Ζώδια και επαγγέλματα: Δες σε ποιο μπορείς να διαπρέψεις ανάλογα με το «μεσουράνημά» σου
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και επαγγέλματα: Δες σε ποιο μπορείς να διαπρέψεις ανάλογα με το «μεσουράνημά» σου

Ζώδια και επαγγέλματα: Δες σε ποιο μπορείς να διαπρέψεις ανάλογα με το «μεσουράνημά» σου

Μάθε πού μπορείς να αξιοποιήσεις τα κρυμμένα σου ταλέντα

Σε ποιον επαγγελματικό κλάδο μπορείς να διαπρέψεις; Πώς η αστρολογία μπορεί να σου δείξει το δρόμο του ξεδιπλώματος των κρυμμένων δυνατοτήτων σου; Ποια ταλέντα θα σε πάνε μπροστά;

Διάβασε παρακάτω με βάση το μεσουράνημά σου. Για να βρεις το μεσουράνημά σου, παρατήρησε  στον αστρολογικό σου χάρτη  και δες το ζώδιο που είναι ο 10ος οίκος.

ΚΡΙΟΣ

Ένα μεσουράνημα στον Κριό συχνά υποδεικνύει πολλά ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου. Δεν φοβάσαι να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή και δε διστάζεις να κάνεις οτιδήποτε πρωτοποριακό. Έχεις επιχειρηματικό μυαλό και οι ιδέες που κατεβάζεις συχνά είναι ασύλληπτες και πολύ… προχωρημένες!

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στους στόχους σου, σταθερός και υπομονετικός. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που απαιτούν πειθαρχία και σύνεση, ενώ δεν κάνεις καθόλου πίσω σε οτιδήποτε απαιτεί καλό γούστο και δημιουργικότητα. Μπορείς να διαπρέψεις από καλλιτέχνης ως και διευθυντής τράπεζας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ολοφάνερο πως αγαπάς τη γνώση και την επικοινωνία. Ακόμη κι αν είσαι εσωστρεφής χαρακτήρας, ο Μεσουράνημα στους Διδύμους σε κινητοποιεί να γίνεις απόλυτα εκφραστικός στη δουλειά σου. Συχνά διαπρέπεις σε επαγγέλματα που απαιτούν συνεχή πειραματισμό και καλές επικοινωνιακές ικανότητες, όπως η δημοσιογραφία ή η διδασκαλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ένα μεσουράνημα στον Καρκίνο μπορείς να διακριθείς για το ταλέντο σου να αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά τις ανάγκες των άλλων. Επαγγέλματα σχετικά με την νοσηλευτική, την παιδεία, τα κοινωνικά έργα ή την εστίαση σε βοηθούν να ξεχωρίσεις. Επίσης, η το ταλέντο σου στις θεωρητικές επιστήμες θα σε βοηθούσε να γίνεις καλός ιστορικός ή αρχαιολόγος.

ΛΕΩΝ

Οι άνθρωποι με μεσουράνημα στον Λέοντα είναι δημιουργικοί, χαρισματικοί και αγαπούν την προσοχή. Επαγγέλματα στον χώρο του θεάματος, της διασκέδασης ή οποιαδήποτε δημιουργική επιχείρηση τους ταιριάζουν απόλυτα. Αν έχεις αυτό το μεσουράνημα, τόλμησε να επιλέξεις ένα επάγγελμα όπου μπορείς να είσαι αυθεντικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις μεσουράνημα στην Παρθένο; Τότε σίγουρα η πρώτη εντύπωση που κάνεις στη δουλειά και τους πελάτες σου είναι ενός αξιόπιστου ατόμου που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Μπορείς να διαπρέψεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με παροχή υπηρεσιών. Επίσης, τα χέρια σου ‘πιάνουν’ και μπορείς να κατασκευάζεις κοσμήματα, να ασχοληθείς με τον καλλωπισμό ή τις τέχνες.

ΖΥΓΟΣ

Ένα μεσουράνημα στο Ζυγό, σίγουρα θα έδινε τρομερές διπλωματικές ικανότητες. Μπορείς με αυτό το στοιχείο να διαπρέψεις σε διευθυντικές θέσεις, στις δημόσιες σχέσεις, ακόμη και τις πολιτικές επιστήμες. Η αγάπη σου για το όμορφο, θα σε έκανε έναν ικανό αρχιτέκτονα, σχεδιαστή μόδας ή καλλιτέχνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ένα μεσουράνημα στο ζώδιο του Σκορπιού, σίγουρα θα διέπρεπες σε χώρους που απαιτούν έρευνα κι αποκάλυψη της αλήθειας. Έχεις, επίσης, ένα λεπτομερές μυαλό που θυμάται κάθε λεπτομέρεια, άρα επιστήμες όπως η ιατρική ή η νομική που είναι ιδιαίτερα απαιτητικές θα σου έρχονταν… κουτί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ένα μεσουράνημα στον Τοξότη, μπορείς να διακριθείς σε επαγγέλματα σχετικά με ταξίδια, εκπαίδευση ή τις εκδόσεις. Η φυσική σου αγάπη για εξερεύνηση και μάθηση σε καθιστά ιδανικό για τομείς που απαιτούν διαρκή επέκταση των γνώσεων και εμπειριών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μεσουράνημα στον Αιγόκερω τείνει να προσφέρει ταλέντα ιδανικά για ηγετικές θέσεις, διοίκηση, οικονομικά και οργάνωση. Η φυσική σου ικανότητα για σκληρή δουλειά και οργάνωση σε φέρνει στην κορυφή. Ο δομημένος και πρακτικός τρόπος σκέψης σου θα σε καθιστούσε κι ως έναν καλό μηχανικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με μεσουράνημα στον Υδροχόο, λογικό είναι να ευδοκιμήσεις σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, την καινοτομία ή τον ακτιβισμό. Η δημιουργική σου σκέψη και η επιθυμία για κοινωνική αλλαγή σε καθιστά ιδανικό για πρωτοποριακές και μεταρρυθμιστικές θέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Για εσένα που έχεις μεσουράνημα στους Ιχθείς, έχεις σίγουρα μία τάση προς τα καλλιτεχνικά, τα θεραπευτικά ή τα πνευματικά επαγγέλματα. Η ευαισθησία και η διαισθητική σου φύση σε καθιστά ιδανικούς για επαγγέλματα που απαιτούν ενσυναίσθηση, όπως η ψυχολογία ή η διοίκηση ανθρώπινων πόρων.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr