσεις τις συνθήκες στα επαγγελματικά σου! Από τις 11 του μήνα λαμβάνεις θετικά νέα που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα και αυτό σε χαροποιεί. Η Νέα Σελήνη που γίνεται τις 23 του μήνα φέρνει ευχάριστες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις εξελικτικά βήματα μπροστά στη ζωή σου!

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιο σου, γεγονός που εντείνει τη νευρικότητα στην καθημερινότητά σου! Προσπάθησε να τιθασεύσεις τις εγωιστικές σου τάσεις, και τη νευρικότητα που σε διακατέχει αυτό το διάστημα. Μέχρι τις 10 του μήνα δεν θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές στην καθημερινότητά σου!

Σταδιακά η Αφροδίτη από του Διδύμους και ο Άρης από τον Υδροχόο θα σου δώσουν τον αέρα για να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να φλερτάρεις αλλά και για να κινήσεις τα προσωπικά σου σχέδια και τις επιθυμίες σου! Από τις 11 του μήνα και ο Ερμής από τον Κριό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με το περιβάλλον σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με ζόρια και πιέσεις για θέματα οικογενειακά και πρακτικά, και η ένταση των ημερών θα βγαίνει έκδηλη με συγκρούσεις που θα έχεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Έχεις αρκετές ευθύνες στην πλάτη σου που σε βαραίνουν και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργείς ανέμελα αυτό τον καιρό.

Σημαντική ανάσα θα δοθεί στα οικονομικά σου αφού από τις 3 του μήνα η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε ευνοήσει στην διευθέτηση χρεωστικών υπολοίπων. Ως τις 11 του μήνα ευνοούνται οι αισθηματικές επικοινωνίες που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση. Μεγάλες αλλαγές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας ξεκινά με εσένα αγαπητέ μου Τοξότη να είσαι σε νευρικότητα γιατί είναι πολλά αυτά που θέλεις να κάνεις και όμως δεν μπορείς. Νιώθεις ότι τα σχέδιά σου είναι μπλοκαρισμένα όμως αυτή η τάση δεν θα κρατήσει περισσότερο από τις 8 Απριλίου για σένα. Κατασταλλάζεις ωστόσο σε πιο ώριμες αποφάσεις για την πορεία σου, σταθεροποιείς σχέδια, προσδοκίες, ενώ έχεις στην πορεία του μήνα σημαντικές επαφές που θα σου προσφέρουν μία σταθερή προοπτική.

Τα οικονομικά σου μπορούν να μπουν σε μία πολύ καλή πορεία, αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, βελτιώνει σημαντικά τις σχέσεις σου και την αισθηματική σου ζωή! Ο Ερμής στον Κριό από τις 11 του μήνα, φέρνει χαρούμενα μηνύματα που σε ικανοποιούν. Εργασιακές ανακατατάξεις προβλέπονται στο τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά τον σκληρό και μεταμορφωτικό Μάρτιο, ο Απρίλιος ξεκινά με αρκετές ανασφάλειες όμως Αιγόκερε έχεις το όραμα, την ελπίδα και την έμπνευση ότι τα πράγματα σύντομα θα αλλάξουν και θα φτιάξουν. Στο ξεκίνημα του μήνα η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού σε προβληματίζει για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους και το μέλλον σου!

Δείξε προσοχή στις επαγγελματικές σου συνεργασίες που θα οδηγηθούν αυτή την περίοδο στα άκρα. Σταδιακά με νέες δημιουργικές λύσεις θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις συνθήκες στην εργασία σου και σε αυτό θα σε στηρίξει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων. Τα οικονομικά έξοδα δεν θα λείπουν αυτό το μήνα και αυτό θα προκληθεί λόγω του Άρη στον Υδροχόο που θα προκαλεί ευθύνες και έξοδα! Το τέλος του μήνα αναμένεται αρκετά ερωτικό με σημαντικές νέες αισθηματικές ενάρξεις που θα σε αναζωογονήσουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικός είναι ο Απρίλιος για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Υδροχόε, αφού φτάνοντας στις 22 του μήνα καλωσορίζεις τον Κρόνο που κάνει τη πρώτη του «βόλτα» στο ζώδιο σου! Την επιρροή του θα την νιώσεις κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 21 Ιανουαρίου, όπου μπαίνεις σε μία εποχή σημαντικών πιέσεων και δοκιμασιών. Ο Μάρτιος ωστόσο στο σύνολό του φέρνει μία βελτίωση της συναισθηματικής σου κατάστασης, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνεις και όμορφες αλλαγές στο χώρο σου, στο σπίτι σου, ή να έρχεσαι και πιο κοντά στην οικογένεια.

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι γεγονός ότι θα φέρει ένα πολύ μεγάλο παρασκήνιο στα επαγγελματικά σου ενώ συχνά και η ψυχολογία σου θα είναι αρκετά βαριά. Ένα ακόμα σημαντικό νέο του μήνα είναι ότι ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σου από τις 4-10 Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα δείξε παραπάνω προσοχή στις επικοινωνίες σου και μην παρασύρεσαι σε λόγια, που λίγο μετά θα μετανιώσεις. Την περίοδο από τις 10-16 του μήνα οι επικοινωνιακές σου δραστηριότητες βελτιώνονται και προχωράς μπροστά τα σχέδιά σου!

ΙΧΘΥΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά και εσύ είσαι σε μία φάση απολογισμού, αναθεώρησης αλλά και φόβου για την εξέλιξη κυρίως των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Ο Ερμής από το ζώδιο σου ως τις 11 του μήνα σε βοηθά να βρεις λύσεις και να προχωρήσεις σε σχέδια επαφές που λίγο αργότερα θα σε ευνοήσουν! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους βελτιώνει την σχέση με τα άτομα της οικογένεια ενώ και τα κοινά οικονομικά του σπιτιού είναι φανερό ότι θα είναι αρκετά πιο ευνοημένα.

Ο Άρης από τον Υδροχόο εξαντλεί τα αποθέματα ψυχικών αντοχών γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείς αλλά και πολλοί αυτοί που πρέπει να τους σταθείς αυτό τον καιρό. Τα φεγγάρια του μήνα φέρνουν σημαντικές οικονομικές μεταπτώσεις, αλλά και σημαντικά νέα ξεκινήματα από τις 23/4. Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα αποτελεί η σωσύβια λέμβος που θα σε στηρίξει στις προκλήσεις της εποχής.

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο Oroskopos.gr